Kazinotë më të mira live me Majority Rules Speed Blackjack 2023/2024

Kazinoja e drejtpërdrejtë po merr lojërat në internet duke tërhequr vëmendjen e ofruesve të softuerëve të lojrave. Ofrues të tillë si Playtech kanë shfrytëzuar mundësinë për të përmbushur kërkesën ekzistuese të tregut nga lojtarët. Ofruesi i softuerit ka krijuar shumë lojëra për të adresuar preferencat e lojtarëve të ndryshëm.

Ndër lojërat e drejtpërdrejta të kazinosë është Blackjack i Shpejtësisë së Rregullave të shumicës. Loja interesante u ofron entuziastëve të Blackjack një variant tërheqës të lojës popullore. Kazinotë e drejtpërdrejta kanë regjistruar një numër të madh si nga lojtarët veteranë ashtu edhe nga lojtarët e rinj që grumbullohen në faqet që kërkojnë të kenë një përvojë të lojërave të kazinosë në një mjedis të drejtpërdrejtë. Shumica e kazinove kryesore e kanë përfshirë këtë lojë për të përmbushur kërkesën në rritje.

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserArdit KrasniqiLocaliser
Çfarë është Blackjack me shpejtësi me rregullat e shumicës?

Çfarë është Blackjack me shpejtësi me rregullat e shumicës?

Majority Rules Speed Blackjack është një lojë kazino live që u lançua në vitin 2020 nga një prej ofruesve kryesorë të teknologjisë së lojërave në botë, Playtech. Varianti Blackjack u krijua rreth lojës në komunitet. Loja ka prezantuar një veçori të re në krahasim me klasiken Blackjack që është një nivel i përmirësuar i ndërveprimit të lojtarëve.

Loja Playtech ka dy mënyra të cilat janë Strategjia më e mirë dhe Rregullat e shumicës. Modaliteti në lojë përcaktohet nga numri i lojtarëve në çdo modalitet.

E nisur në bashkëpunim me GVC, loja ka marrë një pritje të ngrohtë mes lojtarëve që nga prezantimi i saj. Ky popullaritet mund të akreditohet për faktin se lojtarët kanë fituar besim me Playtech sepse që nga konceptimi i tij në 1999, ajo ka shpikur lojëra cilësore.

Çfarë është Blackjack me shpejtësi me rregullat e shumicës?
Si të luani Blackjack me shpejtësi me rregullat e shumicës

Si të luani Blackjack me shpejtësi me rregullat e shumicës

Në këtë lojë, lojtarët kanë një mundësi për të votuar për veprimet Double, Split, Hit ose Stand. Një votë prej 50% ose më shumë kërkon një veprim automatik. Siç u tha më herët, Strategjia më e mirë zbatohet kur ka më pak lojtarë. Në këtë strategji, duart e lojtarit zgjidhen automatikisht sipas lojës së strategjisë më të mirë të paracaktuar të Blackjack. Në secilin modalitet, lojtarëve u kërkohet të marrin një vendim paraprakisht, nëse do të pranojnë një votë ose zgjedhjen më të mirë të strategjisë për veprimet e Dyfishta dhe të Ndarjes që kërkojnë fonde të shtuara.

Në këtë tabelë, një lojtar ka gjithsej vetëm 8 kuvertë në këpucën e marrëveshjes. Një riorganizim bëhet me çdo gjysmë këpucë të shlyer. Riorganizimi bëhet për të parandaluar numërimin e letrave që quhet lojë e keqe. Gjatë lojës, lojtari ka mundësinë të ketë dy baste anësore. Këto janë basti 21+3 dhe Çiftet Perfekte. Të dy bastet anësore e bëjnë lojën interesante sepse ato ofrojnë një shans për çmime më të mëdha.

Si të luani Blackjack me shpejtësi me rregullat e shumicës
Procedura e lojës

Procedura e lojës

Sapo një lojtar të nisë lojën, atij i kërkohet nëse dëshiron të ndahet ose dyfishohet automatikisht. Ekziston një opsion që luajtësi të çaktivizojë funksionin automatik dhe ta përdorë atë manualisht.
Gjithashtu, lojtari mund të fikur plotësisht pozicionin e majtë dhe të mbështetet në dorën e djathtë për të luajtur.

Më pas, lojtarit i kërkohet të vendosë një bast duke zgjedhur një vlerë të preferuar të monedhës dhe duke e vendosur atë në bastin kryesor. Në këtë pikë vendosen edhe baste anësore. Pas fazës së basteve, tregtar i gjallë shpërndan një kartë për veten e tyre dhe dy letra për dorën e lojtarit. Lojtarët mund të qëndrojnë, të godasin ose të dyfishojnë çdo dorë.

Ndarjet janë një opsion vetëm për lojtarët me një palë në dorë. Më pas lojtarët hedhin votat e tyre dhe pas votimit luhet vendimi me shumicën e votave. Në këtë seksion, tregtari zbulon kartat e disponueshme dhe rezultatet numërohen.

Procedura e lojës
Rregullat e shumicës rregullojnë Blackjack me shpejtësi

Rregullat e shumicës rregullojnë Blackjack me shpejtësi

Rregullat e shumicës Blackjack me shpejtësi luhet sipas rregullave të Blackjack-ut të zakonshëm evropian. Tregtari në kazino live tërheq një kartë të vetme vetëm kur i shpërndan ato. Lojtari mund të ndahet në një palë të çdo kombinimi. Atyre më pas u ofrohet një bast sigurimi në rast se një Ace shfaqet si kartela e parë e tregtarit. Kur një lojtar ndan vetëm Aces, ata do të marrin vetëm një kartë. Gjatë lojës, lojtarët lejohen të dyfishojnë çdo dy letra.

Nëse një dorë gjatë lojës ka mbi tre lojtarë, vendimi i përdorur udhëhiqet nga shumica e votave. Ekziston një përjashtim për këtë nëse nuk ka një shumicë strategjike bazë Blackjack të aplikuar në dorë. Në rast se një dorë ka më pak lojtarë, konkretisht nën tre, dora ndjek strategjinë bazë të Blackjack. Kjo do të thotë që lojtarët nuk kanë asnjë ndikim në vendimin e marrë.

Rregullat e shumicës rregullojnë Blackjack me shpejtësi
Rregullat e shumicës Shpejtësia e pagesave të Blackjack

Rregullat e shumicës Shpejtësia e pagesave të Blackjack

Kjo lojë live kazino ka një pagesë maksimale prej 99.54%. Kthimi te lojtari (RTP) për dy bastet anësore të disponueshme për këtë lojë ndryshon nga basti kryesor. Për çiftet perfekte, RTP qëndron në 95.90% dhe 96.25% për bastin anësor 21+3.

Kjo lojë live e Playtech jep fitime mjaft të mira për lojtarët me bastet anësore që janë një avantazh i shtuar pasi paguajnë më shumë. Pasi tregtari zbulon letrat e mbetura, Blackjack fiton pay 3:2 dhe opsioni i sigurimit fiton 2:1. Çiftet e përziera me numra që përputhen japin një pagesë prej 6:1 ndërsa çiftet me ngjyra me ngjyra dhe numra uniforme japin një pagesë 12:1. Çdo lojë tjetër standarde fiton pagesën 1:1.

Rregullat e shumicës Shpejtësia e pagesave të Blackjack