Më e mira Casumo Affiliates Kazino Drejtpërdrejt

Casumo Casino vazhdon të fitojë terren në botën e iGaming përmes programit të saj zyrtar të filialeve të kazinosë, Casumo Affiliates. Ky program shoqërues përdor strategji të ndryshme promovuese aventureske për të përmirësuar përvojën e lojtarëve me të gamë të gjerë lojërash mundësuar nga ofruesit e softuerëve të njohur.

Ata bashkëpunëtorë që regjistrohen në Casumo Affiliates dhe sjellin lojtarë në markën e saj të kazinosë, fitojnë komision të përjetshëm bazuar në planin e ndarjes së të ardhurave. Kjo thjesht do të thotë që filialet do të vazhdojnë të marrin një ulje të të ardhurave neto të lojtarëve të referuar për sa kohë që lojtarët vazhdojnë të luajnë në kazino. Komisioni në Casumo fillon me 25% deri në 45% pjesë të të ardhurave pa bartje negative.