Kazinotë më të mira live me Live Mega Sic Bo 2023/2024

Mega Sic Bo i Pragmatic Play është një lojë Sic Bo që u publikua në vitin 2020. Me një rrotullim të ri në lojërat klasike Sic Bo, loja është gjithashtu e zakonshme me ofruesit e tjerë të mëdhenj të softuerit të kazinosë live.

Kjo lojë e drejtpërdrejtë përdor një metodë unike Mega Multiplier me pagesa deri në një mijëfishin e aksioneve. Live Mega Sic Bo përmban një ndërfaqe përdoruesi mahnitëse dhe një mjedis studioje. Ekziston një bisedë e drejtpërdrejtë dhe statistikat nga listat e kaluara janë të disponueshme për lojtarët.

Live Mega Sic Bo ka opsionet e ndërfaqes së Ri-bast, Autoplay dhe Double Bet. Gjithashtu, loja live ka harta dhe statistika të detajuara për të ndihmuar lojtarët të bëjnë baste të informuara. Gjuha kryesore dhe e vetme operative e tabelës së lojërave të drejtpërdrejta është anglishtja. Nuk ka tabela që flasin gjuhën amtare në dispozicion për lojën Live Mega Sic Bo nga Pragmatic Play. Megjithatë, individët mund të modifikojnë gjuhën e ndërfaqes së lojës për t'iu përshtatur preferencave të tyre përmes shfletuesve.

Çfarë është Live Mega Sic Bo?Si të luani Mega Sic Bo LivePagesa të drejtpërdrejta të Mega Sic Bo
Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserArdit KrasniqiLocaliser
Çfarë është Live Mega Sic Bo?

Çfarë është Live Mega Sic Bo?

Lojë pragmatike fillimisht la të kuptohet për mundësinë e zhvillimit të një lojë live kazino me shumëzues në fillim të vitit 2020. Loja është një lojë tradicionale aziatike pa rregullime drastike të bëra nga zhvilluesi. Loja Pragmatike zakonisht u përmbahet bazave dhe shton një aromë. Por kur krahasojmë lojën me të tjera nga furnitorë të ndryshëm, normat e pagesës nuk duhet të jenë të njëjta.

Cilësia superiore e videos dhe transmetimi inovativ i videove në shtëpi dallojnë shtesën më të fundit të Pragmatic Play kazinotë më të mira live. Live Mega Sic Bo është një variant i ri në një lojë të lashtë që varet tërësisht nga fati dhe rezultati i tre hedhjeve të zarave.

Çfarë është Live Mega Sic Bo?
Si të luani Mega Sic Bo Live

Si të luani Mega Sic Bo Live

Individët hyjnë në a studio e mrekullueshme e kazinosë live zbukuruar me ngjyrë të kuqe dhe ari sa herë që ata fillojnë lojën në një kazino live Pragmatic Play. Studio është e ndikuar kryesisht nga stili aziatik, siç janë lojërat më të zakonshme të kazinosë Sic Bo live.

Tregtarët e gjallë zënë vendet e tyre përpara një tryeze të rrumbullakët me tundësin e zarave në qendër. Poshtë transmetimit të videos ka një cilësim bastesh. Mund të duket jo shumë komode në fillim. Megjithatë, kur dikush ka kaluar nëpër baste një ose dy herë, ata do të ndihen më rehat duke vënë baste. Qëllimi është të parashikohet rezultati i hedhjes së zareve. Fillimi i kohës së basteve tregohet nga një shirit jeshil. Lojtarët kanë njëzet sekonda për të vendosur bastin e tyre në raund.

Paraqitja përmban pesëdhjetë e dy vende bastesh dhe u lejon lojtarëve të bastojnë në një ose më shumë njëkohësisht. Lojtarët mund të vënë baste në rezultatin e një, dy ose të tre zareve. Çiftet ose kuotat, totalet, pak ose të mëdha, dhe dyfishtë dhe trefishat, janë disa nga bastet e disponueshme në Live Mega Sic Bo.

Rregullat për Mega Sic Bo Live

Lojtarët kanë një kohë të kufizuar për të zgjedhur një nga vlerat e monedhës dhe për ta vendosur atë në tryezë gjatë lojës. Pjesëmarrësit mund të bastojnë në rezultatet e një, dy, tre zare ose ndonjë kombinimi. Çdo bast që vendos një individ pranohet derisa kohëmatësi të mbarojë.

Loja cakton shumëzues në vendet e rastësishme të basteve pasi lojtarët përfundojnë së vënë bastet e tyre. Numri i pikave të ngritura dhe sa është zgjedhur në mënyrë të rastësishme. Megjithatë, ekziston një kufi se sa pozicione specifike bastesh mund të shumëzohen me shumëzuesin.

Përdoret një tundës zari me kube xhami. Tre zare detyrohen të hidhen dhe të kërcejnë brenda shakerit kur makina është e ndezur. Kur lëkundjet pushojnë, tregtari tregon rezultatin e raundit. Lojtarët fitojnë çmimin përkatës të parave kur ndodh një nga bastet e tyre.

Çfarë është thelbësore që lojtarët të dinë?

Me çdo raund, përpiquni të mbuloni sa më shumë mundësi bastesh. Loja i inkurajon pjesëmarrësit të përdorin këtë metodë, por duhet pasur kujdes që të mos humbasin shumë para për të qëndruar fitimprurës. Gjithashtu, rreziku dhe kthimi duhet të balancohen me kujdes në taktikat më të mira të Mega Sic Bo. Lojtarët mund të vendosin tre baste me koeficientë të ndryshëm, për shembull. Kjo u jep lojtarëve një shans për të fituar shumë duke kufizuar shpenzimet e tyre me lojëra të mbrojtura me rrezik të ulët.

Si të luani Mega Sic Bo Live
Pagesa të drejtpërdrejta të Mega Sic Bo

Pagesa të drejtpërdrejta të Mega Sic Bo

Pagesat janë pak më të ulëta në krahasim me shanset e zakonshme të basteve Sic Bo. Megjithatë, kjo kundërshtohet nga shumëzuesit, të cilët mund të rrisin shumë fitimet.

 • I vogël/i madhi paguan 1:1, njësoj si çifti/tek.

 • Double dhe Triple paguajnë përkatësisht 8:1 dhe 150:1.

 • Çdo Triple paguan 30:1 dhe një Total 4 ose 17 paguan 50:1.

 • Totali 5 ose 16 paguan 20:1, Totali 6 ose 15 paguan 15:1

 • Gjithsej 7 ose 14 paguan 12:1

 • Gjithsej 8 ose 13 paguan 8:1

 • Pagesat e tjera janë 6:1 për një total 9 ose 12,

 • Gjithsej 10 ose 11 paguan 5:1

 • Një kombinim paguan 5:1

 • Një beqar paguan 1:1.

  Gjithçka shton një RTP prej 97,22%, që është e krahasueshme me konkurrencën në kazinonë online me tregtar të drejtpërdrejtë. Kjo nuk vlen për katër bastet e parave çift (të vogla/të mëdha, çift/tek, etj.). Përqindjet e avantazhit të shtëpisë në bastet e tjera ndryshojnë, por 95.47 përqind është shumë më e ulëta. Kur kombinohet, cilido nga këto baste mund të paguajë dukshëm më shumë. Basti më i ulët është 0,5 dollarë dhe basti më i lartë është 5,000 dollarë.

Pagesa të drejtpërdrejta të Mega Sic Bo