Rishikimi i lojërave të tregtarëve të drejtpërdrejtë Pin-Up Casino - Affiliate Program

Pin-Up CasinoResponsible Gambling
CASINORANK
8.7/10
BonusBonus $5,300 + 250 rrotullime falas
Tërheqjet brenda 24 orëve
Bisedë e drejtpërdrejtë 24/7
Dizajn miqësor për celularin
Një shumëllojshmëri e gjerë ofruesish më të mirë të lojërave
E besuar
E verifikuar
E sigurt
Tërheqjet brenda 24 orëve
Bisedë e drejtpërdrejtë 24/7
Dizajn miqësor për celularin
Një shumëllojshmëri e gjerë ofruesish më të mirë të lojërave
Pin-Up Casino is not available in your country. Please try:
Affiliate Program

Affiliate Program

Pin-up është një kazino e inkorporuar në Qipro dhe ka zyra në Rusi dhe Ukrainë. Produktet e kompanisë promovohen përmes Pin-up Partners, një program shoqërues dhe një rrjet CPA, dhe aktualisht, ekzistojnë dy projekte në dispozicion, Pin-Up.casino dhe Pin-Up.bet.

Pin-up u lançua në vitin 2016 për tregun rus dhe më vonë filloi të zgjerohej në rajone të tjera. Lojtarët nga të gjitha vendet mund të bëjnë depozita në monedhën e tyre dhe mund të gëzojnë një gamë të gjerë të opsioneve më të njohura të pagesave.

Programi ofron modele të ndryshme pagese në mënyrë që partnerët të mund të zgjedhin atë që u pëlqen. Në këtë pikë, modelet e mëposhtme janë në dispozicion CPA, RevShare, RS+ dhe Hybrid.

Modeli RevShare është ai që partnerët zgjedhin më shumë për shkak të komoditetit të tij. Ekzistojnë dy modele RevShare, RevShare dhe RS+. Partnerët që zgjedhin modelin RevShare do të marrin 40% të fitimeve të realizuara nga lojtarët që ata referojnë.

Programi përdor një formulë statike për llogaritjen e të ardhurave të partnerëve të tij që përfshin:

 • 10% e përqindjes së zbritjeve në sistemet e pagesave.
 • 10% e përqindjes së zbritjeve për ofruesit e lojës.

Modeli RS+ aplikohet si për Kazino ashtu edhe për baste sportive dhe do t'u sjellë partnerëve 30% deri në 50% të fitimeve të bëra nga lojtari. Bilanci negativ nuk transferohet në muajin pasardhës dhe tarifat e bazuara në numrin e lojtarëve aktivë funksionojnë si më poshtë.

 • Partnerët do të fitojnë 35% për më pak se 500 lojtarë aktivë në muaj
 • Partnerët do të fitojnë 40% për deri në 500 lojtarë aktivë në muaj
 • Partnerët do të fitojnë 45% për deri në 750 lojtarë aktivë në muaj
 • Partnerët do të fitojnë 50% për nga 1000 lojtarë aktivë në muaj

Norma fillestare është 45% në muajin e parë.

Ka tarifa të ndryshme për librin sportiv dhe ato funksionojnë në mënyrën e mëposhtme:

 • Partnerët do të fitojnë 30% për më pak se 200 lojtarë aktivë në muaj
 • Partnerët do të fitojnë 35% për më pak se 500 lojtarë aktivë në muaj
 • Partnerët do të fitojnë 40% për deri në 500 lojtarë aktivë në muaj

Shkalla e fillimit për muajin e parë është 40%, dhe lojtarë aktiv konsiderohen të gjithë lojtarët që kanë vendosur të paktën një bast ose kanë bërë të paktën një rrotullim gjatë muajit.

Modeli CPA, nga ana tjetër, ofron pagesa për depozitën e parë të lojtarit.

Pin-up Partners ofron gjithashtu një model hibrid CPA dhe RevShare.

Statistikat e Filialeve

Seksioni i Statistikave i programit të filialit Pin-up Partners i lejon partnerët të kenë akses në një sërë pjesësh të dhënash. Përveç kësaj, partnerët mund të kërkojnë akses në çdo informacion tjetër që nuk është në kundërshtim me ligjin.

Mjetet e Filialit

Pin-up Partners ofron mjete të ndryshme për partnerët e tyre për të thjeshtuar dhe thjeshtuar punën e tyre në proces.

Ndjekja e kodeve promocionale – filialet mund t'i bashkëngjisin një kod të caktuar promocional një lojtari që i referohen për të ndjekur përpjekjet e tyre të marketingut. Për më tepër, kodet promocionale mund të rrisin shkallën e konvertimit të marketingut të filialeve dhe faqeve të uljes. Ata gjithashtu lejojnë filialet të krijojnë një fushatë reklamash pa përdorur lidhje.

Promo individuale – partnerët mund të bëjnë një porosi të automatizuar për promovim individual përmes llogarive të tyre.

Pagesat

Partnerët do të marrin pagesat e tyre një herë në muaj duke përdorur sa vijon menyra pagese:

 • WMZ
 • Transferta me tel
 • Transferta e parave në Visa/MasterCard
 • QIWI
 • Yandex.Money
 • Skrill/Neteller

Ndjekja e kodeve promocionale

Të gjitha pagesat bëhen në dollarë amerikanë, por mund të konvertohen në çdo monedhë tjetër. Lojtarët që punojnë në RevShare mund të porosisin pagesa çdo ditë, ndërsa pagesat RS+ përpunohen çdo muaj. Shuma minimale që partnerët mund të tërheqin është e kufizuar në 15 dollarë.

Mbështetja e Filialeve

Çdo partner i ri, përpara se të pranohet, duhet të kalojë një intervistë të shkurtër. Atje ata duhet të flasin për përvojën e tyre të filialit dhe burimet e trafikut me të cilët punojnë dhe më pas menaxheri do t'u japë atyre një paketë rekomandimesh.

Çdo bashkëpunëtor do të marrë një menaxher të dedikuar i cili është gjithmonë i disponueshëm për ta dhe ata mund t'i kontaktojnë përmes Skype, Viber, WhatsApp, email dhe telefon celular.