Kazinotë më të mira live me Baccarat Dragon Bonus 2023/2024

Baccarat Dragon Bonus është padyshim titulli më i popullarizuar i baccarat-it të Ezugi. Ai përmban të gjitha opsionet standarde të basteve baccarat dhe një sërë bastesh interesante anësore. Disa nga bastet anësore kanë shanse deri në 30: 1, një veçori që nuk është mjaft e zakonshme në lojërat live baccarat. Loja zakonisht transmetohet drejtpërdrejt në HD të plotë dhe me disa kënde kamerash nga studio e Ezugi, e vendosur në Kolumbi.

Bonusi i Baccarat Dragon i Ezugi është i licencuar dhe rregulluar nga Autoriteti i Licencimit të eGaming Curacao. Verifikohet gjithashtu nga RSG-Eclipse, BMM, SCG-Bulgaria dhe ItechLabs, të cilat kanë një rol jetik në ruajtjen e besueshmërisë së lojës midis lojtarëve.

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserArdit KrasniqiLocaliser
Si të luani bonusin Live Baccarat Dragon të Ezugi

Si të luani bonusin Live Baccarat Dragon të Ezugi

Bonusi i Ezugi's Baccarat Dragon është ndër lojërat më argëtuese të baccarat live të disponueshme dhe funksionet në pothuajse të gjitha kazinotë më të mira online. Gjuajtësit mund të hyjnë në lojë përmes kazinove të shumta live nga kudo në botë.

Zgjedhja kazinotë më të mira live është thelbësore pasi përcakton përvojën e përgjithshme të lojës që do të marrë përdoruesi. Përveç kushtimit të vëmendjes ndaj ofruesit të softuerit, lojtarët duhet të sigurojnë se luajnë nga një kazino live e licencuar dhe e rregulluar. Kazinoja duhet të ofrojë opsionet më të përshtatshme të pagesës për nevojat e lojtarëve. Gjuajtësit duhet gjithashtu të kalojnë termat dhe kushtet e kazinosë për t'u siguruar që ato janë të arsyeshme dhe të drejta.

Futbollistët mund të luajnë Bonus Baccarat Dragon live nga pajisjet celulare dhe desktop pa kompromentuar përvojën e përdoruesit. Punonjësit duhet së pari të instalojnë një flash player për të luajtur në një desktop ose laptop.

Si të luani bonusin Live Baccarat Dragon të Ezugi
Informacion i pergjithshem

Informacion i pergjithshem

Emri i lojës

Bonus Baccarat Dragon

Ofruesi i lojës

Ezugi

Lloji i lojës

Bakarat

Transmetim nga

Kolumbia

Informacion i pergjithshem
Rregullat e Bonusit Live Baccarat Dragon

Rregullat e Bonusit Live Baccarat Dragon

Në këtë lojë live, Baccarat Dragon Bonus miraton të gjitha rregullat e përdorura në bacarat standarde. Lojtarët duhet të vendosin të gjitha bastet në një dorë përpara se të fillojë raundi, ose bastet do të jenë të pavlefshme dhe do të barten në dorën tjetër. Loja fillon me tregtarin e drejtpërdrejtë që shpërndan dy letra në dorën e bankierit dhe dorën e lojtarit.

Objektivi kryesor i lojës përfshin parashikimin se cila nga duart do të ketë një vlerë më të afërt me 9. Kështu, tre rezultatet janë fitorja e dorës së lojtarit, fitimi i dorës së bankës ose loja përfundon në barazim. Vlera e dorës llogaritet duke shtuar vlerat e dy letrave. Të gjitha letrat me fytyrë dhe dhjetëshe kanë vlerën zero, dhe të gjitha aces një vlerë. Kartat e mbetura ruajnë vlerën e tyre nominale. Megjithatë, sa herë që një dorë shënon më shumë se 9, vlera e dorës së lojtarit merret duke zbritur dhjetë nga rezultati total i dorës.

Paraqitja e tabelës

Paraqitja e lojës është mjaft e lehtë për t'u kuptuar, madje edhe për fillestarët. Ka tre seksione, secili i shënuar me një nga tre rezultatet e mundshme. Ka dy seksione të vogla ku tregtari vendos kartat e shpërndara, të shënuara Banker dhe Player.

Lojë e lojës

Loja përfshin kryesisht përcaktimin e shumës së bastit dhe vendosjen e bastit të dëshiruar. Gjuajtësit mund të bastojnë në kartat e tyre, kartat e bankierit ose një barazim. Ekzistojnë gjithashtu shumë baste anësore nga të cilat lojtarët mund të përfitojnë për të rritur fitimet e tyre të mundshme. Bastet anësore kanë shanse të ndryshme.

Pasi të gjithë lojtarët të kenë vendosur baste, tregtari i drejtpërdrejtë zbulon të gjitha letrat e shpërndara dhe deklaron vlerat e dorës dhe bastet fituese. Fondet kreditohen automatikisht në llogaritë e fituesve dhe lojtarët mund të fillojnë të vendosin baste për raundin tjetër.

Gjuajtësit mund të komunikojnë me tregtarët e drejtpërdrejtë për çdo gjë në lidhje me lojën, veçanërisht kur ata kanë nevojë për sqarime mbi lojën. Gjuajtësit mund të përdorin gjithashtu bisedën e drejtpërdrejtë për të komunikuar me lojtarët e tjerë.

Rregullat e Bonusit Live Baccarat Dragon
Pagesat e bonusit të Baccarat Dragon live

Pagesat e bonusit të Baccarat Dragon live

Bonusi Live Baccarat Dragon ka një normë kthimi te lojtari prej 96,45%. Shanset e fitimit ndryshojnë për të gjitha bastet e ndryshme. Për shembull, një fitore e natyrshme dhe një bast për fitoret e lojtarëve kanë shanse 1:1. Shanset e bastit për bankierin janë 0.95:1 dhe 8:1 për një barazim. Për sa i përket basteve anësore, fitimet jo të natyrshme me 9 pikë kanë shanse 30:1. Fitoret jo natyrale me 8 pikë dhe 6-7 pikë janë përkatësisht 10:1 dhe 4:1.

Shumat e fitimeve zakonisht kreditohen në llogarinë e kazinosë së një lojtari menjëherë. Megjithatë, tërheqja e fondeve zakonisht kërkon pak kohë në shumicën e kazinove. Kazino të ndryshme live ofrojnë metoda të ndryshme pagese. Pra, lojtarët mund të vendosin kanalin më të përshtatshëm për ta përmes të cilit ata mund të tërheqin fondet e tyre. Në shumicën e rasteve, përpunimi i tërheqjes zakonisht zgjat deri në tre ditë. Disa kazino të drejtpërdrejta mund të ngarkojnë gjithashtu tarifa përpunimi për tërheqjet.

Pagesat e bonusit të Baccarat Dragon live