Më e mira Metal Casino Affiliates Kazino Drejtpërdrejt

Promovimi i një marke kazinoje të zhvilluar nga ofruesit kryesorë të programeve kompjuterike (NetEnt, Play'n GO dhe Microgaming) është një nga gjërat më të mira që bashkëpunëtorët do të duan të bëjnë. Filialet e Kazinosë Metal ftojnë partnerët të sjellin depozitimin e lojtarëve në programin e saj të filialeve. Kjo u lejon atyre të fitojnë një ulje nga të ardhurat neto të lojtarëve të referuar.

Për ta lehtësuar këtë, Metal Casino siguron që lojtarët të kenë përvoja të jashtëzakonshme me të lojëra elektronike dhe kazino me konvertim të lartë lojërat. Për më tepër, ajo u ofron filialeve të saj një "pa bartje negative" çdo muaj. Në përgjithësi, bashkëpunëtorët mund të fitojnë komisione që nga regjistrimi, duke filluar nga 30% pjesë e të ardhurave deri në 40% ndërsa të ardhurat neto të lojtarëve rriten.