Më e mira Posh Friends Affiliates Kazino Drejtpërdrejt

Webmasterët që janë të apasionuar pas lojërave të fatit dhe të aftë në reklamim mund t'i drejtohen Posh Friends për të ardhura të përsëritura. Posh Friends, i licencuar nga qeveria e Curacao, është një program shoqërues për kazinotë më të mira në internet. Kazinotë e saj kanë një reputacion të gjatë në tregjet e Azisë dhe Evropës. Filialet mund të maksimizojnë fitimet e tyre duke iu referuar lojtarëve në markë.

Posh Friends ka përvojë në biznes. Ai di se si të konvertojë trafikun e filialeve në klientë me pagesë. Kur anëtarët bashkohen, ata vendosen në një plan të ndarjes së të ardhurave për të marrë komisione nga të ardhurat neto të lojtarëve. Komisionet standarde fillojnë me 25% dhe rriten deri në 45% të pjesës së të ardhurave pa bartje të bilanceve negative.