Më e mira Mr Affiliate Kazino Drejtpërdrejt

Z. Affiliate mirëpret të gjithë bashkëpunëtorët në mbarë botën për partneritet në programin e tij të filialeve të kazinosë. Programi është krijuar me lojtarët në mendje, duke siguruar që çdo moment të jetë i ri, freskues, argëtues dhe shpërblyes. Z. Affiliate ofron të ndryshme kazino lojëra të mundësuara nga një ofrues kryesor softuerësh, NetRefer. Marka e kazinosë është e licencuar dhe e rregulluar nga qeveria e Maltës.

Z. Affiliate është bujar me bashkëpunëtorët e tij në kushtet e fitimit. Çdo filial merr një komision prej 25% të pjesës së të ardhurave në regjistrim, i cili shkon deri në 45%. Shuma e aksioneve që merr një filial përcaktohet nga të ardhurat neto të lojtarëve të depozituar të referuar në program. Përveç kësaj, Z. Affiliate nuk lejon bartjen negative.