Kazinotë më të mira live me Live Power Blackjack 2023/2024

Gjetja e një tavoline të përshtatshme për blackjack live mund të jetë një thirrje e vështirë. Kjo është për shkak të opsioneve të shumta për t'u marrë parasysh, shumica e të cilave janë të ngjashme në lidhje me lojën dhe veçoritë e tjera. Megjithatë, Evolution Gaming ka bërë përpjekje të konsiderueshme për të lehtësuar procesin duke prezantuar blackjack live power, një lojë e krijuar për të ofruar një përvojë më të mirë të lojërave sesa lojërat e tjera të blackjack live.

Blackjack live power nga Evolution përdor të njëjtën teknologji që zhvilluesi përdor në shumicën e titujve të tij të blackjack të pranuar ndërkombëtarisht, duke siguruar lojë dhe siguri me cilësi të lartë. Për më tepër, loja ka disa veçori të tjera, duke përfshirë ato estetike, duke e bërë atë të dallohet mes lojërave të tjera live blackjack.

Çfarë është Live Power BlackjackSi të luani Blackjack Live PowerPagesat Live Power Blackjack
Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserArdit KrasniqiLocaliser
Çfarë është Live Power Blackjack

Çfarë është Live Power Blackjack

Shumica e lojërave të kazinosë blackjack live kanë pika unike të shitjes. Gjëja kryesore që e bën blackjack-un live power të ndryshëm nga lojërat e tjera të zakonshme të tavolinës live të kazinosë është se ai nuk përdor një kuvertë standarde letrash. Për shembull, të gjitha nëntë dhe dhjetëshe nuk përdoren në lojën e drejtpërdrejtë. Në vend të kësaj, përdoren tetë kuverta, të ngjashme me të tjerat lojëra blackjack. Si rezultat, këpucët e shitjes përmbajnë vetëm 352 letra në vend të 416 për shkak të letrave të eliminuara.

Në blackjack live pushtet nga Lojëra evolucionare, lojtarët lejohen të dyfishojnë, trefishojnë dhe katërfishojnë dy letrat e para që marrin. Nëntë dhe dhjetë letrat eliminohen nga kuvertat për të akomoduar shtimin e trefishimit dhe katërfishimit. Lojtarët e përdorur për blackjack të rregullt në çdo kazino online me tregtar të drejtpërdrejtë mund të kenë nevojë të adoptojnë strategji të reja lojrash kur luajnë blackjack live me fuqi.

Çfarë është Live Power Blackjack
Si të luani Blackjack Live Power

Si të luani Blackjack Live Power

Para fillimit të lojës, lojtarët kanë një kohë relativisht të shkurtër për të vendosur bastet e tyre. Pas kësaj, nuk ka asnjë mënyrë për të luajtur lojën pa vënë bast para të vërteta. Asnjë bast shtesë nuk mund të pranohet pas skadimit të kohës së caktuar për bast ose kur tregtar i gjallë shpërndan dy letra për secilin nga lojtarët në tavolinë.

Lojtarët mund të shohin vlerën e dy letrave që marrin dhe një prej letrave të tregtarit. Kjo do të thotë kazino live lojtarët nuk kanë asnjë mënyrë për të ditur vlerën totale të dorës së tregtarit. Pasi lojtarët marrin dy letrat e tyre të para, secili prej tyre mund të zgjedhë të qëndrojë, të godasë, të dyfishojë, të trefishojë, të katërfishojë ose të ndajë. Vendimi duhet të merret përpara se të skadojë një kohëmatës, pas së cilës asnjë vendim nuk supozohet të jetë një qëndrim.

Si fitojnë lojtarët?

Pasi të gjithë lojtarët marrin vendimet përkatëse, karta e dytë e tregtarit zbulohet. Tregtari mund të zgjedhë të tërheqë letra shtesë në varësi të vlerës totale të kartës. Lojtarët fitojnë kur vlera totale e kartës së tyre është 21 ose më afër 21 sesa vlera totale e kartës së tregtarit. Marrja e një vlere totale të kartës më shumë se 21 konsiderohet një humbje dhe llogaritet si një humbje e menjëhershme.

Kur vlera totale e dy letrave të para që merr një lojtar është saktësisht 21, lojtari shënon një blackjack dhe fiton raundin në çast. Fitimi me një rezultat blackjack ka një pagesë shumë më të mirë se fitoret e tjera.

Rregullat e Blackjack-it Live Power

Rregullat e blackjack-ut me fuqi të drejtpërdrejtë diktojnë që të gjitha kartat e numrave të vlerësohen me numrin në kartë, përveç letrave nëntë dhe dhjetë që nuk përfshihen në kuvertë. Të gjitha letrat e fytyrës numërohen si dhjetëra dhe asi mund të marrë një vlerë prej një ose njëmbëdhjetë.

Lojtarët lejohen të dyfishohen, trefishohen ose katërfishohen edhe pas ndarjes. Të gjitha rregullat e tjera janë të ngjashme me ato të blackjack-ut të rregullt, që do të thotë se lojtarët që tashmë dinë të luajnë lojën nuk do të kenë shumë për të mësuar.

Ana negative

Të kesh opsione shtesë për të trefishuar ose katërfishuar dy letrat fillestare është në mënyrë ideale e dobishme për lojtarët. Megjithatë, kjo vjen me koston e luajtjes së lojës pa letrat nëntë dhe dhjetë. Kjo zvogëlon shanset për të marrë një kartë të favorshme kur lojtarët zgjedhin të dyfishojnë, trefishojnë ose katërfishojnë. Lojtarët gjithashtu duhet të marrin në konsideratë përdorimin e strategjive të ndryshme nga ato të përdorura në blackjack të rregullt.

Si të luani Blackjack Live Power
Pagesat Live Power Blackjack

Pagesat Live Power Blackjack

Pagesat në blackjack live power nuk janë aspak të ndryshme nga ato të një loje standarde live blackjack. Të gjitha fitoret e rregullta kanë një pagesë prej 1:1, që do të thotë se lojtarët marrin dyfishin e shumës që vënë bast për çdo fitore rutinë. Një rezultat blackjack në çdo fitore të drejtpërdrejtë të kazinosë ka një pagesë prej 3:2. Gjuajtësit mund të zgjedhin gjithashtu të luajnë baste sigurimesh në kazinotë më të mira live, megjithëse të tilla kanë shanse më të ulëta fitimi. Bastet e sigurimit kanë pagesa 2:1. Fuqia e drejtpërdrejtë e blackjack-ut në përgjithësi RTP vlera është 98.80%. Sidoqoftë, titujt e blackjack-ut nga shumica e ofruesve të softuerit të kazinosë live ofrojnë pagesa pak më të larta.

Bastet anësore

Blackjack Power ka katër baste anësore në shumicën e kazinove live, secila me pagesa të ndryshme. I pari quhet Any Pair, i cili u lejon lojtarëve të bastojnë që dy letrat e para të jenë një palë. Basti anësor ka një normë RTP prej 96,09%, dhe pagesat janë 7:1 për çiftin e rregullt dhe 20:1 për çiftin e përshtatshëm. Bastet e tjera anësore janë 21+3, hot 3s, dhe ta shkatërrojnë atë.

Pagesat Live Power Blackjack