Kazinotë më të mira live me Macau VIP Blackjack 2023/2024

Evolution Gaming është ndër ofruesit kryesorë të softuerit të kazinosë live të lojërave blackjack në variante të shumta. Që nga loja e tyre debutuese, Cow Evolution, zhvilluesi kryesor është rritur lart dhe përtej. Publikimet e tyre të vitit 2019, Lightning Dice, Monopoly Live dhe Deal or No Deal, mund të kishin qenë një hit, por Blackjack aktual Live Macau VIP William Hill ende i mund ata.

Çdokush mund të thotë shpejt se është një prodhim i Evolution duke parë thjesht cilësinë e videos, audios, dizajnit dhe veçorive ndërvepruese. Këtu është një udhëzues gjithëpërfshirës për ata që pyesin se çfarë e bën Macau VIP Blackjack të veçantë dhe emocionues në kazinotë live.

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserArdit KrasniqiLocaliser
Çfarë është Live Macau VIP Blackjack William Hill?

Çfarë është Live Macau VIP Blackjack William Hill?

Blackjack Live Macau VIP nga ofruesi i softuerit Evolution Gaming është një trajtim ekskluziv i krijuar për të përmbushur kërkesat dhe dëshirat e rollers lartë blackjack. Loja transmetohet drejtpërdrejt nga studiot e frymëzuara nga Macau dhe mbështet shikimin dhe luajtjen nga pothuajse të gjitha pajisjet. Të tregtarët e drejtpërdrejtë të kazinosë e bëjnë lojën mjaftueshëm interaktive, duke sjellë iluzionin e një kazinoje fizike në mendjet e entuziastëve të lojës.

Live Macau VIP Blackjack është ekskluzivisht i disponueshëm në një nga kazinotë më të mira live, në Faqja e lojërave të William Hill. Ai gjithashtu mbështet transmetimin në disa gjuhë, duke përfshirë kinezisht, anglisht, shqip, çekisht, bullgarisht dhe kroatisht.

Çfarë është Live Macau VIP Blackjack William Hill?
Si të luani Live Macau VIP Blackjack William Hill

Si të luani Live Macau VIP Blackjack William Hill

Live Macau VIP Blackjack është një zgjedhje e mirë për lojtarët që kërkojnë një mënyrë dinamike dhe interaktive për të luajtur dhe për të fituar lojërat e kazinosë drejtpërdrejt. Ashtu si në çdo lojë standarde blackjack, lojtari duhet të fokusohet në mposhtjen e tregtarit live të kazinosë. Këtu janë hapat.

Regjistrohu në Platformën e Lojërave Tavoline të Kazinosë Live

Procesi fillon duke u regjistruar në kazinonë William Hill dhe duke hyrë në platformën e tyre me temë Macau.

Merrni një tryezë me shumë lojtarë

Kërkoni shenjën "Seat Here" në tavolinën me shtatë vende dhe klikoni mbi të. Nëse lojtari ndryshon mendje, ai mund të largohet shpejt nga tavolina duke klikuar shenjën "X" pranë sediljes së tij të zënë.

Vendosni baste

Dështimi për të vendosur një bast mund të rezultojë në një humbje të sediljes, ku lojtari detyrohet të presë deri në seancën tjetër ose derisa ndonjë nga pasagjerët të lërë vendin bosh.

Pas vendosjes së një basti primar, lojtarët e Blackjack VIP të Macau-së live mund të vendosin dy baste shtesë, çifte perfekte dhe 21+3. Ata mund të zgjedhin të ekspozojnë aksionet e tjera krahas atyre kryesore ose t'i fshehin ato.

Tregtimi i kartave

Më pas, tregtari i shpërndan një kartë secilit lojtar në tavolinë, duke filluar nga personi në të majtë, dhe i shpërndan një letër vetes. Pastaj, procesi përsëritet derisa çdo lojtar të ketë dy letra në dorë.

Vendosni hapin tjetër

Pas marrjes së dy letrave, një lojtar vendos nëse do të godasë (kërkojë për letra shtesë), të qëndrojë (prit që tregtari të zbulojë letrat) ose të dyfishojë (të përputhet me bastin fillestar).

Është një fitore apo humbje?

Fitimi ose humbja e një loje Live Macau VIP Blackjack varet nga shuma e letrave në dorën e një lojtari kundrejt atyre në dorën e një tregtari.

Lojtari fiton nëse shuma e letrave të tyre është afër, por jo më shumë se 21. Nëse i ka kaluar 21-ja, atëherë është një bust dhe humbje e lojtarit. Nëse është afër 21, por më shumë se dora e tregtarit, lojtari fiton. Nëse është afër 21, por më e ulët se dora e tregtarit, është një humbje për lojtarin.

Disa rregulla që duhen mbajtur parasysh

Kartat e etiketuara nga 2 deri në 9 mbajnë vlerën e tyre nominale, që do të thotë se një kartë e etiketuar katër numëron si katër dhe pesë numëron si pesë. Por, letrat e shënuara J, K dhe Q kanë një shumë prej 10. Ace mund të jetë ose 1 ose 11, në varësi të numrit që përfiton më shumë dora. Për shembull, Ace do të llogaritet si 11 nëse çiftohet me një kartë të shënuar me 4, ndërsa do të jetë një nëse çiftohet me Q dhe 6.

Nëse një lojtar godet apo qëndron në këmbë varet nga shuma e letrave në dispozicion. Synimi është të afrohemi sa më shumë te 21, por jo mbi numrin. Kështu, është më e lehtë të godasësh me një dorë që përmban më së shumti 15 sesa për një me 17 ose 18.

Si të luani Live Macau VIP Blackjack William Hill
Pagesa të drejtpërdrejta në Macau VIP Blackjack William Hill

Pagesa të drejtpërdrejta në Macau VIP Blackjack William Hill

Lojtarët live Macau VIP Blackjack kanë më shumë sesa lojën e lehtë dhe sesionin e lojës interaktive për t'u mburrur. Shfaqja ofron gjithashtu një nga pagesat më të mira midis lojërave të kazinosë live. Ofron një përvojë të shkëlqyeshme për lojtarët që kërkojnë vende për të vendosur shumë dhe që nuk janë gati të komprometojnë lojën e tyre.

Ashtu si një blackjack standard, shuma e letrave në duart e lojtarëve të tjerë nuk ndikon në fitoren e një lojtari tjetër. Kështu, përparësia e çdo lojtari është të mundë tregtarin, jo një lojtar tjetër.

Lojtarit do t'i duhet të vendosë midis $1 dhe $5,000 në kazinonë online të tregtarit të drejtpërdrejtë për një shans për të fituar. Shkalla e kthimit te lojtari (RTP) qëndron në 96.4%, pa kufi specifik mbi fitimet maksimale që mund të marrë një lojtar. Live Macau VIP Blackjack William Hill lejon baste anësore, duke e bërë atë një nga lojërat më të mira të tavolinës live të kazinosë. Kjo do të thotë shanse më të larta për rreziqe dhe fitime më të mira.

Pagesa të drejtpërdrejta në Macau VIP Blackjack William Hill