Kazinotë më të mira live me Baccarat Multiplay 2023/2024

Baccarat Multiplay është një mjet i ri i krijuar nga Evolution Gaming. Mjeti e bën më të lehtë për përdoruesit të vendosin baste të drejtpërdrejta në tavolina të shumta Baccarat.

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserArdit KrasniqiLocaliser

Këtu janë tiparet e Baccarat Multiplay:

Tabelat e shumta: Nëse një përdorues dëshiron të vë bast në tavolina të shumta, ai nuk duhet të bashkohet me secilën tabelë veç e veç. Ata mund të zgjedhin të gjitha tavolinat dhe të vendosin baste menjëherë.

Gjeni tabelën: Gjetja e tabelave me rrugën tuaj të zgjedhur dhe vijat më të gjata është tepër e thjeshtë. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të klikoni disa butona.

Monitoroni të gjitha tabelat: Jo vetëm që mund të vendosni baste në tavolina të shumta, por gjithashtu mund të monitoroni tavolina të shumta. Mund të monitoroni deri në 5 tabela në ekranin tuaj.

Mund të shihni informacione të tilla si rezultati i përgjithshëm dhe koha e mbetur.

Video: Jo vetëm që mund të monitoroni informacionin, por gjithashtu mund të shihni fytyrën e tregtarit dhe të dëgjoni zërin. Kjo ndihmon për ta bërë lojën më interaktive.

Si të përdorni Baccarat Multiplay

Në fakt është një proces mjaft i thjeshtë dhe përfshin vetëm 5 hapa. Këtu janë të gjithë hapat:

  1. Shkoni në Lobby ose në ndonjë tryezë Baccarat
  2. Hapni Baccarat Multiplay
  3. Zgjidhni një lloj rruge sipas preferencës suaj
  4. Organizoni lojën sipas brezit më të gjatë
  5. Vendos baste. Njoftimi do të jetë i dukshëm në fund të ekranit (duke klikuar mbi të do të ktheheni në tabelë)

Siç mund ta shihni, Baccarat Multiplay është mjaft i thjeshtë për t'u përdorur. Tani, le të flasim për 2 gjëra të rëndësishme që duhen mbajtur parasysh kur përdorni Baccarat Multiplay.

Pikat kryesore

Këtu janë 3 pikat kryesore që duhet të keni parasysh.

Modelet e gjurmëve: Rrugë të ndryshme kanë modele të ndryshme. Ju duhet të qëndroni të fokusuar për të gjetur ato modele (veçanërisht kur jeni duke ndërruar pas një kohe të gjatë ose për herë të parë).

Bashkohuni menjëherë: Kur vendosni një bast, bashkohuni në një tryezë sa më shpejt të jetë e mundur. Nuk ka absolutisht nevojë për të hapur një tryezë për të vendosur një bast.

Section icon