Më e mira Cashmio Affiliates Kazino Drejtpërdrejt

Webmasterët që kërkojnë të bashkëpunojnë me një grup kazinosh të lidhur në internet kanë shpërblime duke zgjedhur Filialet e Cashmio. Është një program filial i rregulluar nga ligjet e Maltës dhe është përgjegjës për marketingun e kazinove nga ofruesit kryesorë të industrisë, duke përfshirë Quickspin, NetEnt, Thunderkick, etj. Cashmio siguron që lojtarët t'i referohen programit të saj kanë përvoja më e mirë e lojës duke i bërë kazinotë e tij të disponueshme si në desktop ashtu edhe në celular.

Programi ofron kushte të favorshme për filialet, të tilla si "pa bartje negative". Gjithashtu, filialet janë në një marrëveshje standarde komisioni që fillon me 25% të të ardhurave në regjistrim. Kjo shkon deri në 45% për sa kohë që lojtarët e referuar depozitues vazhdojnë të luajnë dhe të fitojnë në kazino.