Kazinotë më të mira live me Unlimited Blackjack 2023/2024

E pakufizuar Blackjack hap një derë mundësish për një numër të pakufizuar lojtarësh për të shijuar të njëjtën lojë në të njëjtën kohë kundër një tregtari. Bastet mund të vendosen në çdo pozicion tavoline. Çifte të veçanta kartash kanë një funksion të ndarjes automatike për të lejuar një përvojë unike të lojës dhe më shumë argëtim. Përveç strategjisë klasike të blackjack-ut, blendja e pakufizuar lejon 'çifte perfekte' ose bastet e famshme anësore 21+3. E mira është se kjo lojë mund të luhet në çdo pajisje, qoftë celulare apo desktop.

Si të luani Blackjack pa kufi: Rregullat e Blackjack të PafundNdarë
Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserArdit KrasniqiLocaliser
Si të luani Blackjack pa kufi: Rregullat e Blackjack të Pafund

Si të luani Blackjack pa kufi: Rregullat e Blackjack të Pafund

Loja përdor 8 letra të përziera paraprakisht. Kur vjen një kuvertë e re letrash, ato futen në këpucë nga tregtari i cili u jep atyre një ndarës. Pastaj ai deklaron zëvendësimin e kartave në raundin pasues. Evert, ka një grup të ri letrash të parapërziera, ato të mëparshmet janë hequr. Duhet të bëhet një përzierje shtesë përpara se të vendosni letra të reja në këpucë.

Në blackjack live, një lojtar hyn në tryezë dhe pret lojtarin tjetër. Pastaj ata vendosin bastin e tyre, i cili zakonisht është një çip që vendoset në një pozicion bast. Është në rregull që të vendosni patate të skuqura të ndryshme në pozicione të ndryshme njëkohësisht. Ekziston një kohëmatës për të treguar se sa kohë ka mbetur për bast. Të gjithë lojtarët duhet të konfirmojnë bastet e tyre ose përmes butonit Konfirmo ose cilësimit të konfirmimit automatik. Disa kazino lejojnë konfirmimin automatik si parazgjedhje, kështu që në këtë rast, butoni "Konfirmo" nuk është i disponueshëm. Kjo veçori mund të çaktivizohet në cilësimet e lojës.

Në fund të çdo raundi, pagesat për bastet fituese lëshohen. Një raund i ri fillon pas sinjalit të No More Baste. Lojtarët mund të vendosin baste ose të shtypin butonin Rebet. Nëse dikush dëshiron të kalojë një kthesë, ata nuk shqetësohen të vënë një bast në tryezë. Pas vendosjes dhe konfirmimit të bastit kryesor, lojtarët hapin dyert për baste të shumta ku pasojnë baste shtesë. Për të ndërmarrë veprime pas raundit, lojtarët mund të përdorin butona të tillë si Split, Double, Stand, Insurance ose Hit. Një lojtar merr automatikisht qëndrimin nëse nuk bën asnjë lëvizje. Nëse zgjedhin Double, bilanci i tyre zvogëlohet me një sasi të barabartë të bastit të tyre, por basti kryesor dyfishohet. Raundi përfundon kur lojtari në tavolinë shënon mbi 21 (bust). Nuk do të tërhiqen më letra nga tregtari.

Si të fitoni në Blackjack Pafund: Strategjia Blackjack e Pafund

Për të zotëruar strategjinë e pakufizuar të blackjack live, së pari dini kur të goditni ose të qëndroni, të ndani çifte, të dyfishoni, të bëni sigurime ose të dorëzoheni. Supozoni se keni një avantazh mbi shtëpinë. Nuk ka nevojë të ndaheni apo të goditeni. Në rast se mendoni se ka zero mundësi për të mposhtur tregtarin, atëherë mund të dorëzoheni ose të palosni. Në shumicën e rasteve, tregtari nuk tërheq më letra pas 16 ose 17. Por secili specifik kazino live faqja ka kufizime në varësi të versionit të Blackjack. Këtu janë më shumë hapa për të ndërmarrë për të rritur shanset tuaja për të mposhtur një tregtar të drejtpërdrejtë.

Dorëzimi
Kthehuni në totale të vështira nëse nuk keni 16 dorëzime kundër 9 përmes Ace
Mos u dorëzo nëse nuk ke 15 dorëzim kundrejt 10

Çdo blackjack i pakufizuar ju ofron një shans për t'u dorëzuar. Sigurohuni që të konfirmoni me softuerin e kazinosë përpara shpërndarjes së kartave.

Si të luani Blackjack pa kufi: Rregullat e Blackjack të Pafund
Ndarë

Ndarë

Gjithmonë ndahuni nëse i keni duart mbi ace. Harrojeni opsionin e ndarjes nëse keni 10s. Me një palë 9, mund të ndaheni kundër tregtarit 2, 3, 4, 5, 6, 8 dhe 9, por të qëndroni kundër tregtarit 7. Gjithmonë ndani kur keni 8. Goditni nëse nuk mbani një palë 7s, 6s, kundër tregtarit 2 me 7 dhe 2 me 6 respektivisht. Për çiftet e 5-ve dhe 4-ve, ndani kundër tregtarit 5 në 9, dhe 5 dhe 6 respektivisht; përndryshe goditi. Pastaj çiftet 3 dhe 2 ndahen gjithmonë kundër 2 me 7. Përndryshe, ju duhet të godisni.

Ndarë