Më e mira Ellmount Gaming Affiliates Kazino Drejtpërdrejt

Fuqia e marketingut pas suksesit të madh të Highroller Casino dhe Casino Room është një program filial i kazinosë i njohur si Ellmount Gaming Affiliates. Këto faqe lojrash me shumë platforma përfshijnë lojëra elektronike me jackpot progresive, ruletë, blackjack dhe të tjera kazino popullore lojëra.

Fitimi i komisioneve të bashkëpunëtorëve me Ellmount bazohet në një program normal të ndarjes së të ardhurave me shumë nivele. Me këtë plan, komisioni i filialeve do të varet nga të ardhurat neto të lojtarëve të tyre të referuar. Kjo është marrëveshja standarde me programin e filialeve dhe fillon me 25% deri në 45% të të ardhurave. Affiliates Ellmount Gaming gjithashtu praktikojnë një politikë pa bartje të bilanceve negative.