Kazinotë më të mira live me Blackjack Party 2023/2024

Partia Blackjack është një version i shkëlqyer i blackjack i mbështjellë nga Evolution Gaming. Loja është unike në shumë mënyra. Një nga ndryshimet më të dukshme është se luhet me dy tregtarë. Vetë loja luhet si çdo lojë tjetër live blackjack atje. Sidoqoftë, në këtë rast, prezantimi ndryshon pak dhe tregtarët e drejtpërdrejtë bëjnë më shumë për t'i argëtuar lojtarët.

Si të luani Blackjack PartySi funksionon Blackjack Party?Si të fitoni në Blackjack Party:
Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserArdit KrasniqiLocaliser
Si të luani Blackjack Party

Si të luani Blackjack Party

Festa Blackjack ndjek të njëjtat rregulla si një lojë tipike blackjack. Synimi është të kemi një dorë që është afër por jo më shumë se 21 në vlerë. Në këtë lojë tavoline me aksione të ulëta, lojtarët mund të vënë baste nga 5 deri në 1000 £. Një lojë e partisë blackjack luhet me një maksimum prej shtatë lojtarësh në tavolinë duke përdorur një maksimum prej 8 kuvertë letrash. Bëhet interesante kur bëhet fjalë për numrin e njerëzve që mund t'i bashkohen një tavoline. Loja ka një opsion bast prapa që i lejon spektatorët të vënë bast pas lojtarit që ata mendojnë se ka më shumë gjasa të fitojë, dhe kjo është ajo që e bën atë një festë. Kazinotë live të rangut më të mirë shpesh krijojnë një lojë të vetme me qindra spektatorë që mblidhen pas lojtarëve të ndryshëm.

Rregullat e Partisë Blackjack

Rregullat për festën e blackjack janë relativisht të drejtpërdrejta dhe lojtarët duhet ta luajnë lojën në një kohë të shkurtër. Si fillim, loja dikton që tregtari të qëndrojë në 17. Lojtarët mund të ndajnë letra me vlerë të barabartë, por nuk mund të godasin për ace të ndarë. Për më tepër, ata nuk mund të dyfishohen pas ndarjes. Megjithatë, ata marrin sigurim nëse tregtari ka një ACE si kartë ballore.

Si të luani Blackjack Party
Si funksionon Blackjack Party?

Si funksionon Blackjack Party?

Ideja pas lojës është të krijojë një humor të festës. Ndërsa një ngatërresë tipike e blackjack-ut të drejtpërdrejtë do të përfshinte vetëm lojtarët në tavolinë me pjesën tjetër të kazinosë të mbyllur, festa e blackjack-it lejon edhe lojtarët e tjerë të marrin pjesë në lojë. Për më tepër, tregtarët e mbajnë lojën të gjallë duke biseduar me lojtarët për çështje të ndryshme që nuk kanë lidhje me lojën. Opsioni i bastit është aspekti tjetër që e veçon këtë version të lojës. Funksioni i lejon lojtarët në tryezë të kthejnë duart e lojtarëve të tjerë. Është e njëjta veçori që u jep lojtarëve që nuk janë në tryezë mundësinë për të vendosur baste bazuar në atë që kanë lojtarët në tavolinë.

Si funksionon Blackjack Party?
Si të fitoni në Blackjack Party:

Si të fitoni në Blackjack Party:

Fitimi në festën e blackjack-ut funksionon ashtu siç do të ishte në një lojë standarde. Lojtarët vënë bast kundër tregtarit. Për të fituar, ata duhet të kenë një dorë më të mirë në vlerë se ajo e tregtarit, por jo më shumë se 21. Bastet anësore u japin lojtarëve mundësinë për të fituar edhe kur ata dështojnë në bastin e tyre kryesor. Çelësi për t'u ngritur lart në tabelën e fituesve është mbajtja e opsioneve të tyre të hapura. Ndërsa lojtarët dhe spektatorët, mund të vënë baste në cilëndo nga shtatë duart që luhen, është gjithmonë më e sigurt të vihet bast pas lojtarit që mendon se ka më shumë gjasa të fitojë edhe nëse dikush është pjesëmarrës në tavolinë.

Strategjia e Partisë Blackjack

Çdo lojë e partisë blackjack është unike për lojën e fundit. Kështu lojtarët do të kenë nevojë për një strategji që u jep atyre një fitore, pavarësisht se si po luhet loja. Qasja themelore matematikore është një nga mënyrat më të rekomanduara për të luajtur si për lojtarët fillestarë ashtu edhe për lojtarët e mençur. Strategjia bazohet thjesht në probabilitete matematikore, prandaj nuk mbështetet në paragjykimet dhe ndjenjat e brendshme për të luajtur. Sistemi bazë ndjek rezultatet matematikore të bazuara në dy letrat vrima që ka një dhe në atë që tregtari nxjerr nga kuverta. Strategjia gjithashtu këshillon kundër basteve të sigurimit dhe inkurajon lojtarët të luajnë gjithmonë për të fituar.

Si të fitoni në Blackjack Party:

FAQ

Gjithçka që duhet të dish për kazinotë

Si është partia blackjack e ndryshme nga blackjack e zakonshme?

Festa e Blackjack-ut është e ndryshme pasi i lejon lojtarët që nuk janë në tavolinë të vendosin baste sipas mënyrës se si zhvillohet loja.

Cila është strategjia më e mirë për festën e Blackjack?

Strategjia bazë është një nga qasjet më të drejtpërdrejta për lojën që rrit shanset e lojtarëve për të fituar.

Kur u shpik partia blackjack?

Loja u prezantua në vitin 2015 nga Evolution Gaming.