Kazinotë më të mira live me Live Bodog Dragon Tiger 2023/2024

Ofruesit e softuerit të kazinosë live në mbarë botën kanë reaguar pozitivisht ndaj manisë së lojërave të drejtpërdrejta. HoGaming, një nga ofruesit me rritje më të shpejtë për kazinotë më të mira live, ka treguar veçanërisht entuziazmin e saj me prodhimin e Live Bodog Dragon Tiger.

Kompania e menaxhimit të softuerëve dhe tregtarëve të drejtpërdrejtë kanë sjellë një lojë tradicionale aziatike në rajonin e BE-së, ku po fiton me shpejtësi popullaritet. Ai ka një mision për t'i bërë më të këndshme lojërat në shtëpi (prandaj emri (HoGaming). Kjo është arritur duke e bërë versionin Bodog Dragon Tiger shumë ndërveprues dhe të aksesueshëm në pajisje si telefonat celularë dhe tabletët.

Çfarë është Bodog Dragon Tiger?Si të luani Bodog Dragon TigerPagesat Bodog Dragon Tiger
Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserArdit KrasniqiLocaliser
Çfarë është Bodog Dragon Tiger?

Çfarë është Bodog Dragon Tiger?

Dragon Tiger nga ofruesi i softuerit HoGaming është krijuar nga një lojë e famshme tradicionale aziatike. Është modeluar sipas modalitetit të bazuar në tokë dhe përmban një model bazë bastesh. Dragon Tiger është në thelb një variant me 2 letra të titullit popullor Baccarat. Luhet me një kuvertë standarde letrash dhe ofron tre opsione për të bastuar - Dragon, Tiger dhe Barazim. Bastet anësore (opsionale) janë të disponueshme në disa faqe bastesh.

Ho Gaming tregon thjeshtësi në versionin e tyre të lojës, pa baste shtesë. Kjo do t'i kënaqë lojtarët që preferojnë lojën e drejtpërdrejtë dhe "të pakorruptuar". Lojtarët gëzojnë gjithashtu cilësime të avancuara dhe një opsion lojrash me shumë tavolina, të cilat të dyja janë të zakonshme me këtë ofrues i softuerit të kazinosë live.

Çfarë është Bodog Dragon Tiger?
Si të luani Bodog Dragon Tiger

Si të luani Bodog Dragon Tiger

Procedura dhe faqosja e basteve të Dragon Tiger nga HoGaming është pothuajse identike me ato të baccarat live. Lojtarët mund ta shikojnë lojën në dy mënyra - modaliteti i ekranit të plotë ose modaliteti i minimizuar me tabelën virtuale. Pasi lojtarët të kenë zgjedhur çipat e tyre (kufijtë e tabelës, numri i tabelës, emri i tregtarit dhe ID-ja e lojës shfaqen në një dritare të vogël në të djathtë të ekranit), ata më pas i vendosin ato në një nga seksionet e basteve. Pas kësaj, është koha e tregtarit për të tërhequr. dhe tregtari do të jetë gati për të tërhequr.

Lojtarët zgjedhin nga një shumëllojshmëri tavolinash Live Dragon Tiger. Në varësi të tabelës, ka kapele të ndryshme bastesh që shkojnë nga 2 dollarë deri në 2000 dollarë në kazino të drejtpërdrejta. Lojtarët kanë një dritare 25 sekondash për të vendosur bastet e tyre, e cila ka rezultuar të jetë më se e mjaftueshme. Ata e bëjnë këtë duke zgjedhur një nga gjashtë patate të skuqura me madhësi të ndryshme, duke e vendosur atë në Dragon, Tiger ose një kravatë dhe më pas klikojnë Konfirmo.

Kur mesazhi 'No-More-Bets' shfaqet në ekranin e lojtarit, tregtari djeg një kartë përpara se të tërheqë një për dorën Dragon dhe një për dorën Tiger. Aksionet e një lojtari do të dyfishohen nëse dora që ata zgjodhën kthen një rezultat më të lartë letre.

Në rast barazimi, lojtarët humbin vetëm gjysmën e bastit të tyre, ndërsa bastet e suksesshme barazimi paguajnë 8 me 1. Bastet anësore fituese të mëdha/të vogla ose tek/çift paguajnë para çift. Një bast i saktë i përshtatjes së letrës paguan 3 me 1. Bastet anësore rimbursohen nëse rezulton barazimi, por ato humbasin nëse barazohet një shtatë.

Rregullat e Tiger Bodog Dragon

Qëllimi i Dragon Tiger është të hamendësojë saktë se çfarë ndodh në një krahasim të dy duarve-Dragon vs Tiger? Cila dorë fiton apo lidhin? Loja luhet me një këpucë me 8 kuvertë minus jokers. Lojtari vë baste mbi Dragoin, Tigrin, Baratën ose Baratën e Përshtatshme. Tregtari i shpërndan Dragoit dhe Tigrit një kartë të vetme përballë. Karta me vlerën më të lartë fiton dhe paguan në një raport 1:1. Vlerat e kartës janë si më poshtë, nga më e ulëta tek më e larta: A, 2,3,4,5,6,7,8,9,10, J, Q dhe K

Nëse ndodh një barazim, basti kryesor Dragon/Tiger kthehet gjysmë i plotë dhe basti Barazim paguan 11:1. Nëse letrat Dragon & Tiger janë të barabarta si në vlerë ashtu edhe në kostum, është një kravatë e përshtatshme. Në atë skenar, gjysma e bastit kryesor rimbursohet dhe basti Suited-Tie paguhet 50:1.

Si të luani Bodog Dragon Tiger
Pagesat Bodog Dragon Tiger

Pagesat Bodog Dragon Tiger

Bastet dhe pagesat për Dragon dhe Tiger janë madje para. 11 me 1 për një kravatë dhe 50 me 1 për një kravatë të përshtatshme. RTP në Dragon Tiger është i ngjashëm me atë të shumicës së lojërave të tjera. Bastet kryesore kanë kthime relativisht të drejta, por bastet e barazimit dhe të kostumit kanë një RTP mjaft të ulët.

Bastet kryesore kanë një normë fitimi 96,27 për qind, basti i barazimit ka një normë fitimi 89,64 për qind dhe barazimi i përshtatshëm ka një normë fitimi 86,02 për qind.

Pagesat janë të krahasueshme me ato që gjenden në lojërat tradicionale baccarat. Megjithatë, ka disa baste shtesë që ofrojnë shuma të ndryshme pagese. Për shembull, kostumi i duhur dhe basti shumë i ulët, janë të dyja intriguese.

Raporti i pagesës është 1:1, me një RTP prej 96.27 përqind. Kazinotë live ofrojnë një raport pagese 1:1 dhe një RTP prej 96.27 përqind. Në live Bodog Dragon Tiger nga Ho Gaming, një barazim në a tregtar i drejtpërdrejtë kazino në internet ka një RTP prej 67.23 përqind dhe një raport pagese 8:1.

Pagesat Bodog Dragon Tiger