Kazinotë më të mira live me Live Progressive Baccarat 2023/2024

Bacarat progresive është një variant i lojës klasike baccarat që kërkon 52 kuverta letrash dhe shtatë ose nëntë lojtarë. Në baccarat progresive live, ka një bast shtesë anësor, një pagesë progresive dhe një tregtar të drejtpërdrejtë. Pozicioni i secilit lojtar përfshin tre pika për vendosjen e basteve: Lojtar, Bankier dhe Barazim. Përveç kësaj, ekziston një shenjë çmimi i parë që shfaq vlerat progresive dhe njoftimet.

Apeli më i rëndësishëm i baccarat-it progresiv është çmimi i parë i tij. Me një bast relativisht të vogël, fitimet me pesë ose gjashtë shifra janë të mundshme. Kazinotë që ofrojnë baccarat të drejtpërdrejta kanë xhekpotin origjinal. Vlera e farës së një çmimi baccarat progresiv mund të variojë nga 5,000 deri në 10,000 dollarë. Ndërsa lojtarët vendosin më shumë baste anësore, çmimi i parë rritet. Më pas, kazinoja e drejtpërdrejtë do të zbresë një pjesë të vogël të çdo basti anësor për të financuar xhekpotin. Ky çmim vazhdon të lulëzojë derisa dikush të fitojë.

Informacion i pergjithshemSi të luani Baccarat Progressive Live
Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserArdit KrasniqiLocaliser
Informacion i pergjithshem

Informacion i pergjithshem

Emri i lojës

Baccarat Progressive Live

Ofruesi i lojës

Playtech

Lloji i lojës

Bakarat

Transmetim nga

Filipinet

Informacion i pergjithshem
Si të luani Baccarat Progressive Live

Si të luani Baccarat Progressive Live

A baccarat live lojtari duhet të vendosë një bast të rregullt plus një bast anësor për t'u kualifikuar për xhekpotin progresiv dhe pagesa të tjera anësore. Fatmirësisht, shumë kazinove të drejtpërdrejta kërkojnë një shumë të vogël për bastin anësor, p.sh. 1$, kështu që pothuajse të gjithë lojtarët mund ta përballojnë atë. Shanset për të fituar mund të mos jenë më të mëdhatë, por ato janë më tërheqëse sesa ato që japin mesatarja e lojërave slot.

Hapat bazë

Per cdo lojë live, rregullat janë thelbësore për t'u ndjekur. Këtu janë disa hapa bazë:

1. Një lojtar vendos një bast në dorën e lojtarit ose bankierit, i ndjekur nga një bast anësor (Barazimi)

2. Një tregtar i drejtpërdrejtë pret dhe përzien një dorë me dy letra te Bankeri dhe Lojtari

3. Nuk do të tërhiqen më letra nëse pozicionet e Bankierit dhe Lojtarit kanë një shumë prej 8 ose 9 në dy letrat fillestare. Dora është e mbaruar (natyrore) në këtë rast.

4. Lojtari mund të tërheqë një kartë të tretë nëse dora e lojtarit ka 5 ose më pak

5. Nëse dora e lojtarit nuk e merr kartën e tretë, dora e Bankerit do të qëndrojë në 6 ose më lart

6. Një bankier tërheq një kartë të tretë nëse ka një kartë 2, 1 ose 0, pavarësisht nga vlera e kartës së tretë të dorës së lojtarit

7. Dora e bankierit tërheq një kartë të tretë nëse është 3, përveç kur dora e lojtarit është 8

8. Bankeri tërheq një kartë të tretë nëse është 4, përveç kur dora e lojtarit është 0, 1, 8 dhe 9

9. Bankeri tërheq një kartë të tretë nëse është 5 kur letra e tretë e lojtarit është 6 ose 7

10. Kur dora e Bankierit është 7, ajo qëndron

11. Dora që kap një vlerë më të lartë afër 9 bëhet fituese

12. Nëse katër letrat e para kanë një kombinim të 9-ave, duart e lojtarit që kanë vënë bast në bastin anësor fitojnë një jackpot bazuar në cilësimet progresive të pagesës

Rregullat Progressive Live Baccarat

  • Rezultatet e katër letrave të para të shpërndara përcaktojnë pagesën për bastin progresiv/anësor
  • Tregtari i drejtpërdrejtë pranon vetëm një çip për dorë për çdo lojë
  • Bastet e vlefshme progresive të jackpot-it shfaqen në pultin e tregtarit. Pozicioni i një lojtari me tregues të dëmtuar do të mbyllet.
Si të luani Baccarat Progressive Live