Kazinotë më të mira live me Igrosoft 2023/2024

Igrosoft është një zhvillues kryesor rus i softuerit për industrinë e lojrave. Ata janë të njohur me tregun unik rus të lojërave dhe veçoritë e tij. Ata janë duke përdorur teknologjinë më të fundit për të përshtatur lojërat e tyre për internetin në mënyrë që ato të funksionojnë në çdo shfletues që mbështet këto teknologji. Ata janë të specializuar në bordet për automatet.