Më e mira Supr Affiliates Kazino Drejtpërdrejt

Supr Affiliates punon me online kazinove NYSpins dhe Duelz për të krijuar programin e tyre të filialeve. Programi i tyre është për përdoruesit e uebit që duan të promovojnë këto faqe interneti në faqet e tyre. Pjesëmarrësit regjistrohen në sitin për një rrjedhë tjetër të ardhurash. Pronarët e faqeve të internetit më pas promovojnë markat dhe fitojnë shpejt me programin.

Për më tepër, pjesëmarrësit marrin gjurmime dhe kreativitete kur të jenë regjistruar. Supr Affiliates ka gjithashtu statistika të lehta për t'u përdorur dhe është e mundur të marrësh deri në 40% pjesë të të ardhurave dhe asnjë bartje për muajin e ardhshëm. Ky program shoqërues mund të jetë një burim i madh parash dhe shton diçka të re në faqet e internetit