Kazinotë më të mira live me Gonzo's Treasure Hunt 2023/2024

Gonzo's Treasure Hunt është një shfaqje lojërash argëtuese e krijuar nga Evolution.

Loja është mjaft unike. Është një lojë slot hibride e drejtpërdrejtë me Dealer/RNG dhe është loja e parë e drejtpërdrejtë e tregtarëve që mund të luhet duke përdorur një kufje të realitetit virtual.

Loja ka dy pritës. Gonzo, personazhi ikonë dhe një tregtar i gjallë. Loja fillon pasi Gonzo rrotullon çelësin.

Në sfond, ka një tempull dhe disa male, së bashku me një qiell të kuqërremtë. Sfondi i jep lojës një pamje aventureske.

Qëllimi i lojës është të fitoni më shumë pikë sesa keni vënë bast. Në maksimum, shpërblimi mund të jetë 20,000 herë aksionet tuaja për një gur të vetëm.

Si të luani Gonzo's Treasure Hunt?Strategjia e Gjuetisë së Thesarit të Gonzos
Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserArdit KrasniqiLocaliser

Image

Section icon
Si të luani Gonzo's Treasure Hunt?

Si të luani Gonzo's Treasure Hunt?

Gjëja e parë që duhet të bëni është të vendosni një bast. Pasi të vendoset një bast, ju duhet të zgjidhni gurët.

Gjithsej janë 6 gurë. Çdo gur ka një ngjyrë dhe vlerë unike. Këtu janë vlerat e të gjithë gurëve.

  • Guri gri = 1x aksioni juaj
  • Guri i verdhë = 2x aksioni juaj
  • Guri i purpurt = 4x aksioni juaj
  • Guri jeshil = 8x aksionet tuaja
  • Guri blu = 20x aksionet tuaja
  • Guri i kuq = 65x aksionet tuaja

Ndërsa gurët me më shumë vlerë do të japin një kthim më të lartë, ata kanë të meta. Ato janë të shtrenjta për t'u blerë dhe shanset tuaja për t'i vendosur këta gurë janë më të vogla.

Pasi të keni zgjedhur gurët, ju duhet të zgjidhni numrin e zgjedhjeve. Numri i zgjedhjeve përcakton se sa seksione mund të zgjidhni në një provë. Ju mund të zgjidhni nga 1 deri në 20 zgjedhje për çdo përpjekje.

Përfitimi i zgjedhjes së më shumë zgjedhjeve është se shanset tuaja për të vendosur gurët e zgjedhur rriten, por e keqja është se ju do ta shumëfishoni bastin tuaj me çdo zgjedhje.

Pas zgjedhjes së numrit të zgjedhjeve, loja fillon. Një mur prej 70 seksionesh do të shfaqet në ekran. Çdo seksion do të ketë vlerën e një guri poshtë tij.

Ju mund të zgjidhni nga 1 deri në 20 seksione (në varësi të numrit të zgjedhjeve që keni zgjedhur). Pasi të keni përdorur të gjitha zgjedhjet tuaja, seksionet që keni zgjedhur do të kenë një shenjë dore mbi to.

Pas kësaj, funksioni i rënies së çmimit mund të aktivizohet.

Bonuset midis +3 dhe +100 do të fillojnë të rrëshqasin nga lart poshtë. Numri i shpërblimeve që zbresin në shenjat e dorës, ju merrni pikët e tyre.

Tipari i rënies së çmimit nuk aktivizohet gjithmonë. Kur ndodh, mund të ndodhë 1-7 herë në raund.

Në fund të çdo prove, mund të shihni nëse keni zgjedhur gurët e duhur. Nëse vlera e kombinuar e të gjithë gurëve të duhur që keni zgjedhur është më e vogël se shuma që keni vënë bast, ju e humbni lojën. Nëse është më i madh se aksionet tuaja, ju merrni çdo pikë mbi bastet tuaja si shpërblim.

Për shembull, nëse bastet tuaja janë 120 pikë dhe keni fituar 360 pikë, ju keni fituar 240 pikë në total.

Image

Si të luani Gonzo's Treasure Hunt?
Strategjia e Gjuetisë së Thesarit të Gonzos

Strategjia e Gjuetisë së Thesarit të Gonzos

Në këtë seksion, ne do të mbulojmë me ju 3 strategji të shkëlqyera. E para është rreziku i ulët dhe shpërblimi i ulët, i dyti është rreziku mesatar dhe shpërblimi mesatar, dhe i treti është rreziku i lartë dhe shpërblimi i lartë.

Rrezik dhe shpërblim i ulët

Zgjidhni një gur me vlerë të ulët > vendosni një sasi të vogël parash > zgjidhni midis 10-20 kazmave.

Për shembull, nëse keni vendosur 0,5 dollarë në një gur të verdhë me 2x aksione dhe keni zgjedhur 10 zgjedhje, do t'ju duhet të gjeni gurin e verdhë 2 herë në 10 përpjekje.

Rreziku dhe shpërblimi mesatar

Zgjidhni gurët e verdhë dhe portokalli dhe vendosni 0,5 dollarë në secilën pllakë. Tani zgjidhni 20 zgjedhje. Basti juaj total duhet të jetë 10 dollarë. Ju keni %50 shanse për të fituar.

Rrezik dhe shpërblim i lartë

Bast për të gjithë gurët. Çdo gur që zgjidhni do të jetë guri i duhur.

Kjo metodë është jashtëzakonisht e kushtueshme, por me të vërtetë rrit shanset tuaja për të marrë një fitore të madhe prej 1000 herë aksionet tuaja ose shumë më të larta.

Megjithatë, edhe kur shanset rriten, ato janë pothuajse zero, ndaj këshillojmë kundër kësaj strategjie. Kjo është për njerëzit që janë të gatshëm të humbin një ton para për të fituar një ton para.

Strategjia e Gjuetisë së Thesarit të Gonzos