Më Kazino Drejtpërdrejt në Shtetet e Bashkuara

Me kazinotë live që vazhdojnë të rriten në botë, kumari live në SHBA është i ndërlikuar. Të dy ligjet federale dhe ato shtetërore përcaktojnë nëse bixhozi i drejtpërdrejtë lejohet, me disa shtete që kanë ligje të kufizuara në lidhje me kazinotë e drejtpërdrejta. Lojtarët gjejnë mënyrat e tyre për të luajtur kumar në shtete të ndryshme, duke u bërë të mundur që të shijojnë lojërat e tyre të preferuara live. Ka disa gjëra që duhen mbajtur parasysh në zgjedhjen e një kazinoje live, prandaj në tekstin e mëposhtëm, mund të gjeni disa informacione më të rëndësishme rreth kazinove të drejtpërdrejta në SHBA dhe si të gjeni kazinotë më të mira të drejtpërdrejta që janë të sigurta dhe të besueshme.

Më Kazino Drejtpërdrejt në Shtetet e Bashkuara
Kazino të drejtpërdrejta në Shtetet e Bashkuara

Kazino të drejtpërdrejta në Shtetet e Bashkuara

Fatkeqësisht, ligjet në lidhje me lojërat e fatit në internet në përgjithësi në SHBA janë paksa të komplikuara, pasi ligjet federale dhe ato shtetërore përcaktojnë nëse lojërat e fatit në internet dhe kazinotë live lejohen. Gjëja më e rëndësishme që duhet të dini së pari është se nuk është federalisht e paligjshme që lojtarët amerikanë të luajnë në kazino të drejtpërdrejta në Shtetet e Bashkuara.

Shumë besojnë se prezantimi i Aktit të Zbatimit të Lojërave të Fatit i 2006 ndalon kazinotë live, por nuk është kështu, kështu që çdo shtet në SHBA është i lirë të rregullojë tregun e tij të lojërave të fatit në internet.

Vitet e fundit, shumë shtete në vend kanë vendosur të rregullojnë tregun e lojërave të fatit në internet dhe t'i bëjnë kazinotë të jetojnë në SHBA plotësisht të ligjshme, ndërsa të tjerë kanë futur ligje shumë kufizuese që ndalojnë kazinotë live.

Pra, varet kryesisht nga shteti në cilin shtet është lojtari, por lajmi edhe më i mirë është se megjithëse disa shtete thonë se operatorët nuk mund të marrin licencë për të ofruar shërbime të drejtpërdrejta të kazinosë atje, asgjë nuk i ndalon lojtarët nga ai shtet të kenë akses në kazino të tjera të drejtpërdrejta që funksionojnë. në shtete të ndryshme.

Edhe pse shtetet ku kazinotë live janë të paligjshme përpiqen t'i vendosin në listën e zezë këto faqe, ato kanë pasur sukses të kufizuar deri më tani dhe nuk ka pasur asnjë rast që një lojtar të akuzohej penalisht për lojëra fati në ndonjë kazino live.

Pritet që në një të ardhme të afërt gjithnjë e më shumë shtete të legalizojnë lojërat e fatit online, ndaj numri i kazinove live në SHBA do të rritet edhe më shumë. Për momentin, kazinotë live janë plotësisht të ligjshme në New Jersey, Pennsylvania, West Virginia, Delaware dhe Michigan.

Kazino të drejtpërdrejta në Shtetet e Bashkuara
Historia e lojërave të fatit në SHBA

Historia e lojërave të fatit në SHBA

SHBA ka një histori shumë të gjatë kur bëhet fjalë për lojërat e fatit, si dëshmi e disa formave të basteve dhe aktiviteteve të lojërave të fatit në territorin e saj që datojnë shekuj më parë. Situata është pak më komplekse kur bëhet fjalë për lojërat e fatit në internet.

Edhe pse është e sigurt të thuhet se kumari në internet ka ekzistuar për disa dekada në SHBA, kumari legal në internet ka një histori shumë më të shkurtër. Ligjvënësit federalë nuk janë shumë miqësorë ndaj perspektivës së lojërave të fatit në internet, kështu që u lihet vetë shteteve të rregullojnë tregun ashtu siç e shohin të arsyeshme në territorin e tyre.

Vitet 2010 janë çelësi kur bëhet fjalë për lojërat e fatit në internet në SHBA. Megjithatë, së pari duhet përmendur Akti i Zbatimit të Paligjshëm të Lojërave të Internetit në 2006 dhe i bëri të gjitha aktivitetet e lojërave të fatit në internet në SHBA plotësisht të paligjshme.

Megjithatë, me kalimin e kohës, u duk se legjislacioni i ngjan më shumë një shfaqjeje sesa ligji aktual që do të zbatohej, kështu që Nevada u bë shteti i parë i legalizuar i basteve sportive në vitin 2010. Menjëherë pas kësaj, Delaware dhe New Jersey ndoqën shembullin dhe ata u bënë të parët shtetet për të legalizuar kazinotë online në territorin e SHBA.

Më tej, duhet përmendur një ligj që u quajt Ligji për Mbrojtjen e Sporteve Profesionale dhe Amatore i vitit 1992, ose PASPA. Sipas tij, të gjitha shtetet përveç Nevadës mund të legalizojnë aktivitetet e lojërave të fatit dhe kjo është shumë e papëlqyeshme për publikun.

Pasoi një çështje gjyqësore në vitin 2018, ku PASPA u pushua përfundimisht nga Gjykata e Lartë, e cila pasi dëgjoi argumentet vendosi me vota 6-3 për shkarkimin e PASPA-s pasi e gjykoi se ishte në kundërshtim të drejtpërdrejtë me Amendamentin e Dhjetë.

Pra, kumari në internet është i ligjshëm në vetëm disa shtete në SHBA, por kjo nuk i ndalon lojtarët nga shtetet ku është e paligjshme të luash kumar në faqe të tilla. Qeveria federale duket kundër nocionit të lojërave të fatit në internet, por kjo mund të ndryshojë në të ardhmen e afërt.

Lojërat e fatit në ditët e sotme në SHBA

Një nga pyetjet më të mëdha rreth një kazinoje online live në SHBA është se ku mund të gjendet dhe ku është e ligjshme? Ligji federal thotë se çdo shtet mund të rregullojë lojërat e fatit në internet siç e sheh të arsyeshme, dhe ka një numër të tillë ku kazinotë live janë plotësisht të ligjshme.

New Jersey, Pennsylvania, West Virginia, Delaware dhe Michigan janë shtetet ku lojtarët mund të shijojnë kazinotë live në SHBA dhe të luajnë lojërat e tyre të preferuara, por lajmi i mirë për pjesën tjetër të lojtarëve amerikanë është se ata gjithashtu mund të hyjnë në këto faqe pothuajse pa u përballur me ndonjë pasojë.

Shtetet ku kazinotë live janë të paligjshme të kenë disa mekanizma për të ndaluar lojtarët që të luajnë kumar në internet, por jo gjithmonë ato janë të suksesshme. Disa shtete nuk kanë pasur fare sukses në këto nocione, kështu që lojtarët mund të shijojnë lojërat e tyre të preferuara, për sa kohë që kazinoja live në SHBA pranon lojtarë nga ai shtet i caktuar.

Në përgjithësi, tregu i lojërave të fatit në internet në SHBA është shumë i ndërlikuar, për të mos thënë aspak, dhe ka kontradikta midis shteteve dhe qeverisë federale kur bëhet fjalë për rregullimin e sektorit të kazinosë live.

Historia e lojërave të fatit në SHBA
E ardhmja për kazinotë e drejtpërdrejta në SHBA

E ardhmja për kazinotë e drejtpërdrejta në SHBA

Sektori i lojërave të fatit në internet në SHBA po zgjerohet me ritme shumë të shpejta dhe disa studime tregojnë se e gjithë industria mund të arrijë më shumë se 92 miliardë dollarë deri në vitin 2023, që është një numër mahnitës. Teknologjitë e reja dhe inovacioni po godasin tregun e kazinove online në mbarë botën, dhe ai i SHBA-së nuk do të jetë një përjashtim.

Vlerësohet se industria do të ecë përpara dhe SHBA-të duhet të jenë aty për të mbajtur ritmin me pjesën tjetër të botës. Megjithatë, legjislacioni është ende një problem në vend, pasi jo kudo kazinotë online konsiderohen të ligjshme.

Ka vetëm një pjesë të vogël të shteteve që kanë legalizuar kazinotë në internet, dhe të tjerët duket se janë mjaft të kënaqur me situatën aktuale. Siç u përmend më lart, qeveria federale është gjithashtu në dukje kundër nocionit të legalizimit të lojërave të fatit në internet, kështu që shtetet ku ato janë të paligjshme kanë mbështetje të plotë federale.

Kjo do të thotë se mund të jetë shumë e vështirë që diçka të ndryshojë në mënyrë drastike në të ardhmen e afërt, pasi shumë komponentë janë në lojë këtu. Është e kuptueshme pse ka kaq shumë presion mbi shtetet dhe qeverinë federale për legalizimin e lojërave të fatit në internet, pasi përfitimet që vijnë prej tij janë të mëdha.

Kumari në internet është shumë i popullarizuar në SHBA dhe nëse tregu legalizohet plotësisht, atëherë shtetet dhe qeveria federale do të jenë aty për të korrur përfitimet. Taksat mund të vendosen për kazinotë online, më shumë punësime do të pasonin në këtë sektor dhe lojtarët do të luajnë kumar në një mjedis shumë më të sigurt, pa pasur nevojë të aksesojnë dyshimet ndërkombëtare në kazinotë online.

Situata në lidhje me lojërat e fatit online në SHBA përfundimisht do të ndryshojë dhe pritet që në një moment kazinotë online të jenë plotësisht të ligjshme në vend në mënyrë që lojtarët të fillojnë të luajnë në kazinonë e tyre më të mirë live në SHBA, por ka punë për të bërë. për ta bërë atë të ndodhë.

Lojëra celulare

Lojërat e lëvizshme janë një tjetër prirje që ka të ngjarë të formësojë të ardhmen e kazinove live në mbarë botën dhe SHBA-ja nuk mund të jetë një përjashtim nga kjo. Amerikanët shpenzojnë gjithnjë e më shumë kohë duke përfunduar aktivitetet e tyre të përditshme në celularët e tyre, kështu që ata janë mësuar të vendosin baste në të njëjtën mënyrë.

Kazinotë e drejtpërdrejta ishin mjaft të mençura për të vënë re këtë prirje, dhe në ditët e sotme, çdo faqe me reputacion ka një aplikacion celular plotësisht funksional që mund të përdoret nga përdoruesit e Android dhe iOS. Lojërat e lëvizshme do të rriten edhe më shumë në të ardhmen e afërt, kështu që të gjithë duhet t'i kushtojnë vëmendje kësaj - lojërat do të bëhen posaçërisht për përdorim në celular dhe loja me siguri do të jetë emocionuese.

E ardhmja për kazinotë e drejtpërdrejta në SHBA
A janë kazinotë legale në SHBA?

A janë kazinotë legale në SHBA?

Situata e lojërave të fatit në SHBA është shumë e ndërlikuar dhe vlen si për lojërat e fatit në tokë ashtu edhe për ato online. Ligji federal i lë secilit shtet veç e veç të vendosë nëse do të legalizojë të dyja aspektet e lojërave të fatit.

Situata është pak më e relaksuar kur bëhet fjalë për kazinotë me bazë tokësore dhe aktualisht, ato janë të ligjshme në 18 shtete në SHBA. Kumari është një aktivitet shumë i popullarizuar në mesin e qytetarëve amerikanë dhe shihet si një hobi i mirë për t'u pasur, ndaj këto objekte janë gjithmonë plot me vizitorë.

Megjithatë, bëhet pak më shqetësuese me lojërat e fatit në internet në vend. Edhe një herë, qeveria federale i lë shtetet që të vendosin veçmas nëse do të legalizojnë kazinotë live, por deri më tani, ka vetëm një pjesë të vogël të shteteve që e kanë bërë këtë.

Duket se qeveria federale nuk është shumë miqësore ndaj lojërave të fatit në internet dhe ata mbështesin shtetet që e kanë bërë atë të paligjshëm. Lojtarët në SHBA kanë zgjedhje shumë të kufizuara kur bëhet fjalë për kazinotë live, por ata janë të lirë të luajnë në faqet e huaja që pranojnë lojtarë nga vendi i tyre, kështu që situata nuk është aq e errët në fund të fundit.

Rregullore Ligjet dhe Autoritetet

Siç u tha më lart, çdo shtet në SHBA ka lirinë për të rregulluar tregun e vet të lojërave të fatit dhe industria është shumë e ndryshme nga një shtet në tjetrin. Në Pensilvani, HB 271 u nënshkrua nga guvernatori Tom Wolf në 2017 dhe ky legjislacion i bëri të ligjshme kazinotë e drejtpërdrejta në shtet. Për të operuar në treg dhe për të luajtur nga kazinoja më e sigurt në internet për lojtarët amerikanë, kazinotë live në Pensilvani duhet të licencohen dhe për ata që janë nga një shtet tjetër, duhet të kenë një partner lokal për licencën e tyre.

Kur bëhet fjalë për Virxhinian Perëndimore, Projektligji i Shtëpisë 2934, i cili njihet edhe si Akti i Basteve Interaktive të Lotarisë së Virxhinias Perëndimore, thotë se të gjitha aktivitetet e lojërave të fatit në internet janë të ligjshme në shtet, kështu që çdo operator mund të aplikojë për një licencë dhe të ofrojë shërbime të drejtpërdrejta të kazinosë. ndaj qytetarëve.

Nju Xhersi ishte një nga shtetet e para që legalizoi lojërat e fatit në internet dhe kjo ndodhi në vitin 2013 kur guvernatori Chris Christie nënshkroi Projektligjin e Kuvendit 2578, i cili lejonte kazinotë të ofronin lojëra me tregtarë të drejtpërdrejtë për qytetarët në shtet.

Michigan u bë shteti më i fundit që legalizoi kazinotë drejtpërdrejt dhe kjo ndodhi vetëm në vitin 2021, kështu që lojtarët tani mund të shijojnë lojëra të drejtpërdrejta nga lista e kazinove të licencuara të tregtarëve të drejtpërdrejtë në SHBA.

Delaware është gjithashtu një shtet ku kumari në internet është plotësisht i ligjshëm dhe secila prej kazinove me bazë tokësore në shtet mund të ofrojë edhe shërbime të lojërave të fatit në internet.

A janë kazinotë legale në SHBA?
Lojërat më të mira të USA Live

Lojërat më të mira të USA Live

Kur amerikanët të kenë gjetur kazinonë e tyre më të mirë të drejtpërdrejtë online në SHBA, ata mund të vazhdojnë dhe të luajnë lojëra drejtpërdrejt. Për fat të amerikanëve, ka shumë kazino live të klasit të lartë që ofrojnë versione të ndryshme të lojërave me tregtarë të drejtpërdrejtë, kështu që ata kanë një zgjedhje të mirë në këtë drejtim.

 • Poker Live
  Loja më e popullarizuar me tregtarë të drejtpërdrejtë midis amerikanëve është poker live, dhe mund të gjendet në shumë variante në kazinotë live. Pokeri në përgjithësi është një lojë që kërkon aftësi dhe fat për të dalë fitimtar, por është gjithashtu një lojë mjaft e lehtë për t'u kuptuar dhe mësuar. Ajo ka qenë gjithmonë e njohur në SHBA, dhe kjo prirje ka vazhduar me shfaqjen e kazinove të drejtpërdrejta gjithashtu.
 • Bakarat live
  Live baccarat është një lojë e bazuar në aftësi dhe vjen në shumë versione të ndryshme. Çdo lojtar me siguri do të gjejë një version që do t'i përshtatet preferencave të tij.
 • Blackjack live
  Blackjack me tregtar të drejtpërdrejtë në SHBA është një lojë popullore dhe gjithashtu një lojë e bazuar në aftësi në kazinotë në të gjithë SHBA. Kur bëhet fjalë për të luajtur blackjack live me para të vërteta në SHBA, kumarxhinjtë duhet të jenë të kujdesshëm që të zgjedhin vetëm kazino të sigurta dhe të sigurta live.
 • Ruletë e drejtpërdrejtë
  Ruleta e drejtpërdrejtë bazohet thjesht në fat, kështu që nivelet e eksitimit kalojnë mbi çati ndërsa luani.

Lojëra të tjera të kazinove në internet me tregtarë të drejtpërdrejtë në SHBA

Edhe pse Lojërat me tregtarë të drejtpërdrejtë janë të preferuarat mes amerikanëve, ato nuk janë kategoria e vetme e lojërave që mund të gjenden në kazino në ditët e sotme. Çdo lojtar do të donte një ndryshim të peizazhit herë pas here dhe të kesh një gamë të gjerë lojërash për të zgjedhur është jetike për suksesin e çdo kazinoje të drejtpërdrejtë në internet në SHBA.

Slots duhet të përmenden këtu, pasi vetëm pas lojërave me tregtarë të drejtpërdrejtë, ato janë kategoria më e luajtur e lojërave në SHBA. Ato vijnë në shumë versione të ndryshme, kështu që loja është e ndryshme gjatë lojës. Bingo është gjithashtu e pranuar gjerësisht në mesin e lojtarëve amerikanë, ashtu si keno, dhe craps, gjë që është shumë e zakonshme në kazinotë amerikane.

Lojërat më të mira të USA Live
Ofruesit e lojërave

Ofruesit e lojërave

lista e ofruesve të lojërave është një tjetër informacion që çdo lojtar duhet të kontrollojë përpara se të vendosin të regjistrojnë një llogari në sit. E thënë thjesht – sa më e mirë të jetë lista e ofruesve të lojërave, aq më e lartë është cilësia dhe sasia e lojërave në kazino live.

Çdo kazino live në SHBA duhet të ketë listën e plotë të ofruesve në dispozicion në faqen e tyre kryesore, dhe emra të mëdhenj si:

 • Yggdrasil
 • NetEnt
 • Evolution Gaming
 • Luaj N GO
 • Microgaming

Këta ofrues të lojërave janë gjithashtu të njohur për lëshimin e lojërave shumë shpesh, dhe ndonjëherë, shpërblimet u bashkangjiten këtyre publikimeve të reja. Këta ofrues të lojërave janë liderët në industri dhe çdo sajt që bashkëpunon me ta ka lojëra të klasit të lartë.

Ofruesit e lojërave
Bonusi më i preferuar i kazinosë në SHBA

Bonusi më i preferuar i kazinosë në SHBA

Bonuset dhe promovimet janë një mënyrë e shkëlqyer për çdo kazino live në SHBA për të tërhequr lojtarë të rinj, si dhe për të mbajtur ata tashmë ekzistues në faqe. Disa nga bonuset më të mira të kazinosë në internet në SHBA

 • Bonuset e mirëseardhjes
  Lloji i parë i bonusit që do të marrin të gjithë lojtarët është ai bonus mirëseardhjeje. Bonuset e mirëseardhjes janë shumë tërheqëse dhe të zakonshme në tregun e kazinosë live në SHBA, dhe çdo kazino live ka një paketë të ndryshme për t'u ofruar lojtarëve të saj të regjistruar rishtazi. Disa ofrojnë një bonus pa depozite, ndërsa të tjerët do të përputhen me depozitën e parë të bërë nga lojtari.
 • Asnjë bonus depozite
  Për më tepër, një tjetër bonus i njohur i kazinosë në SHBA është ai bonuse pa depozite që mund t'u jepet lojtarëve më vonë në udhëtimin e tyre të lojërave, dhe megjithëse është një lloj bonusi shumë i rrallë, ai është shumë i popullarizuar në mesin e lojtarëve.
 • Rifresko bonuset
  E njëjta logjikë vlen edhe për ringarkoni bonuset, dhe vetëm lojtarët e kthyer do të kenë të drejtë t'i pretendojnë ato.
 • Bonuset e besnikërisë
  Së fundi, besnikëri dhe programe VIP duhet përmendur, që është një mënyrë e kazinos live duke shpërblyer lojtarët e saj më besnikë me çmime të ndryshme. Zakonisht, do të ketë një shkallë besnikërie në të cilën lojtarët duhet të ngjiten dhe sa më lart të shkojnë, aq më të mëdha janë shpërblimet.

Si të kërkoni këto bonuse

Kur luani në kazinonë më të mirë në internet për ne lojtarët, është e rëndësishme të kërkoni disa nga bonuset kryesore të disponueshme. Çdo kazino live në SHBA do të sigurohet që të shpjegojë bonuset dhe promovimet e saj me terma dhe kushte në secilën prej tyre. Termat dhe kushtet janë shumë të rëndësishme dhe çdo lojtar amerikan duhet t'i kontrollojë ato përpara se të kërkojë bonusin.

Bonuset e mirëseardhjes kanë T&C të gjata dhe ato ndryshojnë nga një faqe në tjetrën. Siç u përmend më lart, disa sajte do të ofrojnë bonuse mirëseardhjeje pa depozite, ndërsa të tjerat do të ofrojnë bonuse të mirëseardhjes për rifreskimin. Ajo që është e zakonshme është se bonuset e mirëseardhjes janë të destinuara për lojtarët e sapo regjistruar dhe ato mund të kërkohen vetëm një herë.

Programet e besnikërisë dhe VIP janë shumë të lehta për t'u kuptuar. Gjithçka që lojtarët duhet të bëjnë është të luajnë lojëra shumë shpesh në faqe, dhe duke e bërë këtë, ata do të ngjiten në shkallët e besnikërisë, pas së cilës mund të kërkojnë çmime të ndryshme.

Bonusi më i preferuar i kazinosë në SHBA
Metodat e pagesës në SHBA

Metodat e pagesës në SHBA

Për të luajtur në një kazino online në SHBA me para të vërteta, një lojtar duhet të bëjë një depozitë. Ka një numër të mënyrat e pagesës që mund të gjenden në kazinotë e drejtpërdrejta që pranojnë lojtarë nga SHBA, dhe disa prej tyre janë më të njohur se të tjerët.

 • Kartat e kreditit/debitit
  Kartat e kreditit/debitit janë një mënyrë shumë e zakonshme për lojtarët amerikanë për të kryer transaksione, pasi është një metodë me të cilën ata janë mësuar.
 • Visa dhe MasterCard
  Visa dhe MasterCard pranohen dhe përdoren më gjerësisht në tregun e lojërave të fatit në internet në SHBA dhe nuk është befasi – këto mundësi pagese ofrojnë siguri, si dhe tërheqje të shpejta. Lojtarët nuk duhet të presin më shumë se 3-5 ditë pune që kërkesa për tërheqje të plotësohet.
 • Kuletat elektronike
  Mënyra të tjera pagese që janë shfaqur vitet e fundit janë e-Wallets, dhe ato kanë fituar kaq shumë popullaritet në mesin e lojtarëve amerikanë për shkak të kohërave të shpejta të tërheqjes.
 • PayPal, Skrill, Neteller po bëhen dalëngadalë të preferuarat në tregun e lojërave të fatit në internet në SHBA.

Metoda të tjera pagese në SHBA

Përveç kartave të kreditit/debitit dhe kuletave elektronike, ka mënyra të tjera pagese më pak të përdorura në kazinotë live nga SHBA. Lojtarët zgjedhin mënyrën e tyre të pagesës bazuar në shpejtësinë e kërkesave për tërheqje, dhe ndërsa opsionet e sipërpërmendura janë solide në këtë drejtim, ka disa që shmangen nga lojtarët.

Kuponët me parapagesë janë ndër mënyrat e pagesës që shmangen. Edhe pse shumë të sigurta për t'u përdorur, ato janë shumë të ngadalta në kryerjen e tërheqjeve, kështu që pothuajse gjithmonë shmangen nga lojtarët me përvojë. Përdorimi i Bitcoin në kazinotë live në SHBA është një tjetër mënyrë e shkëlqyer pagese.

Metodat e pagesës në SHBA
Kumar i përgjegjshëm

Kumar i përgjegjshëm

Për ata që dëshirojnë të lexojnë më shumë rreth lojërave të përgjegjshme ose kanë nevojë për ndihmë me varësinë, ju lutemi vizitoni këto faqe interneti më poshtë. Varësitë ndaj lojërave të fatit mund të jenë të vështira për t'u dalluar, kështu që ju lutemi sigurohuni që gjithmonë të luani kumar me përgjegjësi.

Kumar i përgjegjshëm
NiveliCasinoBonusRating
1mBit casino

FAQ

Gjithçka që duhet të dish për kazinotë

A janë të ligjshme kazinotë live në SHBA?

Situata në lidhje me lojërat e fatit në internet në SHBA është shumë e ndërlikuar dhe ka vetëm një pjesë të vogël të shteteve që e kanë legalizuar atë: Michigan, New Jersey, Pennsylvania, West Virginia dhe Delaware. Ligji federal thotë se çdo shtet mund të rregullojë tregun e tij të lojërave të fatit.

A janë të ligjshme kazinotë me bazë tokësore në SHBA?

Situata është pak më e qetë kur bëhet fjalë për lojërat e fatit në tokë dhe aktualisht janë 18 shtete që e kanë legalizuar atë.

Cilat mënyra pagese mund të përdoren në kazinotë live në SHBA?

Lista e mënyrave të pagesës është shumë e rëndësishme për çdo kazino live në SHBA, dhe ato të klasit të lartë sigurojnë që të integrojnë të gjitha më të rëndësishmet: Visa, MasterCard, Maestro, PayPal, Skrill, Neteller dhe bashkë.

Cila lojë me tregtarë të drejtpërdrejtë luhet më shumë në SHBA?

Pokeri është një lojë që ka qenë e njohur për shekuj në SHBA dhe kjo nuk ka ndryshuar me prezantimin e kazinove live. Pokeri i drejtpërdrejtë është loja më e luajtur me tregtarë të drejtpërdrejtë në tregun e lojërave të fatit në SHBA.

Sa kohë duhet që tërheqjet të përfundojnë në kazinotë live në SHBA?

Kjo varet kryesisht nga mënyra e pagesës që lojtari ka zgjedhur, por kartat e kreditit/debitit dhe kuletat elektronike janë të njohura për përpunimin e tërheqjeve më shpejt se opsionet e tjera.

Cila është mosha ligjore e lojërave të fatit në SHBA?

Lojtarët në SHBA duhet të jenë të paktën 18 vjeç për të marrë pjesë në aktivitetet e lojërave të fatit, si në tokë ashtu edhe në internet.

A marrin lojtarët e rinj bonuse të mirëseardhjes pas regjistrimit?

Po, të gjithë lojtarët e regjistruar rishtazi në kazinotë e drejtpërdrejta të SHBA-së me siguri do të kualifikohen për të kërkuar një bonus mirëseardhjeje, i cili është i ndryshëm në çdo sajt.

Si të dini se kazino live është e besueshme?

Çdo kazino live me reputacion ka informacionin e licencimit në fund të faqes, kështu që lojtarët duhet ta kontrollojnë atë përpara se të vendosin të regjistrohen.

A mund të luhen lojëra falas në kazinotë live në SHBA?

Shumica e kazinove të drejtpërdrejta në tregun amerikan u ofrojnë lojtarëve mundësinë për të provuar lojërat e tyre në modalitetin demo përpara se të vënë bast para të vërteta.

A mund të përdoret Bitcoin në kazinotë live në SHBA?

Bitcoin është një shtesë e re midis opsioneve të pagesave në kazinotë live në SHBA, kështu që po, është i disponueshëm për t'u zgjedhur.