Kazinotë më të mira live me Live Cashback Blackjack 2023/2024

Blackjack live cashback është një variant unik blackjack i zhvilluar nga Playtech. Loja doli fillimisht në treg si një lojë RNG (gjenerues numrash të rastësishëm) dhe u bë jashtëzakonisht e popullarizuar që gjeti rrugën e saj në kazinotë e drejtpërdrejta. Drejtpërsëdrejti nga një prej ofruesve më të mirë të softuerit të kazinosë live, ai fillimisht u ofrua vetëm për audiencën italiane, por aktualisht është i disponueshëm për shumë lojtarë të tjerë ndërkombëtarë të kazinove të drejtpërdrejta.

Blackjack-u i drejtpërdrejtë i kthimit të parave të gatshme tashmë ka bërë përparime të rëndësishme në skenën ndërkombëtare pasi tërheq qindra lojtarë të kazinove të drejtpërdrejta. Ndër gjërat që e bëjnë këtë lojë të kazinosë në internet të njohur përfshijnë cilësinë e transmetimit, ndërfaqen intuitive të përdoruesit, lojën gjithëpërfshirëse dhe shumë veçori të tjera të theksuara më poshtë.

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserArdit KrasniqiLocaliser
Çfarë është Live Cashback Blackjack?

Çfarë është Live Cashback Blackjack?

Thelbi i Blackjack-it Live Cashback nga Playtech është e ngjashme me atë të një standardi lojë live blackjack por me disa dallime të dukshme. Dallimi kryesor është se lojtarët marrin shumë më tepër kontroll sesa në shumicën e variacioneve të tjera të lojës.

Siç sugjeron emri, lojtarët mund të marrin para në dorë për një shumë të rënë dakord reciprokisht përpara se të zbulohen letrat e tregtarit. Për më tepër, marrëveshja e kthimit të parave ofrohet gjatë gjithë raundit, që do të thotë se lojtarët mund të kërkojnë gjithmonë kthim parash, pavarësisht nga kartat e tyre. Kjo u jep lojtarëve më shumë fleksibilitet, megjithëse kthimi i parave nganjëherë mund të jetë jo tërheqës dhe jorealist.

Çfarë është Live Cashback Blackjack?
Si të luani Blackjack Live Cashback

Si të luani Blackjack Live Cashback

Blackjack-u i drejtpërdrejtë i kthimit të parave zakonisht luhet në një tryezë unike blackjack, e cila lejon çdo numër lojtarësh të luajnë në kohë reale njëkohësisht. Kjo do të thotë që lojtarët nuk duhet të shqetësohen për pritjen për të zënë një vend në tavolinë për ta shijuar atë lojë live.

Futbollistët fillojnë duke vënë bastet e tyre nëpërmjet ndërfaqes së përdoruesit të softuerit. Të gjitha bastet duhet të vendosen përpara se tregtari i drejtpërdrejtë i kazinosë të fillojë shpërndarjen e letrave, ose lojtarët do të duhet të presin raundin tjetër për të luajtur. Tregtari i drejtpërdrejtë shpërndan dy letra për secilin lojtar dhe bankier, të gjitha me fytyrë poshtë, përveç njërës prej kartave të bankierit.

Tipari inteligjent që lejon një numër të pakufizuar lojtarësh është se tregtari tërheq të njëjtat dy letra për të gjithë lojtarët, pas së cilës lojtarët mund të vendosin individualisht lëvizjen e tyre të ardhshme. Kjo do të thotë se vetëm katër letra tërhiqen në lëvizjen fillestare, pavarësisht nga numri i lojtarëve. Lojtarët mund të përdorin sigurimin vetëm nëse karta e bankierit të dukshëm është një ACE.

Si fitojnë lojtarët

Pas raundit fillestar, tregtari do të kontrollojë për çdo lojtar me një rezultat blackjack, një rezultat perfekt prej 21. Loja përfundon kur ka një lojtar me një rezultat blackjack. Nëse jo, lojtarët live të lojërave të kazinosë mund të zgjedhin lëvizjen e tyre të radhës për të marrë një fitore të rregullt. Dyfishimi lejohet vetëm për dy letrat fillestare, që do të thotë se lojtarët nuk mund ta përdorin opsionin pasi të ndajnë një dorë.

Bankieri mund të vazhdojë të tërheqë karta për aq kohë sa shumat janë më pak se 17. Nëse shuma e dy kartave të bankierit është 17 ose më e lartë, bankieri duhet të qëndrojë. Në çdo kohë vendimi, lojtarët mund të zgjedhin opsionin e kthimit të parave. Shuma e ofruar për një kthim parash varet nga sa e fortë është dora e lojtarit. Zgjedhja e opsionit të kthimit të parave i jep fund raundit për lojtarin.

Rregullat e kthimit të parave të drejtpërdrejta në Blackjack

Rregullat e kthimit të parave të drejtpërdrejta në blackjack janë të drejtpërdrejta dhe të ngjashme me rregullat konvencionale të blackjack-ut, përveç veçorisë së kthimit të parave. Kjo përfshin mënyrën se si numërohen letrat për të përcaktuar rezultatet e një lojtari. Loja përdor tetë kuverta të rregullta letrash, secila me 52 letra. Të gjithë lojtarët mund të vendosin gjithashtu cilindo nga gjashtë bastet anësore të ofruara. Të softuer për lojëra të drejtpërdrejta i përdorur nuk i lejon lojtarët të bëjnë lëvizje ose thirrje të paligjshme.

Si të luani Blackjack Live Cashback
Pagesa të drejtpërdrejta të kthimit të parave në Blackjack

Pagesa të drejtpërdrejta të kthimit të parave në Blackjack

Pagesa për të gjitha fitoret e rregullta në lojë në çdo tregtar i drejtpërdrejtë kazino në internet është 1:1. Me fjalë të tjera, lojtarët do të fitojnë aq sa janë të gatshëm të humbasin, në varësi të rezultatit të lojës. Diçka për t'u theksuar është se kazino të ndryshme kanë kufij minimalë të ndryshëm të basteve, të cilat lojtarët duhet t'i marrin parasysh kur vendosin baste.

Shënimi i 21 me dy letrat fillestare u jep lojtarëve një pagesë prej 3:2, që është mjaft tërheqëse. Lojtarët që zgjedhin të marrin sigurim, të ofruar vetëm kur karta e bankierit është një ACE, marrin një pagesë 2:1. Blackjack-u i drejtpërdrejtë i kthimit të parave të gatshme ka një normë të mirë RTP prej 99.56%, që ka të ngjarë që loja po rritet në popullaritet. RTP bazohet në lojtarët që përdorin strategjinë bazë të blackjack-ut.

Bastet anësore

Bastet anësore të ndryshme kanë pagesa të ndryshme. Bastet anësore të ofruara në shumicën e kazinove të drejtpërdrejta përfshijnë "buster", "lucky lucky", "top 3", "21+3", "çifti i tregtarit" dhe i çiftit të lojtarëve. Ashtu si në shumicën e lojërave të tavolinës live të kazinosë, bastet anësore ofrojnë pagesën më të mirë, por janë edhe më të vështirat për t'u fituar, është basti i kundërt me tetë ose më shumë letra me lojtarin që ka blackjack. Pagesa për atë bast anësor është 2000:1.

Pagesa të drejtpërdrejta të kthimit të parave në Blackjack