Më e mira EnergyPartners Kazino Drejtpërdrejt

Energy Partners (Affiliates) është programi i filialeve për disa të njohur markat e kazinove aktualisht në treg. Programi i tyre filloi në 2015 nga zyrat e tyre në Maltë. Përdoruesit e faqeve të internetit regjistrohen dhe më pas u lejohen shumë opsione për promovimin e faqeve të ndryshme të kazinove online dhe basteve dhe basteve.

Ata mund të përdorin banderola, lidhje dhe promovime të tjera në faqet e tyre. Filialet gjithashtu marrin një rrjedhë të rregullt të ardhurash përmes Skrill dhe llojeve të tjera të mënyrave të pagesës. Ekziston gjithashtu një numër i stafit mbështetës që janë të gatshëm të udhëzojnë filialet përmes statistikave dhe matjeve të tjera të rëndësishme. Së fundi, EnergyPartners (Affiliates) ofron Ndarjen e të Ardhurave, Kosto për Veprim (CPA) ose Kosto për Plumb (CPL).