Kazinotë më të mira live me Live Ultimate Texas Hold'em 2023/2024

Live Ultimate Texas Hold'em është lojë për kumarxhinjtë që shijojnë emocionin e të luajturit poker. Kumarxhinj që kanë luajtur Texas Hold'em do të kënaqet veçanërisht me kalimin në këtë variant të lojës. Ultimate Texas Hold'em është një lojë midis një lojtari dhe tregtarit. Vlen të përmendet se lojtarët nuk duhet të mendojnë për bllofimin pasi ata po shkojnë kokë më kokë me tregtarin. Gjithçka për të cilën duhet të shqetësohen është të rrisin çipat e tyre dhe të kenë një dorë më të mirë se tregtari.

Si të luani Live Ultimate Texas Hold'em?Si të fitoni në Live Ultimate Texas Hold'em:
Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserArdit KrasniqiLocaliser
Si të luani Live Ultimate Texas Hold'em?

Si të luani Live Ultimate Texas Hold'em?

Të gjithë lojtarët fillojnë duke vendosur secili një bast ante, i vendosur automatikisht. Ante dhe blind duhet të kenë të njëjtën vlerë. Një lojtar më pas ka mundësinë të rrisë bastin ante tre deri në katër herë si në tre letrat e para të përbashkëta. Çdo raund vjen me një ngritje. Lojtarët që nuk u ngritën në kartën e pestë të komunitetit, atëherë kanë një shans për të rritur për të dyfishuar vlerën ante. Ata duhet të palosin dhe të humbasin bastet e tyre ante dhe blind nëse nuk rrisin në këtë fazë.

Rregullat e Live Ultimate Texas Hold'em

Për të luajtur Ultimate Texas Hold'em, nevojitet një kuvertë e vetme me 52 letra. Dy letra i lëshohen lojtarit në mënyrë private, të njohura si letra të vrimës. Loja fillon kur lojtarët vendosin bastet ante dhe blind. Pas marrjes së letrave të tyre, një lojtar mund të vendosë për të ngritur ose kontrolluar. Ky lloj basti njihet si bast luaj. Kjo u jep atyre mundësinë për të rritur deri në tre ose katër herë vlerën e bastit paraprak.

Tregtari lëshon flopin pas përfundimit të raundit të parë të basteve. Këto janë tre letra të përbashkëta për t'u përdorur si nga lojtari ashtu edhe nga tregtari. Një lojtar mund të rritet për të dyfishuar bastin ante nëse nuk do të kishte vendosur asnjë bast në raundet e mëparshme. Ata gjithashtu kanë mundësinë për të kontrolluar.

Kthesa dhe lumi janë letrat e katërta dhe të pesta të komunitetit. Si lojtari ashtu edhe tregtari mund t'i përdorin ato. Në këtë fazë, një lojtar që nuk ka vënë baste gjatë lojës ka dy zgjedhje. E para është të ngrihet për të dyfishuar vlerën e antës. Përndryshe, ata mund të zgjedhin të palosin duke humbur kështu bastin e tyre ante.

Si të luani Live Ultimate Texas Hold'em?
Si të fitoni në Live Ultimate Texas Hold'em:

Si të fitoni në Live Ultimate Texas Hold'em:

Është kënaqësi të luash në mënyrën më të mirë kazinove të drejtpërdrejta, veçanërisht nëse dikush është në një seri fitoresh. Një dorë fituese e Ultimate Texas Hold'em është ajo që mundet dorën e tregtarit. Meqenëse pjesëmarrësit bastojnë vetëm kundër tregtarit, një dorë fituese duhet të mundë një dorë tjetër të pokerit.

Nëse dora e tregtarit nuk është një dorë kualifikuese, lojtari e kthen bastin e tij ante. Nëse lojtari ka një dorë më të mirë se tregtari, bastet e lojës dhe të verbër paguhen sipas tabelave të pagesave. Në skenarët ku tregtari ka një dorë më të mirë, lojtari nuk merr pagesa për asnjë bast të bërë.

Nëse tregtari ka një dorë kualifikuese, lojtari humbet bastet ante, blind dhe play kur ata kanë një dorë me një vlerë më të ulët. Nëse lojtari ka një dorë më të mirë se tregtari, bastet shlyhen sipas tabelave të pagesave.

Strategjia Live Ultimate Texas Hold'em

Fitimi në Texas Hold'em përfundimtar kërkon njëfarë strategjie. Lojërat janë më të këndshme kur dikush mund të aplikojë një strategji në avantazhin e tyre. Një nga strategjitë më të mira, sipas ekspertëve, është një qasje e ngushtë, agresive. Në këtë formë, lojtari luan më pak lojëra. Lojërat në të cilat ata marrin pjesë duhet të luhen në mënyrë agresive duke rritur më shpesh bastin e tyre.

Si të fitoni në Live Ultimate Texas Hold'em: