Rishikimi i lojërave të tregtarëve të drejtpërdrejtë Pin-Up Casino - Security

Pin-Up CasinoResponsible Gambling
CASINORANK
8.7/10
BonusBonus $5,300 + 250 rrotullime falas
Tërheqjet brenda 24 orëve
Bisedë e drejtpërdrejtë 24/7
Dizajn miqësor për celularin
Një shumëllojshmëri e gjerë ofruesish më të mirë të lojërave
E besuar
E verifikuar
E sigurt
Tërheqjet brenda 24 orëve
Bisedë e drejtpërdrejtë 24/7
Dizajn miqësor për celularin
Një shumëllojshmëri e gjerë ofruesish më të mirë të lojërave
Pin-Up Casino is not available in your country. Please try:
Security

Security

Pin-up Casino vendos sigurinë e lojtarëve të tyre si përparësinë e tyre kryesore. Kazinoja përdor teknologjinë më të fundit të kriptimit për t'u siguruar që ato ofrojnë një mjedis të sigurt dhe të sigurt për lojtarët. Pin-up Casino ka të gjitha licencat e nevojshme për të operuar dhe mbi të, ata i kërkojnë çdo lojtari të kalojë një procedurë verifikimi.

Për qëllime sigurie, kazino mbledh të dhëna nga çdo vizitor në faqen e internetit.

Kazinoja është në përputhje me udhëzimin e vendosur nga Rregullorja e Përgjithshme e Mbrojtjes së të Dhënave (Rregullorja (BE) 2016/679), që do të thotë se ata u garantojnë lojtarëve të tyre se:

 • Të gjitha të dhënat përpunohen ligjërisht, me ndershmëri dhe transparente nga ana jonë;
 • Të gjitha të dhënat janë mbledhur për qëllime specifike, të qarta dhe ligjore dhe nuk do të përdoren më tej në një mënyrë që bie ndesh me këto qëllime
 • Të gjitha të dhënat janë të përshtatshme, të përshtatshme dhe të kufizuara në atë që është e nevojshme për qëllimet për të cilat do të përpunohen.
 • Të gjitha të dhënat janë të sakta dhe përditësohen kur është e nevojshme dhe do të ndërmerret çdo hap i arsyeshëm për të siguruar që çdo e dhënë personale që është e pasaktë për qëllimet për të cilat do të përpunohet, të fshihet ose korrigjohet sa më shpejt që të jetë e mundur.
 • Të gjitha të dhënat ruhen në një formë që lejon identifikimin e përdoruesve jo më shumë se sa është e nevojshme për qëllimet për të cilat përpunohen të dhënat personale
 • Të gjitha të dhënat përpunohen në një mënyrë që garanton sigurinë e tyre adekuate, duke përfshirë mbrojtjen nga përpunimi i paautorizuar ose i paligjshëm, humbja aksidentale, shkatërrimi ose dëmtimi, duke përdorur metoda të përshtatshme teknike dhe strukturore

Kazinoja do të përdorë informacionin personal të lojtarëve për të verifikuar identitetin e tyre, në radhë të parë dhe për qëllimet e mëposhtme:

 • Për t'u ofruar lojtarëve një shërbim
 • Për të mbajtur llogarinë dhe të dhënat e lojtarit
 • Për të komunikuar me lojtarët
 • Për të dhënë përgjigje dhe reagime ndaj pyetjeve dhe komenteve
 • Për të monitoruar dinamikën dhe nivelet e përdorimit të Faqes dhe cilësinë e shërbimeve të tyre
 • Për të përcaktuar matjet e interesit të përdoruesve për shërbimet e tyre
 • Për të përmirësuar cilësinë e shërbimeve të tyre dhe faqen e tyre të internetit
 • Për të njoftuar lojtarët për ofertat dhe shërbimet e tyre speciale që mund të jenë me interes për lojtarët
 • Për të përcaktuar përvojën e lojtarit në faqen e tyre të internetit
 • Për të transferuar fitimet e lojtarit tek ju (nëse janë plotësuar ndonjë kusht të zbatueshëm)
 • Për të marrë informacion nga lojtarët, duke përfshirë anketat që kryen kazinoja
 • Për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve
 • Për ngarkimin e tarifave (nëse ka arsye të përshtatshme)
 • Për të eliminuar problemet dhe gabimet në faqen tonë të internetit
 • Për të parandaluar aktivitetet potencialisht të ndaluara ose të paligjshme
 • Për të siguruar përputhjen me Termat dhe Kushtet e tyre dhe të gjitha politikat tona të deklaruara në këtë faqe interneti.