Më e mira Betsson Group Affiliates Kazino Drejtpërdrejt

Betsson Group u ofron lojtarëve shumë opsione bastesh dhe ka 40 vjet përvojë në iGaming industrisë. Ata e kanë zgjeruar përvojën e tyre në një program bashkëpunëtor, Betson Group Affiliates, i cili është një program shoqërues shumë i respektuar dhe me reputacion.

Ato gjithashtu ofrojnë deri në 40% pjesë të të ardhurave që është një nga normat më konkurruese në biznes. Ekziston një ekip shumëgjuhësh njerëzish të gatshëm për të ofruar shërbim. Gjithashtu, një përzgjedhje e madhe e mjeteve të marketingut janë në dispozicion për përdorim nga bashkëpunëtorët. Kjo siguron që të ketë një rrjedhë të qëndrueshme të ardhurash për ata me uebfaqe partnere. Programi i filialeve është gjithashtu i licencuar dhe rregulluar nga Autoriteti i Lojërave të Maltës.