Kazinotë më të mira live me First Person Blackjack 2023/2024

Lojërat e drejtpërdrejta të kazinosë i kanë dhënë lojërave në internet një avantazh të ri. Aftësia për të parë dhe ndërvepruar si në kazinotë tradicionale e ka bërë lojën e kazinove në internet më realiste. Me një kazino të drejtpërdrejtë Blackjack në personin e parë, lojtarët mund të lidhen nga e gjithë bota. Këto kazino të drejtpërdrejta ofrojnë lojëra në një botë virtuale të animuar 3D.

Nuk ka tregtarë të drejtpërdrejtë në këtë lojë të personit të parë. Gjithashtu, nuk ka lojtarë të tjerë në tavolinë. Ofruesit e softuerit të kazinosë Evolution Live i kanë dhënë kësaj loje një element të jetës reale duke mundësuar përdorimin e kartave reale dhe një tavoline reale. Transmetimi i videos 3D madje e ka bërë përvojën më të mirë pasi lojtarët vëzhgojnë çdo dorë që trajtohet në kohë reale. E tëra çfarë ata duhet të bëjnë është të shtypin butonin "marrëveshje tani" për të udhëzuar tregtarin. Ekziston gjithashtu një buton "shko drejtpërdrejt" që e drejton lojtarin në Lobin e Lojërave të Kazinosë Live.

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserArdit KrasniqiLocaliser
Çfarë është Live First Person Blackjack?

Çfarë është Live First Person Blackjack?

Blackjack i Personit të Parë përfshin të gjitha bastet e zakonshme të Blackjack-it dhe gjithashtu të njohura Çiftet Perfekte dhe bastet anësore 21+3. Është një lojë kazino e bazuar në gjenerues të numrave të rastësishëm (RNG). Loja trajtohet me një këpucë me gjashtë kuvertë me rregullat e Vegas. Ekziston një dispozitë për kënde të shumta të kamerës që u mundësojnë lojtarëve të zmadhojnë tryezën, duke rritur përvojën e tyre. Loja ka ofruar një ndjenjë të ngjashme dhe duket si të tjerat lojëra me tregtarë të drejtpërdrejtë.

Live First Person Blackjack është rritur për sa i përket popullaritetit mes lojtarëve, veçanërisht për shkak të aspektit live ku lojtarët mund të luajnë nga kudo duke përdorur pajisje celulare.

Çfarë është Live First Person Blackjack?
Si të luani Blackjack për personin e parë

Si të luani Blackjack për personin e parë

Kur luan Blackjack në personin e parë, objektivi i një lojtari është të marrë një numër total letrash që është më i lartë se ai i tregtarit. Numri i letrave nuk duhet të shkojë përtej 21. Kjo lojë luhet me rregullat e zakonshme të Blackjack. Në këtë lojë të drejtpërdrejtë të kazinosë, njeriu luan kundër tregtarit virtual. Dora më e mirë që mund të jepet në një lojë Blackjack në Personin e Parë është kur dy letrat e para kanë një vlerë saktësisht 21. Letrat me numrat 2-10 vlejnë vlerën e tyre nominale. Letrat ace vlejnë ose 1 ose 11 ndërsa letrat e fytyrës vlejnë 10.

Hapi i parë në lojë është të vendosni një bast se kush do të fitojë. Pas fazës së basteve, tregtari do t'i shpërndajë lojtarit dy letra. Loja do të fillojë me lojtarin në anën e majtë të tregtarit. Hapi i katërt përfshin që tregtari shpërndan një kartë të dytë me fytyrë lart për lojtarët dhe një kartë me fytyrë poshtë për tregtarin. Lojtari do të shohë vlerën e kartës së tij në ekran. Lojtari me një vlerë karte 21 ka një Blackjack dhe bëhet fituesi.

Raunde shtesë

Në rast se tregtari nuk ka një shifër 2, lojtarëve u shpërndahet një kartë tjetër. Në këtë fazë, lojtari mund të dyfishojë, të godasë ose të qëndrojë. Lojtari më pas ndan letrat e tij në rast se ata kishin dy me vlerë të barabartë. Secila përfaqëson një dorë me një bast të barabartë. Më pas, tregtari i kthen letrat me fytyrë poshtë pasi lojtarët të kenë bërë të gjitha lëvizjet e tyre, duke vendosur fituesin. Kur tregtari tregon një Ace, lojtarët kanë sigurim. Në rastin e një Blackjack, raundi përfundon dhe lojtarët me sigurim marrin pagesën e tyre. Përndryshe, loja vazhdon normalisht.

Si të luani Blackjack për personin e parë
Rregullat e Blackjack-ut të Personit të Parë

Rregullat e Blackjack-ut të Personit të Parë

Disa nga rregullat që hasen kur luani Blackjack në personin e parë përfshijnë:

  • Bast prapa- Ky rregull lejon një lojtar të vë bast në dorën e tjetrit ndërsa pret për një vend në tavolinë. Me ofruesit, prapambetja e basteve është e pakufishme.

  • Dyfishoni çdo 2- Kjo terminologji do të thotë që një lojtar mund të dyfishohet kur ka ndonjë kombinim letrash. Kjo i jep lojtarit lirinë për të zgjedhur.

  • Goditi asin e ndarë - Ky është një rregull që do të thotë se një lojtar merr vetëm një kartë më shumë pasi të ndajë një palë ace.

  • Baste anësore - Lojtarët mund të vendosin baste anësore në tavolinat e Blackjack-it të Personave të Parë dhe ata janë në rezultate të sakta dhe kanë çmime masive. Perfect Pairs është një formë e një basti anësor me këtë lojë. Një palë shpërndahet dhe pagesa varet nga karakteristikat e çiftit.

  • Dorëzimi - Ky është një rregull që lejon lojtarët të heqin dorë përpara radhës dhe të marrin 50% të aksioneve të tyre.

Rregullat e Blackjack-ut të Personit të Parë
Pagesa e personit të parë Blackjack

Pagesa e personit të parë Blackjack

Blackjack i personit të parë në kazino live është rreptësisht një lojë me para të vërteta me disa të konsiderueshme Kthehu te lojtari (RTP). Loja kryesore ka një pagesë 99,29%. Lojtarët e kësaj loje live në personin e parë janë të siguruar për një shumëzues që shtrihet midis 2 dhe 25 në rezultatin fitues. Shumëzuesi ruhet për raundin tjetër i cili rrit pagesën në rast fitoreje. Kjo lojë live kazino disponohet vetëm përmes Evolution Software. Pagesa për bastin anësor 21+3 është në 96,30% ndërsa çiftet perfekte kanë një RTP prej 95,29%.

Pagesat bëhen menjëherë pas çdo raundi të lojës. Lojtari merr bilancin në bilancin e tij të kazinosë nga ku mund të vazhdojë të tërhiqet ose ta përdorë atë për të luajtur raunde të tjera ose lojëra të ndryshme brenda sajtit.

Pagesa e personit të parë Blackjack