Kazinotë më të mira live me Multiplay Blackjack Live 2023/2024

Multiplay Blackjack Live është një lojë blackjack me tregtarë të drejtpërdrejtë me cilësi të lartë që fokusohet në ofrimin e alternativave të ndryshme për lojtarët. Ai përmban jo më pak se shtatë baste anësore, të cilat duhet të kënaqin edhe lojtarët më të mprehtë.

Përveç kësaj, loja ka të njëjtin lloj lustrim dhe elegance që mund të ofrojnë vetëm ofruesit kryesorë të programeve kompjuterike të kazinosë live. Kompleti i studios është padyshim i përgjithshëm dhe i ngjan shumicës së lojërave konkurruese të kazinosë drejtpërdrejt. Këto studio kanë trajnuar profesionalisht tregtarë fantastikë dhe me njohuri të drejtpërdrejta të kazinove. Pavarësisht nga rregullat e Common Draw blackjack, ata bëjnë një punë fantastike duke angazhuar turmën.

Çfarë është Multiplay Blackjack Live?Si të luani Blackjack Multiplayer LivePagesa live me shumë lojtarë Blackjack
Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserArdit KrasniqiLocaliser
Çfarë është Multiplay Blackjack Live?

Çfarë është Multiplay Blackjack Live?

Multiplay Blackjack Live nga Lojëra autentike është një lojë me letra tavoline me tregtarë të drejtpërdrejtë e lëshuar në vitin 2021. Loja ofron një bast minimal prej 1$ dhe një maksimum prej 5000$. Si një variacion online live blackjack me shumë baste të mundshme anësore, loja mund të luhet në desktop dhe celular. Çdo lojtar ka të njëjtën dorë gjatë lojë live por i merr vendimet e veta.

Nuk duhet të ketë shqetësime kur dikush nuk është i njohur me rregullat standarde të barazimit të blackjack-ut. Ky konfigurim do të thotë që nuk ka vende të kufizuara në një lojë. Në vend të kësaj, të gjithë pjesëmarrësve u jepet e njëjta dorë kartë, por janë të lirë të marrin vendimet e tyre. Rregullat dhe mekanika e shortit të përbashkët janë përgjegjës për vendet e pakufizuara dhe minimumet e lira të basteve.

Çfarë është Multiplay Blackjack Live?
Si të luani Blackjack Multiplayer Live

Si të luani Blackjack Multiplayer Live

Lojtarët zgjedhin një nga vlerat e ndryshme të monedhës për të vendosur një bast në cilindo bast kryesor ose anësor që dëshirojnë të luajnë. Pjesëmarrësit në këto kazinotë më të mira live duhet të përfundojnë aksionet e tyre mirë përpara se kohëmatësi i basteve të mbarojë.

Pritësi fillon të vizatojë letra dhe t'i vendosë ato në tryezë. Lojtarët dhe tregtari i kazinosë live marrin dy karta. Një kartë tregtari kthehet me fytyrë lart, duke i lënë pjesëmarrësit të planifikojnë lëvizjet e tyre të ardhshme. Lojtarët mund të godasin, të qëndrojnë, të dyfishojnë ose të ndajnë secilën dorë kur plotësohen të gjitha rrethanat. Në varësi të asaj që individët arrijnë, mund të tërhiqen karta shtesë.

Tregtari zbulon kartën e dytë kur pjesëmarrësit mbarojnë së luajturi letrat e tyre. Ata gjithashtu mund të tërheqin më shumë letra kur është e nevojshme. Pjesëmarrësit synojnë të fitojnë raundin me njëzet e një. Kur asnjëra skuadër nuk arrin saktësisht njëzet e një, skuadra me rezultatin më të afërt fiton. Mbi njëzet e një rezulton në një bust, që do të thotë se dikush humbet. Raundi përfundon me barazim kur lojtari dhe tregtari kanë totale të ngjashme.

Rregullat Multiplayer Blackjack Live

Multiplay Blackjack live përdor parimet standarde të tërheqjes. Vendosja e aksioneve kryesore për të luajtur blackjack është e nevojshme dhe bastet anësore janë fakultative. Tregtari vendos katër letra në tavolinë kur përfundon periudha e basteve. Dy nga letrat janë me fytyrë lart për lojtarët, ndërsa tregtari merr një me fytyrë poshtë dhe një me fytyrë lart.

Dora e individit duhet të jetë më afër njëzet e një sesa dora e tregtarit për të fituar. Gjithashtu, individët kanë opsionet konvencionale Hit, Stand, Double ose Split.

Të gjithë lojtarët përdorin letrat që shohin dhe thirrjet janë të pavarura. Dikush mund të "kyçë" dorën e tyre ekzistuese duke qëndruar në këmbë dhe duke pritur që tregtari të zbulojë dhe zgjidhë letrat. Pjesëmarrës të tjerë mund të zgjedhin Hit për një kartë tjetër. Çdo kartë e treguar nga tregtari pasi lojtarët godasin "Stand" nuk zbatohen për ta.

Në çdo 17, tregtari duhet të tërheqë në 16 dhe të qëndrojë. Çdo dorë mund të dyfishohet, por individët mund të tërheqin vetëm një kartë më pas. Ndarja lejohet në çdo çift; megjithatë, Aces nuk mund të ndahen dy herë. Pagesa e hershme është gjithashtu e disponueshme në tabela specifike, në varësi të kazino live njëri po luan në.

Çfarë është vendimtare për t'u marrë parasysh?

Lojtarët mund të kapërcejnë të gjitha bastet anësore për të luajtur blackjack klasik. Sidoqoftë, mund të luani baste anësore në vend të basteve kryesore kur ata po kërkojnë të fitojnë shpejt një fitore të madhe. Mënyra se si dikush luan lojën përcakton se sa e paqëndrueshme është përvoja.

Për shkak se Multiplay Blackjack është ekskursioni i parë i Authentic Gaming në lojërat blackjack, aktualisht ka vetëm një tryezë aktive. Tregtarët flasin vetëm anglisht. Por ka edhe disa gjuhë shtesë që përdoruesit mund të zgjedhin si gjuhë të ndërfaqes.

Si të luani Blackjack Multiplayer Live
Pagesa live me shumë lojtarë Blackjack

Pagesa live me shumë lojtarë Blackjack

Kur luani baste anësore të Blackjack Multiplay, lojtarët duhet të dinë se RTP është i ulët. Nga ana tjetër, bastet kryesore të blackjack-ut kanë një RTP prej 99.29%, duke i bërë ato alternativa më e sigurt për të luajtur. Pagimi i fitimeve nga Blackjack 3:2, ndërsa fitimet e zakonshme 1:1. Për të fituar në blackjack, totali i dy letrave të para të lojtarëve duhet të jetë i barabartë me 21.

Qasja bazë automatike është një tjetër veçori intriguese e lojës. Strategjia themelore e blackjack-ut përdoret për të nxitur lojtarët të marrin vendime. Kur një lojtar nuk lëviz mjaftueshëm shpejt, loja live luan një strategji bazë blackjack. Gjithashtu, kur një lojtar shkëputet, e njëjta gjë ndodh.

Megjithëse bastet anësore janë një pjesë thelbësore e Blackjack Multiplay, basti kryesor është më i forti në çdo lojë live blackjack. Për sa i përket tarifave të RTP, bastet anësore në Blackjack Multiplay janë nën-optimale. Zgjedhjet më të mira janë ndoshta Lucky Lucky, Perfect Pairs dhe Lucky Ladies. Si gjithmonë, duhet të qëndroni larg bastit të Sigurimit. Pothuajse asnjë situatë nuk garanton blerjen e sigurimit.

Pagesa live me shumë lojtarë Blackjack