Kazinotë më të mira live me Live Texas Holdem Bonus 2023/2024

Texas Hold'em Bonus Poker është një nga lojërat më të nxehta të tavolinës së kazinosë live që shfaqet në kazinotë e njohura live. Loja lëshohet në kazino të drejtpërdrejta nga ofruesi i softuerit popullor Evolution. Në fund të lojës, kushdo që ka kombinimin më të mirë të pokerit me pesë letra fiton.

Ashtu si në Blackjack, një lojtar duhet të mposhtë dorën e tregtarit për të fituar, jo lojtarin tjetër në tavolinë. Në një lojë live, qëllimi është të krijoni kombinimin më të mirë të mundshëm të pokerit me pesë letra duke kombinuar dy letra të shpërndara me humbjen e komunitetit me pesë letra. Ndërsa loja zhvillohet, ka mundësi të ndryshme për të vendosur baste.

Si të luani Poker Bonus Live Texas Hold'em të EvolutionPagesat e Bonusit të Pokerit Live Texas Hold'em
Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserArdit KrasniqiLocaliser
Si të luani Poker Bonus Live Texas Hold'em të Evolution

Si të luani Poker Bonus Live Texas Hold'em të Evolution

Secilit lojtar i caktohen dy letra për të luajtur në këtë lojë, kështu që vetëm lojtari që mund t'i përdorë ato mund t'i përdorë ato. Më pas tregtarit i shpërndahen edhe dy letra të tjera, të cilat vetëm ata mund t'i përdorin. Në tavolinë, pesë letra të përbashkëta shpërndahen përballë. Këto letra mund të përdoren si nga lojtari ashtu edhe nga tregtari, përveç dy kartave të zakonshme që kanë tashmë.

Çfarë duhet të ketë parasysh një lojtar?

Kartat e komunitetit mund të përdoren si nga lojtarët ashtu edhe nga tregtarët në çdo kombinim. Për të ndërtuar dorën më të mirë të pokerit, mund të përdorni tre, katër ose të pesë letrat e komunitetit.

Informacion i pergjithshem

Emri i lojës

Texas Hold'em Bonus Poker

Ofruesi i lojës

Evolucioni

Lloji i lojës

Poker

Transmetim nga

Gjeorgjia, Malta, Kanadaja, Rumania

Rregullat e Pokerit Bonus Live Texas Hold'em

Lojtarët

Për të qenë në gjendje të bëheni një kazino e madhe live lojtar, është thelbësore të kuptosh rregullat e lojës. Për të filluar, çdo lojtar vendos një aksion para dhe ka mundësinë të vendosë gjithashtu një bast jackpot bonus. Dy letra i shpërndahen me fytyrë poshtë secilit lojtar dhe tregtar. Nëse dikush dëshiron të luajë një dorë, ai duhet të vendosë një bast të barabartë me dyfishin e Antes së tij. Nëse basti para ishte 5 dollarë dhe një lojtar donte të luante, ai do të duhej të vinte bast 10 dollarë. Aksioni ante humbet nëse lojtari vendos të mos luajë dhe paloset.

Karta e katërt shpërndahet me fytyrë lart në mes të tavolinës së kazinosë. Lojtarët kanë mundësinë të luajnë kumar ose të kontrollojnë edhe një herë. Aksioni vendoset në të njëjtin nivel me bastin ante. Ky është shansi i fundit për lojtarët për të vënë bast. Atyre nuk u kërkohet të depozitojnë një bast për të vazhduar lojën. Letra e pestë, e cila është e fundit, më vonë shpërndahet gjithashtu me fytyrë lart.

Tregtari

Për lojërat më të mira live, tre letra shpërndahen me fytyrë lart në qendër të tabelës nga tregtari. Këto tre letra janë letra të përbashkëta, që do të thotë se ato mund të përdoren nga çdo lojtar për të përfunduar dorën e fundit me pesë letra. Tregtari i kthen letrat dhe zbulon dorën më të mirë të pokerit me pesë letra në shtëpi.

Tregtari do të rrokulliset një nga një nga letrat e çdo lojtari, duke përcaktuar dorën më të fortë të pokerit me pesë letra. Tregtarët mësohen të identifikojnë dorën më të mirë të secilit lojtar, por secili lojtar duhet të jetë në gjendje të njohë dorën e tij më të mirë. Tregtari gjykon nëse dora e lojtarit apo e tregtarit është superiore. Nëse një lojtar ka një dorë më të mirë se tjetri, ata fitojnë. Nëse lojtari humbet, shtëpia mban të gjitha bastet si dhe Ante.

Si të luani Poker Bonus Live Texas Hold'em të Evolution
Pagesat e Bonusit të Pokerit Live Texas Hold'em

Pagesat e Bonusit të Pokerit Live Texas Hold'em

Lojtarët tani mund të vendosin një bast tjetër me këtë evolucion live bonus poker Texas Hold'em. Por ata duhet të përputhen vetëm me sasinë ekuivalente të Ante. Pjesëmarrësit gjithashtu mund të kontrollonin, gjë që tregon se ata nuk janë duke vënë bast. Lojtarët më pas do të jenë në gjendje të vazhdojnë të luajnë pavarësisht nëse ata vënë bast apo kontrollojnë.

Në bast flop, turn dhe river, sa herë që dora e një lojtari mund atë të tregtarit, ata marrin menjëherë pagesat e bonusit të pokerit të Texas Holdem. Pra, nëse dikush vë bast 10 dollarë në rrëshqitje, 10 dollarë në kthesë dhe 10 dollarë në lumë, ata do të paguhen 30 dollarë menjëherë.

Kur dora e një lojtari rreh atë të tregtarit dhe ka një të drejtë ose më mirë, basti Ante paguhet me para të barabarta. Si rezultat, një ante prej 10 dollarësh do të vlente 10 dollarë më shumë. Është një barazim nëse ata mundin tregtarin, por kanë një dorë që nuk është e drejtë. Në Ante të lojtarëve nuk ka asnjë fitore, asnjë humbje. Tabela e luajtjes së xhekpotit të bonusit përshkruan se si paguhet basti opsional i xhekpotit të bonusit bazuar në dy kartat që u jepen pjesëmarrësve.

Pagesat e Bonusit të Pokerit Live Texas Hold'em