Më e mira PlayGrand Affiliates Kazino Drejtpërdrejt

Për ata që kërkojnë një reputacion platforma e lojrave online, programi PlayGrand Affiliates ka ofruar mundësi të reja për lojtarët që janë mashtruar nga faqet mashtruese të lojërave të fatit. Marka funksionon që nga viti 2013 dhe ka tërhequr miliona lojtarë nga e gjithë bota.

Programi i filialeve është krijuar për të tregtuar nevojat e PlayGrand Casino. Ai fokusohet në ofrimin e lojërave të pokerit me cilësi të lartë dhe interesante, lojëra elektronike dhe lojëra tavoline që janë të pajtueshme me shumicën e pajisjeve. Partnerët e programit fitojnë komisione të përjetshme pa bartje negative bazuar në një sistem tipik të ndarjes së të ardhurave neto. Filialet mund të fitojnë më shumë të ardhura duke përdorur sistemin e nën-filialeve me dy nivele për të referuar të tjerët.