Më e mira Betchan Affiliates Kazino Drejtpërdrejt

Betchan Affiliates është programi i filialeve për kazinonë e mirënjohur, Betchan. Kazinoja është e njohur për gamën e saj të larmishme të lojërave të kazinosë. Gjithashtu është plotësisht i licencuar dhe është krijuar prej disa vitesh. Shumë prodhues softuerësh me emra të mëdhenj mund të gjenden në Betchan Casino.

Kjo bën që filialet të përfitojnë shumë mundësi reklamimi nga lloji normal i programit të ndarjes së të ardhurave. Betchan nuk përdor bartje negative dhe është perfekt për bashkëpunëtorët e rinj që duan të krijojnë një rrjedhë të re të ardhurash. Së fundmi, anëtarët mund të regjistrohen dhe të shohin statistikat e tyre përmes faqes së internetit të kazinosë në çdo kohë të ditës.