Më e mira Income88 Affiliates Kazino Drejtpërdrejt

Një nga mënyrat më të mira se si bashkëpunëtorët e iGaming fitojnë shumë para në industri është duke promovuar markat e lojërave të kazinove nga ofruesit kryesorë si NetEnt, Microgaming dhe Play'n GO. Income88 Affiliates është një në kategorinë - një program filial përgjegjës për promovimin kazinove me emra të mëdhenj. Marka synon si lojtarët celularë ashtu edhe ata desktop për të maksimizuar të ardhurat e saj.

Të gjithë partnerët e Filialeve Income88 marrin kompensimet e tyre nëpërmjet një skeme të ndarjes së të ardhurave. Ky plan u paguan filialeve një përqindje të humbjeve neto të lojtarëve që ata referojnë. Filialet fitojnë komisione standarde të marrëveshjeve që variojnë nga 25% në një pjesë të madhe të të ardhurave prej 50%. Ata gjithashtu kalojnë në muajin tjetër pa bartje negative.