Kazinotë më të mira live me Live Super Color Sic Bo Macau 2023/2024

Live Super Color Sic Bo Macau është një lojë kazino në internet me tregtar të drejtpërdrejtë e krijuar nga ofruesit e softuerit të kazinosë live Gameplay Interactive. Varianti Sic Bo ka tërhequr vëmendjen e shumë lojtarëve të kazinosë live, veçanërisht nga Filipinet.

Me kusht që dikush të ketë një pajisje me një sistem operativ Android, IOS ose Windows, ai mund të hyjë lehtësisht në lojë. Është i disponueshëm vetëm në anglisht, një kufizim për lojtarët që nuk flasin anglisht. Kjo lojë më e mirë e kazinosë live kontrollohet nga një tregtar i drejtpërdrejtë dhe mbështetet në ngjyrat si një pjesë e rëndësishme e lojës. Me këtë lojë, lojtarët e kazinosë live mund të shijojnë baste anësore që ndihmojnë për të fituar fitime.

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserArdit KrasniqiLocaliser
Çfarë është Live Super Color Sic Bo Macau?

Çfarë është Live Super Color Sic Bo Macau?

Kjo është një lojë kineze me zare që ka pësuar përditësime të shpeshta për t'iu përgjigjur nevojave të lojtarëve në rritje. Përditësimet janë përshtatur për të rritur mundësitë e basteve duke ofruar kështu më shumë mundësi fitimi kazinove të drejtpërdrejta. Është një lojë kazino me tregtarë të drejtpërdrejtë që është e aksesueshme në dhomën e Macau.

Është një lojë fati, fituesi i së cilës varet nga rezultatet nga një zare e hedhur. Ekziston një tabelë e madhe bastesh sapo loja të ngarkohet. Ka zona të shumta të vendosura për vendosjen e basteve dhe një vendndodhje qendrore me një furnizim video live në krye. Zarat vendosen në një enë qelqi e cila më pas hidhet mekanikisht me urdhër të tregtarit.

Çfarë është Live Super Color Sic Bo Macau?
Si të luani Live Super Color Sic Bo Macau

Si të luani Live Super Color Sic Bo Macau

Super Color Sic Bo Macau nga ofruesi i softuerit Gameplay Interactive është një lojë me zare me lojë të thjeshtë dhe rregulla të qarta. Nuk kërkon strategji komplekse për të vazhduar. Me kusht që një lojtar të ketë bazat si rregullat, elementët e lojës dhe bastet për të vendosur, ai mund të luajë lirshëm pa rrezikuar bankrollin e tij.

lojë live kazino luhet duke përdorur tre zare me 12 anë. Në çdo dienë, ka numra me vlera nga 1 deri në 12, ku secili numër ka një ngjyrë të ndryshme. Ka tre nuanca në zare, përkatësisht e kuqe, jeshile dhe blu. Figurat 2, 5, 8 dhe 11 kanë ngjyrën blu ndërsa 3, 6, 7 dhe 10 kanë ngjyrën jeshile dhe 1, 4, 9 dhe 12 të kuqe.

Lojë dhe baste

Pjesëmarrësve u kërkohet fillimisht të vendosin bastet përpara se zari të rrëzohet duke zgjedhur çipat e tyre. Vendosja e një basti kërkon që lojtari të tërheqë çipin e tij në kutinë e duhur në tryezën e basteve. Bastet deklarohen si fitore ose humbje pas hedhjes së zareve.

Bastet e mundshme që një lojtar mund të vendosë përfshijnë të mëdha, të vogla, çift, tek, një ngjyrë specifike të vetme, ngjyrë të dyfishtë specifike, çdo ngjyrë treshe, ngjyrë të trefishtë specifike, zodiak, numër specifik i dyfishtë, çdo numër trefish, çdo numër dyfish, drejt dhe tre Yjet.

Për të kuptuar më mirë bastet specifike, Small nënkupton shumën prej 3 deri në 19, përveç 13 që nënkupton një shtytje. Basti i madh qëndron për shumën 20-36 përveç 26 që është një shtytje në këtë rast. . Për bastin tek, rezultati i shumës duhet të jetë një numër tek me përjashtimin prej 13 që është një shtytje. Basti çift do të thotë se shuma do të jetë madje duke përjashtuar 26. Basti Single Color do të thotë që një ngjyrë e specifikuar shfaqet vetëm një herë, ndërsa një bast me dy ngjyra parashikon që ngjyra të shfaqet saktësisht dy herë.

Si të luani Live Super Color Sic Bo Macau
Rregullat dhe strategjitë e Live Super Color Sic Bo Macau

Rregullat dhe strategjitë e Live Super Color Sic Bo Macau

Rregullat bazë janë që loja duhet të përdorë zare me 12 anë me shifrat nga një deri në dymbëdhjetë. Gjithashtu, tre zarat e përdorur në lojë duhet të kenë tre ngjyra të ndryshme; e kuqe, jeshile dhe blu. Për të optimizuar shanset e fitimit në këtë lojë, një lojtar nuk duhet të tundohet për të vënë bast në shumë fusha. Loja jep hapësirë për të bastuar deri në 16 rrotullime në lëvizje. Kjo mund të jetë joshëse për një lojtar, por ende e rrezikshme dhe nuk rekomandohet. Gjithashtu, këshillohet të vini bast në opsionin Big ose Small dhe të siguroheni që shumica e basteve qëndrojnë atje. Nuk duhet harruar të eksplorojë zona të tjera për ta bërë sa më argëtuese lojën.

Rregullat dhe strategjitë e Live Super Color Sic Bo Macau
Pagesat Live Super Color Sic Bo Macau

Pagesat Live Super Color Sic Bo Macau

Lojërat e kazinosë me 4.6 live kanë një kthehu te lojtari prej 96.7%. Me një minimum prej 1 €, mund të vendosni një bast me këtë lojë. Në anën më të lartë, kufiri i bastit është 5,000 €. Për bastet e shumës specifike, lojtarët gëzojnë pagesa të ndryshme në secilën prej tyre.

  • Një shumë prej 4 tërheq një pagesë prej 60:1

  • 5 ka një pagesë 30:1

  • 6 ka një pagesë 17:1

  • 7 ka një pagesë 12:1

  • 8 ka një pagesë 8 me 1

  • Bastet e shumës 9 dhe 10 kanë një pagesë 6:1.

    Për bastin Single Dice, pagesa është 2 me 1 nëse shfaqet në dy zare dhe 3 me 1 nëse shfaqet në të tre zaret. Bastet e trefishta dhe të dyfishta paguajnë deri në 10:1, por kanë një shans të ulët për parashikim të saktë që është vendosur në 7.4%.

Pagesat Live Super Color Sic Bo Macau