Kazinotë më të mira live me Live Genie Blackjack 2023/2024

Blackjack është padyshim një nga lojërat më të njohura të tavolinës live të kazinove në mbarë botën. Ndjekja masive e Blackjack në qarqet e lojërave të drejtpërdrejta ka frymëzuar variacione të shumta lojërash nga ofrues të ndryshëm softuerësh të kazinosë live, secili duke u përpjekur të diferencojë lojën dhe të kapë tregun. Sidoqoftë, Genie Blackjack live dallohet si një nga variantet më të suksesshme, i zhvilluar nga zhvilluesi i njohur i softuerit të kazinosë Evolution Gaming.

Një nga faktorët që kontribuojnë në popullaritetin e lojës në shumicën e kazinove online me tregtarë të drejtpërdrejtë është loja e saj argëtuese dhe emocionuese, e cila i shtohet lojës tashmë popullore blackjack për ta bërë atë më të përshtatshme për lojërat e drejtpërdrejta të kazinosë.

Çfarë është Live Genie Blackjack?Si të luani Live Genie BlackjackPagesat e drejtpërdrejta të Genie Blackjack
Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserArdit KrasniqiLocaliser
Çfarë është Live Genie Blackjack?

Çfarë është Live Genie Blackjack?

Blackjack xhind i gjallë është një nga variacionet më të njohura në kohë reale blackjack, ekskluzive vetëm për disa prej tyre evolucionit partnerët. Të lojë live kazino është disi e ngjashme me disa variante të tjera të ofruara nga kazinotë më të mira live. Sidoqoftë, dallimet kryesore janë cilësia, opsionet e basteve, kufijtë e basteve dhe disa rregulla. Për shembull, kufiri minimal i basteve për lojën është 5 € dhe maksimumi 500 € për dorë.

Falë llambave xhindesh në çdo vend, loja bie në sy në shumë mënyra. Tregtari i drejtpërdrejtë duhet të fërkojë dritat për fat të mirë përpara se të merret, gjë që ndihmon për ta bërë lojën e drejtpërdrejtë më emocionuese. Loja përdor tetë kuverta standarde letrash dhe ofron tre baste anësore.

Çfarë është Live Genie Blackjack?
Si të luani Live Genie Blackjack

Si të luani Live Genie Blackjack

Tavolinat Live Genie Blackjack zakonisht kanë shtatë vende, por mund të luhen nga më pak lojtarë. Dallimi kryesor midis Live Genie Blackjack dhe varianteve të tjera është tema, e cila përmban llambat e xhinit. Llambat e xhinit stimulojnë lojën live, megjithëse janë tërësisht kozmetike dhe nuk ndikojnë në lojën.

Përveç temës dhe efektit të llambës kozmetike, loja e Genie Blackjack është e ngjashme me lojën standarde të blackjack. Loja e drejtpërdrejtë e tregtarëve fillon me lojtarët që vendosin bastet e tyre në tavolinë. Më pas, tregtari i shpërndan dy letra secilit lojtar, duke fërkuar gungat e lojtarëve ndërsa jep letra. Të gjitha letrat shpërndahen nga tetë kuverta të rregullta letrash të përziera së bashku përpara fillimit të lojës.

Objektivi kryesor i lojtarëve është të shënojnë një vlerë totale të kartës më afër 21 sesa tregtari i drejtpërdrejtë. Pas marrjes së dy letrave të para, lojtarët mund të zgjedhin të marrin një kartë shtesë në të njëjtën kohë derisa të ndihen rehat me vlerën totale të kartës së tyre, me kusht që vlera të mos kalojë 21. Një lojtar humbet automatikisht kur vlera totale e kartës kalon 21. Nëse vlera e kartës është më e vogël se 21, krahasohet me atë të tregtarit për të përcaktuar fituesin.

Rregullat Live Genie Blackjack

Të gjitha kartat me numra në Live Genie Blackjack kanë vlerën aktuale të numrit, pavarësisht nga padia. Për shembull, një dy ka një vlerë prej dy, dhe një shtatë ka një vlerë prej shtatë. Kartat e fytyrës, të njohura edhe si kartat e fotografive, kanë një vlerë prej dhjetë. Këto janë letrat Jack, mbretëresha dhe mbreti. Asi mund të ketë një vlerë ose një ose njëmbëdhjetë, në varësi të dorës së lojtarit. Për shembull, nëse njëmbëdhjetë e bën vlerën totale të kalojë 21, asi do të llogaritet si një.

Dora e tregtarit duhet të ketë një kartë të zbuluar dhe kartën tjetër të fshehur. Nëse tregtari zgjedh të marrë letra shtesë, letrat e shtuara gjithashtu do të shpërndahen me fytyrë poshtë. Karta e vetme me fytyrë lart i ndihmon lojtarët të marrin vendime të informuara nëse do të marrin karta shtesë.

Bastet anësore

Live Genie Blackjack ofron tre baste anësore: Bet Behind, Pairs dhe 21+3. Bastet anësore, veçanërisht bastet pas, janë të dobishme për lojtarët që presin mundësinë e tyre për të marrë një vend në tryezën Live Genie Blackjack. Ky bast i lejon lojtarët të vënë bast për çdo lojtar që fiton dorën tjetër.

Si të luani Live Genie Blackjack
Pagesat e drejtpërdrejta të Genie Blackjack

Pagesat e drejtpërdrejta të Genie Blackjack

Një nga arsyet kryesore pse Live Genie Blackjack është tepër i popullarizuar në kazinotë live është tërheqëse e tij pagesat. Pagesa është 3 me 2 për uljen e një blackjack, standardi për shumicën e lojërave të kazinosë blackjack live. Megjithatë, ajo që e bën atë edhe më të mirë është norma e RTP, e cila qëndron në 99.29%. Me një normë të tillë, lojtarët mund ta menaxhojnë bankrollin e tyre shumë më mirë dhe të kenë shanse të larta për t'u larguar me një fitim.

Pagesa për të fituar një dorë kundër tregtarit është 1:1. Kjo do të thotë që lojtarët fitojnë një shumë të barabartë me atë që kanë vënë bast për çdo fitore kundër tregtarit. Me fjalë të tjera, lojtarët marrin dyfishin e shumës që kanë vënë bast për çdo fitore. Dyfishimi dhe fitimi kundër tregtarit të drejtpërdrejtë të kazinosë nuk e ndryshon pagesën. Ai vetëm rrit numrin e njësive për dorë, që do të thotë se lojtarët fitojnë më shumë njësi në të njëjtën kohë.

Siç u përmend më herët, Genie Blackjack Live by Evolution ofron gjithashtu disa baste anësore. Bastet anësore të ndryshme kanë pagesa të ndryshme.

Pagesat e drejtpërdrejta të Genie Blackjack