Më e mira CasinoCasino Affiliates Kazino Drejtpërdrejt

Filialet e CasinoCasino janë të lidhura me disa marka të zgjedhura të kazinove. Markat e tilla krijojnë një terren të shkëlqyeshëm për marketingun e filialeve. Ata që zotërojnë një sport ose uebsajti i kazinosë do të gëzojë një strukturë komisioni konkurruese me pagesa të vazhdueshme dhe komisione nga 20% në 40%. Affiliates CasinoCasino shpërblen partnerët besnikë me komisione më të larta dhe shumë më tepër.

Filialet do të udhëhiqen nga mbështetja e vazhdueshme dhe një menaxher i shkëlqyer i filialeve. Disa veçori të tjera të ofruara nga ky program përfshijnë aksesin në statistikat dhe metrikat. Filialet do të jenë gjithashtu në gjendje të shikojnë raportet ditore të të ardhurave, pa bartje negative, norma më të mira konvertimi, pa regjistrim tarifash, kosto të fshehura zero dhe më shumë.