Kazinotë më të mira live me Perfect Blackjack 2023/2024

Shumica e tavolinës lojëra vijnë me variacione të ndryshme, dhe po ashtu blackjack. Një nga lojërat unike është Perfect Blackjack, parimet e të cilit u bëjnë thirrje lojtarëve që duan të ndjekin intuitën e tyre për të fituar bastin Perfect Pairs. Është një bast anësor, me një pagesë të mundshme 30:1 dhe e dallon këtë version live blackjack. Argëtimi fillon edhe para se të tërhiqet letra e parë. Rregullat janë të ngjashme me variacionet e tjera të blackjack-ut, por skaji i shtëpisë varion nga 0.35% në 0.44%. Me një strategji, intuitë dhe fat të mirë, çdokush mund të luajë blackjack live në internet për të fituar çmime të vlefshme.

Si të luani Blackjack Perfect: Rregullat Perfect BlackjackSi të fitoni në Blackjack Perfect: Strategjia Perfect Blackjack
Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserArdit KrasniqiLocaliser
Si të luani Blackjack Perfect: Rregullat Perfect Blackjack

Si të luani Blackjack Perfect: Rregullat Perfect Blackjack

Lojtarët fillojnë me dy letra dhe mund të kryejnë një nga këto veprime:

Goditje; kur një lojtar kërkon një kartë tjetër

Qëndroni; një lojtar nuk mund të zgjedhë letra shtesë. Ata mbajnë totalin dhe i japin fund radhës

Dyfisho poshtë; një lojtar mund të rrisë bastin origjinal me 100% dhe të premtojë se do të qëndrojë kur të marrë një kartë shtesë

Ndarje; kur dy letrat e para në dorë kanë të njëjtën vlerë. Lojtari i ndan ato në dy duar
Një opsion i pestë (dorëzimi) është i disponueshëm në disa raste. Këtu, lojtari heq dorë pas bastit fillestar nëse shanset për të fituar janë shumë të vogla. Ata duhet të mbajnë 50% të bastit origjinal në vend që të luajnë për të humbur të gjithë bastin. Rregulla të tjera për Blackjack Perfect përfshijnë:

Asnjë marrje sigurimi/madje edhe para

Aty ku nuk ka vend për ndarje, p.sh. 5 dhe 10, dora konsiderohet si një total i vështirë

Një kufizim në ri-ndarjen e bën dorën një total të vështirë, përveç aseve

Dënimi për përdorimin e strategjisë së gabuar është 2.3 herë më i madh se qëndrimi ndaj soft 17

Si të luani Blackjack Perfect: Rregullat Perfect Blackjack
Si të fitoni në Blackjack Perfect: Strategjia Perfect Blackjack

Si të fitoni në Blackjack Perfect: Strategjia Perfect Blackjack

Ekzistojnë dy strategji optimale për të fituar me dy kuvertë:

  • Pa shikim dhe pa dorëzim
  • Duke dyfishuar në 9-11 dhe tregtari imponon rregullat e buta 17

Një lojtar i zgjuar me 9, 10, 11 ose një palë 5-sh të forta e konsideron dyfishimin nëse tregtari mban 2-9. Përjashtimi i vetëm është kur lojtari mban fort 9 ndërsa tregtari mban 7, 8 ose 9. Në këtë rast, basti më i mirë është të godasësh. Këshillohet që të qëndroni në këmbë sa herë që lojtari ka një palë 10, të buta 9 dhe dhjetë, dhe të forta 17+ pavarësisht nga tregtarët që mbajnë. Një stendë është opsioni më i zbatueshëm për një lojtar me një 12-16 të fortë kur tregtari ka 2-6. Por ka një përjashtim nëse lojtari ka hard 12 dhe tregtari mban 2 ose 3. Një mundësi tjetër e përsosur për të qëndruar është soft 8 në 2-8 nga tregtari. Në mënyrë të ngjashme, është mirë të qëndroni me 9-9 kur tregtari tregon një Ace, 7 ose 10.

Goditja është lëvizja më e mirë për një lojtar që mban fort 5-16, pavarësisht se çfarë është në duart e tregtarit. Soft 3-7 kërkon një goditje pavarësisht kartës së tregtarit. Motivues të tjerë për një lojtar për të goditur përfshijnë çifte 2s, 3s, 4s, 5s, 6s, 7s dhe 8s. Megjithatë, çiftet e 2-ve dhe 3-ve përjashtohen në këtë strategji nëse tregtari ka 4-7. Pra, lëvizja e duhur është ndarja. Në të njëjtën mënyrë, lojtari duhet të ndahet me 8-8 dhe 9-9 kur tregtari tregon 10 ose ACE. Aces duhet të ndahen gjithmonë. Por 6-6 dhe 7-7 mund të ndahen vetëm kur tregtari ka një Ace ose 7-10.

Si të fitoni në Blackjack Perfect: Strategjia Perfect Blackjack

FAQ

Gjithçka që duhet të dish për kazinotë

Çfarë paguan basti i çiftit të përsosur?

Perfect Pair është basti më i veçantë për të luajtur blackjack live online. Ai vendoset përpara çdo veprimi të letrave. Në bastin Perfect Pair, lojtarët mund të gëzojnë tre nivele pagese:

  • Çifti miks (kartoni kuq e zi) paguan në 5:1
  • Çifti me ngjyra (2 letra me ngjyrë të ngjashme) paguan në 10:1
  • Dy karta identike paguajnë në 30:1