Kazinotë më të mira live me Edict (Merkur Gaming) 2023

Lojërat e krijuara përmes dekretit shiten ekskluzivisht nga Merkur Interactive GmbH. Kjo kompani konsiderohet më e njohura e llojit të saj në të gjithë Gjermaninë. Ajo është gjithashtu e njohur në të gjithë tregun evropian të kazinove. Marka fokusohet në lojëra elektronike në veçanti. Merkur konsiderohet një markë ndërkombëtare dhe për këtë arsye është mjaft fitimprurëse.