Më e mira Uffiliates Kazino Drejtpërdrejt

Programi i filialeve Ufilliate është pjesë e rrjeteve Uffiliates që është pjesë e 888 zotërimeve që është kompania pas dy prej më të suksesshmeve dhe më të vjetra faqet e lojërave të fatit në internet, Pacific Poker dhe Casino-on-Net. Ideja që qëndron pas Uaffilates ishte të bashkonte të gjitha produktet e 888, gjë që lejon filialet e lojërave të fatit të promovojnë këto produkte në një platformë.

Një avantazh kryesor i anëtarësimit në rrjetin Uffiliate është gama e markave të lojërave të fatit që ofrohen. Uaffiliates është zgjeruar për të lejuar një filial të fitojë nga mbi 18 marka të ndryshme pokerash, bastesh dhe kazinosh. Për më tepër, raportet përditësohen rregullisht dhe për çdo llogari caktohet një menaxher llogarie për menaxhim më të lehtë.