Kazinotë më të mira live me Push Gaming 2023

Push Gaming, i referuar gjithashtu si Big Time Gaming vjen nga Australia. Fillimisht filloi në vitin 2011. Fokusi kryesor për këtë grup individësh me mendje të njëjtë ishte zhvillimi i softuerit për kazinotë online. Kompania kohët e fundit ka inkorporuar zhvillimin dhe lëshimin e lojërave elektronike dhe lojërave të drejtuara në tregun e lojërave.

Të rejat e fundit

Push Gaming zgjerohet në MB
2020-11-01

Push Gaming zgjerohet në MB

Push Gaming, një zhvillues i lojërave B2B ka nënshkruar një partneritet me Gamesys Group, i cili është një operator kryesor në Mbretërinë e Bashkuar, në një marrëveshje përmbajtjeje që do të sjellë grupin e saj të plotë të titujve të drejtpërdrejtë me listën e markave të operatorit. Duke i bërë ato një nga më të njohurit kazino live ofruesit.