Kazinotë më të mira live me One Blackjack 2 Indigo Pragmatic Play 2023/2024

Pragmatic Play lançoi One Blackjack 2 Indigo në 2021 si produktin e tij më të ri në lojërat e tavolinës live të kazinosë. Kjo lojë me tregtarë të drejtpërdrejtë është një pasardhës i One Blackjack popullor. Loja live ruan të gjitha themelet e origjinalit. Për më tepër, One Blackjack 2 Indigo ofron standardet më të larta të industrisë së transmetimit dhe veprim të shkëlqyer në kohë reale.

Ndërfaqja e thjeshtë lejon lojtarët e pakufizuar të marrin pjesë në lojë. Sidoqoftë, lojtarët nuk duhet të presin një ribërje me shumë më tepër baste anësore ose veçori të tjera speciale kur vizitojnë kazinotë live. Në vend të kësaj, ky titull është thjesht e njëjta lojë me një pamje të re. Karakteristika unike është mënyra ekonomike për të luajtur blackjack live në baste të ulëta në portofolin e ofruesit.

Çfarë është One Blackjack 2 Indigo?Si të luani One Blackjack 2 IndigoPagesa One Blackjack 2 Indigo
Nathan Williams
WriterNathan WilliamsWriter
ResearcherRajesh NairResearcher
LocaliserArdit KrasniqiLocaliser
Çfarë është One Blackjack 2 Indigo?

Çfarë është One Blackjack 2 Indigo?

One Blackjack 2 Indigo është oferta më e re e kazinosë live nga të njohurit ofruesi i softuerit, Pragmatic Play. Loja live është gjithashtu hyrja e dytë në serinë One Blackjack. One Blackjack 2 Indigo ruan të gjitha bazat e lojës dhe një studio të re të jashtëzakonshme Chroma. Studio ofron standardet më të mëdha të transmetimit në industri, duke rezultuar në një përvojë gjithëpërfshirëse të kazinosë live.

Tabela është e aksesueshme për t'u lidhur me dizajnin e studios Indigo si pjesë e linjës së produkteve të teknologjisë chroma-key nga Pragmatic Play. Ofruesi i softuerit ofron pamje virtuale plotësisht të konfigurueshme që të përputhen me identitetin e operatorit bazuar në preferencat e tyre.

Çfarë është One Blackjack 2 Indigo?
Si të luani One Blackjack 2 Indigo

Si të luani One Blackjack 2 Indigo

Dallimi midis One Blackjack 2 Indigo dhe origjinalit është menjëherë i dukshëm kur lojtarët fillojnë një lojë. Sfondi pas tryezës është i ndryshëm, dhe paleta e ngjyrave është ndryshuar gjithashtu. Ndërsa epërsia mund të jetë e diskutueshme, lojë live kazino përgjithësisht duket ndryshe. Nëse dizajni origjinal nuk tërheqës, lojtarët mund të preferojnë këtë lojë të re.

Rregullat janë të njëjta si në lojën fillestare One Blackjack. Lojtarët nuk duhet të kenë ndonjë problem për t'u integruar në format sepse asnjë nga kufizimet specifike nuk është i çuditshëm. Synimi i lojtarëve, si gjithmonë, është që të afrohen sa më shumë në 21 pa e kaluar. Pjesëmarrësit duan të jenë më afër kufirit sesa tregtari. Gjatë intervalit prej 15 sekondash para çdo raundi, vendosen baste.

Zgjedhjet standarde të qëndrimit, goditjes, ndarjes dhe të dyfishtë janë të disponueshme. Çdo çift mund të ndahet, por lojtarët nuk mund të dyfishohen pas ndarjes. Pas ndarjes së Aces, shpërndahet vetëm një kartë shtesë për dorë. Pastaj pas dyfishimit, pjesëmarrësit marrin vetëm një kartë. Lojtarët mund të zgjedhin gjithashtu të pranojnë sigurimin nëse tregtari i drejtpërdrejtë paraqet një ACE. Nëse tregtari ka një blackjack natyral, ky aksion paguan 2:1.

Rregullat e Një Blackjack 2 Indigo

Një seancë bastesh fillon çdo raund. Futbollistët në kazino live mund të zgjedhin bastet që duan të vendosin gjatë kësaj periudhe. Lojtarët mund të bastojnë ose në bastin kryesor ose në një nga katër bastet anësore të disponueshme në këtë version.

Pjesëmarrësit zgjedhin një monedhë për të luajtur dhe e vendosin në vendin e duhur. Individët kanë vetëm kohë derisa të skadojë kohëmatësi për të vendosur të gjitha bastet e tyre. Ashtu si loja origjinale live, One Blackjack 2 Indigo u shpërndan të gjithë lojtarëve të njëjtën kuvertë letrash. Sidoqoftë, çdo lojtar i kazinosë zgjedh se si dëshiron të luajë raundin.

Lojtarët mund të tërheqin më shumë letra nëse është e nevojshme. Në të shtatëmbëdhjetët, tregtarët duhet të tërheqin deri në gjashtëmbëdhjetë dhe të qëndrojnë në këmbë. Pasi tregtari ka ndaluar së tërhequr letra, duart e lojtarit dhe tregtarit krahasohen. Nëse lojtarët fitojnë, ata kompensohen siç duhet.

Çfarë duhet të kenë parasysh lojtarët?

Ndërfaqja është miqësore për përdoruesit dhe lejon lojtarë të shumtë të bashkohen në aksion pa asnjë dëm për cilësinë e lojës, duke u dhënë lojtarëve potencialin për të fituar nga aksionet e tyre dhe duke e shtuar emocionin me zgjedhjet e basteve anësore.

Me baste anësore, lojtarët mund të bastojnë mundësinë e marrjes së 7-ave të trefishta kur marrin tre letrat e para me 'Crazy 7', ose edhe në dorën e tregtarit që vuan një bust me 'Bust Bonus', mundësitë janë të pakufizuara. Ekziston gjithashtu një funksion i integruar i quajtur 'Six Card Charlie'. Funksioni shpall automatikisht një fitues nëse tërheqin gjashtë letra pa bust.

Si të luani One Blackjack 2 Indigo
Pagesa One Blackjack 2 Indigo

Pagesa One Blackjack 2 Indigo

Çdo raund, anëtarët e kazinosë mund të bastojnë diku nga 1 deri në 5000 dollarë. Kufijtë e tabelave mund të ndryshojnë në varësi të kazinosë live në të cilën dikush zgjedh të luajë si zakonisht me shumicën e ofruesve të programeve të kazinosë live. Bastet kryesore në One Blackjack 2 Indigo kanë një RTP 99,28 për qind. Luajtja e disa basteve anësore ndihmon në uljen e tij. Ndërsa RTP e tyre është më e vogël, ato ofrojnë mundësinë e fitimeve më të mëdha në kazinotë më të mira live. E gjitha varet nga fakti se sa të paqëndrueshëm lojtarët duan të jenë lojërat e tyre të kazinosë.

Qëndrimi në strategjinë konvencionale të blackjack-ut i ndihmon lojtarët të përfitojnë sa më shumë nga ky produkt i Play Pragmatic në një kazino online me tregtar të drejtpërdrejtë. Shumica e lojtarëve seriozë të lojërave të drejtpërdrejta tashmë janë të vetëdijshëm për këtë. Lojtarët mund të fitojnë çmimin kryesor prej 2000x me One Blackjack 2 Indigo. Ndërsa të gjithëve u pëlqen mundësia për të fituar një shumë të madhe parash, diferenca RTP është shumë e madhe. Lojtarët duhet të fokusohen në bazat e blackjack-ut kundër çdo tregtari të drejtpërdrejtë të kazinosë.

Pagesa One Blackjack 2 Indigo