Më e mira Bob Casino Affiliates Kazino Drejtpërdrejt

Kushdo që kërkon një program bashkëpunëtor me një markë shpërblyese kazinoje dhe komisione të forta, mund të zgjedhë Bob Casino Affiliates. Ky program ka një kazino emocionuese, bashkëkohore dhe lojëra slot që ofrojnë përvojën më të mirë për bastorët. Pasi të bashkohen, filialet regjistrohen në skemën e ndarjes së të ardhurave. Këtu, ata do të fitojnë komisione bazuar në të ardhurat neto të lojtarëve që sjellin.

Sa më shumë të ardhura të gjenerojnë lojtarët e fatit, aq më shumë komision marrin filialet. Një pjesë e të ardhurave prej 25% i ngarkohet filialit kur ai ka deri në pesë lojtarë depozitues. Me një rritje në bazën e tij të lojtarëve, komisioni i tij rrit deri në 40% pjesën e të ardhurave pa bartje negative.