Kazinotë më të mira live me Live Silent Blackjack LeoVegas 2023/2024

Blackjack i heshtur Live Leovegas u lançua më 3 gusht 2017 si një produkt premium nga zhvilluesi i njohur i lojërave të kazinosë, Evolution. Ndryshe nga ofruesit e tjerë të softuerit të kazinosë live, loja organizohet nga një tregtar me pak fjalë, gjë që e bën lojën unike. Prandaj, është alternativa më e mirë për lojtarët që duan të shmangin shpërqendrimet nga një tregtar i drejtpërdrejtë i biseduar ose lojtarë të tjerë në lojërat e tavolinës live të kazinosë. Tregtari kryesisht flet kur komenton totalin e kartës dhe përshëndet një të sapoardhur. Loja luhet në një tavolinë shumë të personalizuar që ul deri në shtatë lojtarë në të njëjtën kohë.

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserArdit KrasniqiLocaliser
Çfarë është Live Leovegas Silent Blackjack?

Çfarë është Live Leovegas Silent Blackjack?

Live blackjack heshtur Leovegas nga Evolucioni është veçanërisht i popullarizuar në mesin e lojtarëve, fokusi i vetëm i të cilëve është në lojën e blackjack-ut, jo në tipare që mund të shpërqendrojnë. Për këtë arsye, edhe tingujt dhe grafika e lojës janë krijuar për të ofruar shpërqendrim minimal, nëse ka.

Loja e kazinos në internet me tregtar të drejtpërdrejtë ka veçori të Paravendosjes dhe të Ruajtjes së Preferuar, të cilat ndihmojnë në rritjen e ritmit të lojës. Ai gjithashtu u siguron lojtarëve statistika të hollësishme të lojës dhe historikun e llogarisë, gjë që ndihmon në menaxhimin e bankrollit dhe vendimmarrjen. Gjuajtësit që nuk marrin një vend në tavolinë mund të përdorin opsionin e bastit prapa, i cili u lejon atyre të bastojnë për rezultatet e lojtarëve në tavolinë.

Çfarë është Live Leovegas Silent Blackjack?
Si të luani Blackjack Live Leovegas Silent

Si të luani Blackjack Live Leovegas Silent

Blackjack i heshtur Live Leovegas është i disponueshëm në shumicën e kazinove më të mira live. Gjuajtësit mund ta shijojnë këtë lojë live në çdo pajisje dhe nga kudo në botë, duke krijuar një llogari në çdo kazino të tregtarit live blackjack të heshtur Leovegas që i përshtatet preferencave të tyre. Gjuajtësit duhet të depozitojnë fonde të mjaftueshme për t'u përdorur për të luajtur pasi loja nuk ka një version falas. Ata gjithashtu duhet të gjejnë një vend në tryezën e drejtpërdrejtë të blackjack-it të heshtur të Leovegas. Përndryshe, ato mund të kufizohen në baste prapa.

Lojë e lojës

Loja e Leovegas Silent Blackjack është disi e ngjashme me atë të një loje standarde blackjack, me ndryshimin kryesor në natyrën e heshtur të tregtarit të drejtpërdrejtë të kazinosë. Gjuajtësit kanë një minutë për të vënë bastet e tyre përpara fillimit të lojës. Çdo lojtar që nuk vendos një bast brenda kohës së kufizuar do të duhet të kalojë raundin. Më pas, tregtari i drejtpërdrejtë shpërndan dy letra për secilin lojtar në tavolinë dhe dy të tjera bankierit.

Një lojtar që shënon 21 në dy letrat e para merr një fitore automatike të njohur si blackjack, e cila ka një pagesë dukshëm më të lartë se fitoret e tjera. Megjithatë, basti bëhet një shtysë nëse bankieri merr gjithashtu një blackjack. Kjo do të thotë që lojtari nuk fiton apo humb asgjë.

Nëse nuk ka asnjë lojtar me një blackjack, lojtarët do të kenë opsionet standarde të goditjes, thirrjes, ndarjes dhe dyfishimit. Objektivi është që të shënojë më afër 21 se sa bankieri për të fituar raundin. Bankieri mund të godasë për pikë nën 17 dhe të qëndrojë në 17, pavarësisht nëse është 17 i butë apo i fortë.

Rregullat e Leovegas Silent Blackjack live

Rregullat e përdorura në blackjack të heshtur live Leovegas janë mjaft të thjeshta. Loja duhet të luhet me tetë kuverta letrash, me të gjithë shakatë nga kuvertat e hequra. Shtatë lojtarë mund të ulen në një tavolinë njëkohësisht, megjithëse më pak lojtarë mund të luajnë ende. Punonjësit mund të blejnë sigurim vetëm kur karta e hapur e bankierit është një ACE. Sigurisht, zbatohen gjithashtu të gjitha rregullat e tjera të rregullta të lojës blackjack.

Gjërat për t'u shënuar

Megjithëse e gjithë qëllimi i lojës është të shmangë shumë komunikim, lojtarët mund të aktivizojnë dhe përdorin funksionin e bisedës live sa herë që duhet të konsultohen me tregtarin për çdo gjë që lidhet me lojën. Për më tepër, lojtarët që gëzojnë baste me shpërblim më të lartë mund të përdorin bastet anësore të ofruara, duke përfshirë bastet anësore 21+3 dhe çiftet e përsosura. Megjithatë, bastet anësore ofrojnë shanse dukshëm më të ulëta për të fituar, prandaj shmangen nga shumë lojtarë të elitës.

Si të luani Blackjack Live Leovegas Silent
Pagesa të drejtpërdrejta të Leovegas Silent Blackjack

Pagesa të drejtpërdrejta të Leovegas Silent Blackjack

Blackjack i heshtur Live Leovegas ka një RTP norma prej 96.8%. Shkalla është relativisht e ulët në krahasim me lojërat e tjera të blackjack live, veçanërisht pasi nuk ka shumë veçori unike përveç tregtarëve të heshtur të kazinosë. Megjithatë, mungesa e shpërqendrimit e bën lojën të vlefshme, veçanërisht në mesin e lojtarëve që nuk e duan numërimin e letrave.

Pagesa e blackjack është 3:2, që është më e mirë se pagesat 6:5 se shumica lojëra live kazino blackjack ofertë live në ditët e sotme. Fitoret e rregullta, që do të thotë se lojtari shënon më afër pikës 21 sesa bankieri, u paguan lojtarëve një shumë të barabartë me atë që ata kanë vënë bast. Për rastet kur lojtarët zgjedhin të përdorin sigurimin, pagesa është 2:1.

Bastet anësore ofrojnë pagesën më të lartë në shumicën e kazinove live. Pagesat e basteve anësore të ofruara nga shumica ofruesit e softuerit të kazinosë live ndryshojnë në varësi të letrave që marrin lojtarët. Për shembull, pagesat për bast anësor 21+3 mund të shkojnë deri në 100:1 për tre letra identike. Kufiri minimal i basteve prej 1 € dhe kufiri maksimal i basteve prej 5000 € zbatohen për bastet anësore.

Pagesa të drejtpërdrejta të Leovegas Silent Blackjack