Kazinotë më të mira live me Rival 2023/2024

Rival Gaming u themelua në vitin 2006 dhe ka krijuar mbi 150 lojëra të fatit për disa kompani të ndryshme kazino. Ata priren të përqendrohen më shumë në lojëra elektronike. Megjithatë, ata janë zgjeruar për të zhvilluar lloje të tjera lojërash si blackjack, craps dhe video poker. Ata i kufizojnë kazinotë që përdorin softuerin e tyre në një pjesë të vogël të kompanive.