Kazinotë më të mira live me Live Speed Blackjack 2023/2024

Lojëra evolucionare mat jashtëzakonisht mirë për sa i përket gamës së tij të lojërave. Blackjack lojtarët, në veçanti, do të përfitojnë nga Lojëra evolucionareOferta e re, Blackjack me shpejtësi të drejtpërdrejtë. Siç mund ta kishit pritur, kjo lojë ndjek të gjitha rregullat konveksionale të blackjack-ut klasik, por me disa kthesa. Pasi të jepen letrat e para, të gjitha letrat e tjera pasuese ofrohen me përparësi ose në varësi të shpejtësisë që luani. Shpejtësia është thelbësore në këtë lojë.

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserArdit KrasniqiLocaliser
Çfarë është Live Speed Blackjack?

Çfarë është Live Speed Blackjack?

Siç u përmend më herët, Live Speed Blackjack është një variant blackjack ku shpejtësia është jetike: lojtari që reagon më shpejt ndaj letrave të tyre shkon i pari. Kjo do të thotë se mënyra se si jepen letrat në këtë lojë është e ndryshme nga ajo që lojtarët klasikë të blackjack janë mësuar. Tregtari nuk ndjek rendin e zakonshëm kur jep letra. Ndërsa mësimi me shpejtësinë e lojës mund të marrë pak kohë, kjo lojë është një marrëveshje e vërtetë për lojtarët që preferojnë shpejtësinë e shpejtë të trajtimit.

Çfarë është Live Speed Blackjack?
Si të luani Blackjack me shpejtësi të drejtpërdrejtë

Si të luani Blackjack me shpejtësi të drejtpërdrejtë

Ndërsa letrat në blackjack klasik jepen në mënyrë sekuenciale, ndërsa lojtarët presin radhët e tyre, Blackjack me shpejtësi të drejtpërdrejtë ka të bëjë me kryqëzimin. Objektivi kryesor i lojtarit është të ketë një dorë më të fortë se tregtari pa kaluar mbi 21.

Pasi lojtarëve u jepen dy letrat e tyre të para, atyre që zgjedhin të godasin, ndajnë ose dyfishojnë më shpejt, u jepet letra tjetër e tregtarit. Kartat u shpërndahen lojtarëve me përparësi derisa të plotësohen të gjitha duart. Për lojtarët që nuk janë të kënaqur me shpejtësinë e lojës, veçoria e luajtjes automatike do t'i vendosë duart në mënyrën e mëposhtme:

  • Duart me një vlerë më të madhe se 12 qëndrojnë kur një lojtar nuk përgjigjet në kohë
  • Duart me vlerë 11 ose më pak marrin një goditje kur një lojtar nuk përgjigjet në kohë
Si të luani Blackjack me shpejtësi të drejtpërdrejtë
Rregullat e Blackjack me shpejtësi të drejtpërdrejtë

Rregullat e Blackjack me shpejtësi të drejtpërdrejtë

Rregullat e lojës janë të ngjashme me ato të përdorura në lojën klasike të blackjack. Këtu është një vështrim i fshehtë në disa nga rregullat kryesore të përdorura në Blackjack me shpejtësi të drejtpërdrejtë:

  • Çdo tavolinë ka shtatë vende
  • Një lojtar mund të ketë vetëm një vend
  • Tregtari merr vetëm dy letra
  • Tregtari qëndron në të gjitha 17-at
  • Blackjack paguan 3:2
  • Sigurimi paguan 2:1
  • Aces rrëshqitëse marrin vetëm një kartë shtesë
  • Ndarjet lejohen dhe shpërndahen si duart e tjera
Rregullat e Blackjack me shpejtësi të drejtpërdrejtë
Si të fitoni në Blackjack me shpejtësi të drejtpërdrejtë

Si të fitoni në Blackjack me shpejtësi të drejtpërdrejtë

Tipari kryesor i spikatur i Blackjack me shpejtësi të drejtpërdrejtë është shpejtësia. Lojtarët që luajnë këtë version të përshpejtuar të blackjack-ut janë në rrezik të bëjnë baste paniku kur kohëmatësi është në punë. Çelësi për të fituar është t'i përmbaheni strategjisë tuaj, aq sa vendimet duhet të jenë të shpejta. Improvizimi i strategjive dhe ndjekja e ndjenjave të zorrëve mund të jetë e kushtueshme, ashtu si me të tjerët lojëra të drejtpërdrejta të kazinosë.

Strategjia e Blackjack me shpejtësi të drejtpërdrejtë

Edhe pse disa strategji mund të jenë konfuze për lojtarët e rinj, të qenit strategjik është mbret. Lojtarët e rinj këshillohen të fillojnë me një strategji bazë, si p.sh. të qëndrojnë kur dora juaj është 12-16 kur tregtari ka 2-6, gjithmonë të ndajnë aset dhe 8-at, dhe të godasin për duar me vlerë 12-16 kur tregtari ka një 7-ace. , ndër strategjitë e tjera bazë. Pasi një lojtar është i njohur me bazat, teknikat e avancuara si numërimi i letrave vijnë në ndihmë.

Si të fitoni në Blackjack me shpejtësi të drejtpërdrejtë

FAQ

Gjithçka që duhet të dish për kazinotë

Cilat janë kazinotë më të mira për të luajtur Blackjack me shpejtësi të drejtpërdrejtë?

Kazinotë që kanë bashkëpunuar me Evolution Gaming, dhe ofrojnë lojëra me tregtarë të drejtpërdrejtë, zakonisht janë ideale.

A janë rregullat e Speed Blackjack të ngjashme me ato të përdorura në variantet e Blackjack live?

Po, zbatohen të njëjtat rregulla dhe pagesat priren të jenë disi të ngjashme. I vetmi ndryshim dallues është se si ofrohen letrat pasi janë shpërndarë dy letrat e para.

A ka ndonjë kufizim në Blackjack me shpejtësi të drejtpërdrejtë?

Përveç ritmit të shpejtë, të cilin lojtarët e duan gjithsesi, nuk ka ndonjë kufizim të dukshëm në lidhje me këtë lojë.