Kazinotë më të mira live me Live Fashion Punto Banco 2023/2024

Live Fashion Punto Banco është një version i fundit nga një ofrues i njohur softuerësh, Portomaso Gaming në bashkëpunim me FashionTV Gaming Group. Loja e drejtpërdrejtë transmetohet zakonisht drejtpërdrejt nga salla pritjeje VIP e BetFashion në Portomaso Casino në Maltë.

Falë ndërfaqes intuitive dhe miqësore për përdoruesin e lojës, kjo lojë e drejtpërdrejtë kazinoje tërheq të gjithë lojtarët. Loja gjithashtu ofron një përmbledhje të plotë të rregullave të lojës dhe historisë dhe statistikave të detajuara të lojës. Punonjësit që nuk kanë lidhje të besueshme interneti mund të kalojnë te cilësimet e videos me cilësi mesatare për të minimizuar përdorimin e të dhënave, duke e bërë atë të përshtatshme për lojtarët në vende të largëta.

Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserArdit KrasniqiLocaliser
Si të luani Portomaso Gaming Live Fashion Punto Banco

Si të luani Portomaso Gaming Live Fashion Punto Banco

Punonjësit duhet së pari të kenë akses në ndonjë nga kazinotë më të mira live që ofrojnë Live Fashion Punto Banco për të luajtur. Gjetja kazinotë më të mira live mund të jetë mjaft sfiduese, për shkak të opsioneve të shumta të disponueshme për lojtarët. Lojtarët e kazinosë live duhet të marrin në konsideratë disa gjëra të tilla si disponueshmëria e shërbimeve të mbështetjes së klientit, gjuha e përdorur nga tregtarët e drejtpërdrejtë, përshtatshmëria, opsionet e pagesës, termat dhe kushtet dhe licencimi.

Pas zgjedhjes së një kazinoje live, lojtarët duhet të kalojnë procesin e regjistrimit sipas kërkesave të kazinosë. Pas depozitimit me sukses të fondeve në llogarinë e kazinosë live, lojtari do të jetë gati të fillojë lojën.

Si të luani Portomaso Gaming Live Fashion Punto Banco
Informacion i pergjithshem

Informacion i pergjithshem

Emri i lojës

Live Fashion Punto Banco

Ofruesi i lojës

Lojëra Portomaso

Lloji i lojës

Bakarat

Transmetim nga

Malta

Informacion i pergjithshem
Rregullat e Portomaso Gaming Live Fashion Punto Banco

Rregullat e Portomaso Gaming Live Fashion Punto Banco

Punter dhe bankier lejohen të tërheqin letra në këtë lojë live. Ata gjithashtu lejohen të tërheqin letra shtesë në disa raste, në varësi të vlerës së duarve të tyre. Megjithatë, lojtarët mund të barazojnë vetëm nëse vlera totale e dorës së tyre është e barabartë ose më e vogël se pesë. Lojtarët qëndrojnë nëse totali është gjashtë ose shtatë. Me një vlerë tetë ose nëntë, lojtari fiton.

Rregullat janë pak më të komplikuara për bankierin. Nëse dora e bankierit është e barabartë me ose më pak se tre, tregtari duhet të tërheqë një kartë të tretë për bankierin, pavarësisht nga vlera e dorës së lojtarit. Nëse dora e bankierit është katër, një kartë e tretë do të tërhiqet vetëm nëse dora e lojtarit është midis dy dhe shtatë. Bankieri nuk mund të tërheqë kartën e tretë me vlerë shtatë e më shumë.

Lojë e lojës

Objektivi kryesor i një lojtari në Live Fashion Punto Banco është të vendosë një bast fitues ose ndaj bankierit ose lojtarit. Ekziston gjithashtu një mundësi për të vënë bast në një barazim, megjithëse shumica e lojtarëve zakonisht e shmangin atë pasi shanset për një bast barazimi janë dukshëm më të ulëta se sa për bastet e tjera. Vlera e letrave përcakton dorën fituese pasi të jenë luajtur të gjitha letrat.

Tregtari i drejtpërdrejtë shpërndan dy letra në tryezë për lojtarin dhe dy të tjera për bankierin. Në shumicën e rasteve, loja zakonisht përfundon atje pasi vlerat e dy letrave zakonisht janë të mjaftueshme për të përcaktuar fituesin. Megjithatë, ka disa raste kur lojtari ose bankieri mund të tërheqë karta shtesë. Veprimi i shpejtë i lojës dhe aksionet e larta të përfshira e bëjnë lojën më intensive në çdo moment.

Fituesi është ai që është më afër rezultatit nëntë. Për sa i përket vlerave të letrave, dhjetësheve dhe secilës prej kartave të fytyrës i caktohet një vlerë zero. Asi është një pikë, dhe letrat e tjera kanë vlerat e numrit të kartës. Gjatë numërimit, zakonisht zbritet dhjetë nëse vlera e kartës e kalon nëntë. Për shembull, një tetë letra dhe një pesë letra do të kenë një rezultat tre në vend të 13.

Rregullat e Portomaso Gaming Live Fashion Punto Banco
Portomaso Gaming Live Fashion Pagesat Punto Banco

Portomaso Gaming Live Fashion Pagesat Punto Banco

Shanset e lojës ndryshojnë në varësi të bastit të vendosur.

Shanset për të vënë bast për një lojtar janë:

1:1

Bastet në bankë kanë shanse të:

0,95:1

Një kravatë jep pagesat më të mira në:

8:1

Shkalla e përgjithshme e kthimit te lojtari është:

96.3%

Basti minimal i lejuar për raund është 1 €, dhe basti maksimal është:

5000 €

Portomaso Gaming nuk ka vendosur shumën minimale ose maksimale që lojtarët mund të tërheqin në një kohë ose ditë. Sidoqoftë, kazino të ndryshme live kanë kufijtë dhe kushtet e tyre në lidhje me tërheqjet. Shumica e kazinove të drejtpërdrejta gjithashtu zakonisht ofrojnë disa opsione tërheqjeje për të siguruar që të gjithë lojtarët të kenë akses në fondet e tyre në mënyrën më të përshtatshme të mundshme. Përpunimi i tërheqjes mund të zgjasë deri në ditë, megjithëse disa kazino të drejtpërdrejta lejojnë tërheqje të menjëhershme përmes kanaleve të caktuara të pagesës.

Portomaso Gaming Live Fashion Pagesat Punto Banco