Kazinotë më të mira live me Golden Wealth Baccarat 2023/2024

Ata që shijojnë rregullisht baccarat live mund të jenë tashmë të njohur me rezultatet e Evolution. Ky zhvillues është i njohur për veçoritë inovative të lojës që kërkojnë kazinotë live. Ata lëshuan Golden Wealth Baccarat në 2021. Ai ndan disa ngjashmëri të dizajnit me Lightning Baccarat.

Dallimi kryesor është se i pari tregtohet si më pak i paqëndrueshëm, me një frekuencë më të lartë të fitimeve të shumëzuesit. Për më tepër, pritet që lojtarët të jenë në gjendje të tërheqin të paktën një kartë të shumëzuar gjatë çdo raundi. Së fundi, ekziston një skemë e zbukuruar me ngjyra të arta që synon të evokojë kulturën e Azisë Lindore për sa i përket estetikës.

Si të luani Baccarat të pasurisë së artë të Evolution Live
Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserArdit KrasniqiLocaliser
Si të luani Baccarat të pasurisë së artë të Evolution Live

Si të luani Baccarat të pasurisë së artë të Evolution Live

Kur lojtarët hyjnë për herë të parë në lojë në a kazino live, ata mund të vërejnë se ndërfaqja është koncize dhe intuitive. Ata do të takohen me një ekran që paraqet tregtarin e drejtpërdrejtë. Gjatë çdo raundi, ka pesë "Golden Cards" të krijuara rastësisht që përmbajnë shumëzues. Nëse përdoruesit po kërkojnë zhytje shtesë, ekziston një opsion i realitetit të shtuar. Bastet më të gjera janë të disponueshme falë disa mundësive të basteve anësore.

Ndonjëherë lojtarët nuk janë të interesuar në lojërat e fatit me tregtarë të drejtpërdrejtë. Nëse po, ata në vend të kësaj mund të zgjedhin një variant që përdor një ekran të personit të parë të bazuar në RNG. Fitoret masive janë të mundshme falë faktit që shumëzuesit grumbullohen me njëri-tjetrin. Kur lojtarët duan të shikojnë përparimin e tyre, ata mund të klikojnë një skedë për të parë statistikat e basteve live.

Rregullat e lojës

Per cdo lojë live, ka rregulla të rëndësishme që duhen ndjekur. Golden Wealth Baccarat ndjek të njëjtat rregulla si lojërat e tjera të këtij lloji. Qëllimi kryesor i lojtarit është të parashikojë se cili grumbull letrash do të ketë rezultatin më afër nëntë.

Tre bastet kryesore janë:

  • Bankier
  • Lojtar
  • kravatë

Kjo e fundit ndodh kur dy grumbujt kanë të njëjtin rezultat.

Kur të fillojë raundi, secilës palë do t'i jepen dy letra. Letrat 10 ose më të larta kanë një vlerë prej 0. Ndërkohë, të gjitha letrat nën nëntë ruajnë vlerën e tyre origjinale. Kur rezultati përfundimtar arrin si një numër dyshifror, do të llogaritet vetëm shifra e fundit. Fitimet natyrore ndodhin nëse një nga grumbujt ka tetë ose nëntë. Megjithatë, bankieri do të fitojë plotësisht nëse ata tashmë kanë një nga këto karta.

Të gjitha bastet kërkojnë një tarifë prej 20% për të lejuar fitimet e mundshme të shumëfishta. Në thelb kjo do të thotë që Golden Wealth Baccarat mund të funksionojë pa pasur shanse të ulura. Në të njëjtën kohë, përqindja e kthimit te lojtari (RTP) mbetet relativisht e fortë. Për më tepër, meqenëse shanset për këtë lojë janë të njëjta me të tjerat baccarat live tituj, lojtari nuk duhet të ndryshojë taktikat e tij standarde.

Duhet të theksohet se bastet për bankierin dhe lojtarin mund të arrijnë një 512x mbresëlënëse. Kjo për shkak se shumëzuesit për Kartat e Artë do të grumbullohen. Ashtu si me shumicën e tavolinave baccarat live, ka një komision prej 5% për të gjitha bastet e bankierëve.

Si të luani Baccarat të pasurisë së artë të Evolution Live

Të rejat e fundit

Duke luajtur Golden Wealth Baccarat | Këshilla për fillestarët
2023-09-08

Duke luajtur Golden Wealth Baccarat | Këshilla për fillestarët

Golden Wealth Baccarat nga Evolution Gaming është bërë shpejt një i preferuar në mesin e entuziastëve të kazinove live online. Kjo lojë i shton një kthesë luksoze baccarat-it klasik, duke përzier lojën tradicionale me veçori të reja emocionuese. Ideale si për lojtarët me përvojë ashtu edhe për fillestarët, Golden Wealth Baccarat ofron një përvojë unike të lojërave. Le të eksplorojmë se çfarë e bën këtë lojë të dallohet dhe se si fillestarët mund të lundrojnë dhe shijojnë udhëtimin e tyre në botën e Golden Wealth Baccarat.