Kazinotë më të mira live me Casino Stud JP Emulator 2023/2024

Casino Stud JP Emulator është një variant pokeri me pesë letra që luhet me një kuvertë letrash kundër tregtarit. Emulatori Live Casino Stud JP i Playtech ka përfitimin shtesë të prezantimit të një jackpoti progresiv që do të ndahet midis fituesve që vendosin bastet kualifikuese. Përveç kësaj, për shkak të përdorimit të riorganizuesve automatikë, ai ka një periudhë shumë të shkurtër bastesh. Një nga lojërat më të mira live, titulli është zhvilluar nga Playtech dhe mund të konsiderohet i përshtatshëm për lojtarët me përvojë.

Për të vlerësuar situatën dhe për të përvetësuar rezultatet, këta lojtarë kërkojnë thjesht një vështrim të vetëm. Nëse ritmi i shpejtë i lojës nuk është i mjaftueshëm për të mbajtur një lojtar të interesuar, bastet anësore janë një mundësi. Nëse dikush luan xhekpotin progresiv, duhet të jetë i kujdesshëm sepse shtëpia ka shumë para në lojë.

Si të luani Emulatorin Live Casino Stud JP të PlaytechPagesat Live Casino Stud JP Emulator
Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserArdit KrasniqiLocaliser
Si të luani Emulatorin Live Casino Stud JP të Playtech

Si të luani Emulatorin Live Casino Stud JP të Playtech

Është një lojë pokeri kazino e ofruar nga ofruesi kryesor i softuerit Playtech. që luhet kundër tregtarit dhe është i krahasueshëm me pokerin me pesë letra. Përpara çdo raundi, një kuvertë e ripërtërirë përgatitet nga riorganizuesit automatikë. Pastaj ka një alternativë për paracaktimin e bastit të thirrjes në cilësimet e lojës. Lojtarët mund të zgjedhin midis dy basteve anësore alternative; xhekpoti progresiv dhe bonusi 5+1. Për realizëm të shtuar, janë gjithashtu të disponueshme opsionet Tip-the-Dealer dhe Live-Chat. Basti ante do të paguajë edhe para nëse disi tregtari kualifikohet dhe bie në dorën e kartës së pokerit të lojtarit. Si basti ante ashtu edhe basti i ngritur do të humbnin nëse dora e tregtarit kualifikohet dhe mposht dorën e kartës së pokerit të lojtarit.

Rregullat e Emulatorit Live Casino Stud JP

Është thelbësore të kuptoni rregullat kur luani lojëra të drejtpërdrejta të kazinosë. Rregullat e zakonshme të pokerit me pesë letra vlejnë për Emulatorin Live Casino Stud JP. Sapo lojtarët të pranojnë ante, tregtari duhet të tërheqë pesë letra për lojtarin në fjalë dhe pesë për shtëpinë. Me përjashtim të kartës së parë, të gjitha letrat e tregtarit do të jenë me fytyrë poshtë. Veprimi tjetër është të ngrini ante duke thirrur ose palosur letrat dhe duke humbur bastin. Tregtari duhet të ketë të paktën një Ace dhe një Mbret për t'u kualifikuar. Përndryshe, paraja shlyhet me një normë pagese 1:1 dhe basti i thirrjes kthehet.

Vendimi i lojtarit për të palosur nuk ka efekt në bastet anësore. Bastet anësore do të qëndrojnë në tabelë derisa tregtari të tregojë dorën e tij. Nëse dora e lojtarit dhe letra e sipërme e tregtarit krijojnë të paktën tre të një lloji, basti i bonusit 5+1, që është dora më e fortë, paguhet. Xhekpoti luhet në të njëjtën mënyrë, por pa marrë parasysh kartën e sipërme të tregtarit.

Çipat dhe kufijtë e basteve

Casino Stud JP Emulator ka një dizajn miqësor për përdoruesit dhe është një lojë pokeri me definicion të lartë. Lojtarët në kazinotë live janë të garantuara 100,000 patate të skuqura pokeri falas herën e parë që hyjnë. Në bonuset për orë, lojtarët mund të fitojnë edhe çipa pokeri falas. Ashtu si në një kazino të vërtetë, ka 21 tavolina pokeri të kazinosë me kufij të ndryshëm maksimalë të basteve.

Çdo tavolinë pokeri kazino ka një limit të veçantë bastesh, që varion nga 10 deri në 10 milionë patate të skuqura pokeri. Ndërsa dikush përparon nëpër nivele, tavolinat e pokerit të kazinove me aksione të larta bëhen të disponueshme. Ka pothuajse 225 nivele për të përfunduar. Miqtë në rrjetet sociale mund t'i dërgojnë një lojtari një dhuratë duke i dhënë atyre çipa pokeri falas.

Si të luani Emulatorin Live Casino Stud JP të Playtech
Pagesat Live Casino Stud JP Emulator

Pagesat Live Casino Stud JP Emulator

Megjithëse përqindja aktuale e kthimit te lojtari është 96.29, avantazhi i basteve anësore po rritet. Lojtarët mund të bastojnë në bonusin 5+1 përveç çmimit të parë progresiv, i cili është fiksuar në 1$ dhe ka një RTP prej 81,84 përqind. Kjo ka një RTP prej 91,44 përqind dhe ka potencialin për të shumëzuar aksionet deri në 1000 herë.

Bastet anësore paguhen duke përdorur tarifat e mëposhtme: Tre të një lloji vlen x3 në xhekpot, ndërsa një Straight vlen x10. Xhekpoti për Flush vlen x25, Full House vlen x50 dhe Four of a Kind vlen x250. Basti i jackpot-it Straight Flush jep një pagesë masive x2, 500 Royal Flush.

Three of a Kind paguan x7, Straight paguan x10 dhe Flush paguan x15 në lojën bonus 5+1. Një Full House paguan x20 dhe një Four of a Kind paguan x100. Dy të tjerët kanë një normë të lartë pagese prej x200 për Straight Flush dhe x1000 për Royal Flush.

Pagesat Live Casino Stud JP Emulator