Kazinotë më të mira live me No Commission Baccarat 2023/2024

Ezugi ka shtuar një tjetër version të Baccarat në koleksionin e tyre. Emri i lojës është No Commission Baccarat.

Kushdo që luan Baccarat do të kuptojë menjëherë një ndryshim të madh midis këtij versioni të Baccarat dhe të tjerëve. Dallimi është se përdoruesit nuk duhet të japin komisionin %5.

Loja ka edhe disa veçori të tjera të reja interesante dhe të gjitha ato janë shkruar në këtë postim. Postimi mbulon Rregullat dhe lojën.

Përpara se të kaloni në seksionin e Rregullave, këtu është lidhja për njerëzit që duan të lexojnë listën e kazinove më të mira në internet sipas Renditja e Kazinosë Live.

Lojë e lojësRregullatSi të fitoni në Baccarat pa komision:Cilat janë shanset për Baccarat pa komision të Ezugit?
Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserArdit KrasniqiLocaliser
Lojë e lojës

Lojë e lojës

Lexuesit që kanë luajtur live Baccarat nuk kanë shumë për të mësuar nga ky seksion. Kjo për shkak se loja është tepër e ngjashme me versionet e tjera me vetëm disa modifikime.

Në fillim, si lojtarit ashtu edhe bankierit u jepen karta. Vlera e kartave është e njëjtë me atë në Baccarat të rregullt live. 10-të dhe suitat kanë vlerë zero, Aces vlejnë 1 dhe pjesa tjetër e letrave vlerësohen sipas numrave të tyre.

Personi, vlera e kombinuar e të dy letrave është 9 ose numri më i afërt, fiton lojën. Nëse askush nuk është në gjendje të marrë vlerën e kombinuar prej 9 ose më pak, atëherë loja rezulton në barazim.

Gjithçka e përmendur më lart është e njëjtë me Baccarat live. Ajo që e bën unike No Commission Baccarat është veçoria e quajtur Super 6. Super 6 është një bast sigurimi që paguan 15:1 nëse bankieri fiton lojën me
një rezultat i kombinuar prej 6.

Lojë e lojës
Rregullat

Rregullat

Rregullat e lojës janë të thjeshta. Ky seksion është i ndarë në dy pjesë. Njëri do të përshkruajë rregullat për lojtarin dhe i dyti për bankierin.

Lojtar

 • Vizatoni kartën: Kur lojtari ka një vlerë të kombinuar prej 1,2,3,4,5 ose 10, ai tërheq një kartë më shumë.
 • Stenda: Nëse vlera e kombinuar e letrave është 6 ose 7, lojtari nuk mund të marrë një kartë tjetër.
 • Natyrore: Nëse vlera e kombinuar është 8 ose 9, bankieri nuk mund të tërheqë.

Bankier

Rregullat për bankierët janë shumë më të komplikuara në krahasim me rregullat për lojtarët.

Nëse bankieri arrin të tërheqë apo të qëndrojë varet nga dy faktorë. Vlera e kombinuar e dy letrave të para të bankierit dhe vlera e kartës së tretë të lojtarit.

Në varësi të vlerës së kombinuar të dy letrave të para të bankierit, numrat e kërkuar për kartën e tretë të lojtarit kërkohen për të vendosur nëse bankieri mund të tërheqë apo të mbajë ndryshime.

Këtu janë rregullat që vendosin nëse bankieri duhet të vizatojë apo të qëndrojë. CV përfaqëson vlerën e kombinuar të dy letrave të para dhe PTC përfaqëson Kartën e Tretë të Lojtarit.

Te vizatosh:

 • Nëse CV është 3, PTC duhet të jetë çdo numër përveç 8.
 • Nëse CV është 4, PTC nuk duhet të jetë 1,8,9 ose 10.
 • Nëse CV është 5, PTC duhet të jetë 4, 5, 6 ose 7.
 • Nëse CV është 6, PTC duhet të jetë 6 ose 7.

Të qëndrosh në këmbë:

 • Nëse CV është 3, PTC duhet të jetë 8
 • Nëse CV është 4, PTC duhet të jetë 1,8,9 ose 10
 • Nëse CV është 5, PTC nuk duhet të jetë 4,5,6 ose 7
 • Nëse CV është 6, PTC nuk duhet të jetë 6 ose 7
 • Nëse CV është 7, PTC nuk ka rëndësi

Për Natural, rregulli është i njëjtë si për lojtarin ashtu edhe për bankierin. Nëse vlera e kombinuar është 8-9, lojtari nuk mund të barazojë.

Rregullat
Si të fitoni në Baccarat pa komision:

Si të fitoni në Baccarat pa komision:

Ndërsa Baccarat ka një reputacion të fortë, vetëm një strategji e thjeshtë duhet kuptuar për të fituar baccarat pa komision. Në baccarat tradicionale, avantazhi i shtëpisë për një bast bankier është 1.06% ndërsa basti i lojtarit ka 1.24%. Por kur bëhet fjalë për baccarat pa komision, skajet e basteve barazuese dhe basteve të lojtarëve janë të njëjta. Megjithatë, rregullat mbeten të njëjta. Pagesat e bankierit janë shumë të ndryshme, kështu që skaji i shtëpisë ndryshon në 4.07%. Pra, lëvizja më e mirë është të vësh bast dorën e lojtarit çdo herë. Megjithatë, këshillohet të injorohen rezultatet që shfaqen në tabelë. Lojtarët në tryezën e baccarat live mund të monitorojnë rezultatet e çdo dore të vetme. Këto veprime as nuk ndihmojnë dhe as nuk dëmtojnë sepse secila dorë është e pavarur.

Si të fitoni në Baccarat pa komision:
Cilat janë shanset për Baccarat pa komision të Ezugit?

Cilat janë shanset për Baccarat pa komision të Ezugit?

Çuditërisht, baccarat live është një nga lojërat më emocionuese të kazinosë.

Strategjia

Strategjia dhe loja mund të tingëllojnë kaq të lehta dhe duket sikur po bëhet e mërzitshme në çdo kohë. Megjithatë, rreth tavolinës është një pasuri me shanse të drejta dhe një ritëm të relaksuar. Ky version i baccarat e bën më të lehtë për të kuptuar pagesat origjinale të baccarat. Lojtarët që i përmbahen bastit të lojtarit vështirë se humbasin ndryshe nga forma klasike. Përqendrimi në dorën e lojtarit jep shanset më të mira të mundshme.

Cilat janë shanset për Baccarat pa komision të Ezugit?