Më e mira Deckmedia Affiliate Kazino Drejtpërdrejt

Kushdo që kërkon të promovojë markat më të mira të kazinove dhe të bëjë të ardhura të qëndrueshme mund të përfundojë kërkimin e tyre me programin Deckmedia Affiliate. Deckmedia, e licencuar nga qeveria e Curacao, ka një ekip tregtarësh bashkëpunëtor me përvojë që ndihmon në promovimin lojëra elektronike të njohura dhe kazinotë në internet. Partnerët paguhen përmes një plani tradicional të ndarjes së të ardhurave, ku filialet marrin një ulje të të ardhurave neto të lojtarëve që u referohen markave të saj të kazinosë.

Deckmedia u ofron filialeve të saj një marrëveshje ekskluzive prej 35% të të ardhurave në tre muajt e tyre të parë. Marrëveshja standarde vjen me një minimum prej 30% të të ardhurave, deri në një maksimum prej 40%. Të gjitha fitimet e filialeve janë të garantuara gjatë gjithë jetës pa bartje negative në baza mujore.