Kazinotë më të mira live me SG Gaming 2023

SG Gaming është një kompani lider softuerësh për kazinotë. Ato ofrojnë një larmi të madhe produktesh. Këto përfshijnë softuerin e basteve sportive dhe kioskës së pagesave. Kompania u themelua fillimisht si prodhues makinash frutash, me emrin Barcrest në vitin 1968. Që atëherë, ata janë rritur në lojtarë të njohur brenda kësaj industrie.